Ακολουθήστε μας

Νέα από Κόσμο

Διεθνή: Είδαν μαζί τον Τελικό Κυπέλλου Σερβίας οι Τόσιτς και Τζαγκόεφ | Pic

Άρωμα ΠΑΣ Λαμία είχε ο τελικός Κυπέλλου Σερβίας ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Βοϊβοντίνα!

Ο πρώην μέσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και νυν μέλος στρατηγικού σχεδιασμού της ομάδας Άλαν Τζαγκόεφ ταξίδεψε στη Σερβία για να παρακολουθήσει τον Σέρβο μέσο της “Βοϊβοντίνα Ντέγιαν Ζούκιτς. Ο Ρώσος δεν ήταν μόνος του όμως αφού μαζί του βρέθηκε τόσο ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μίλος Κράσιτς όσο και ο δικός μας Ζόραν Τόστς.

Άλλωστε ο Τόσιτς που μένει ελεύθερος από τον ΠΑΣ Λαμία και δεν θα συνεχίσει στους κυανόλευκους, διατηρεί άψογες σχέσεις με τον Τζαγκόεφ.

Έτσι είχαν την ευκαιρία να ανταμώσουν ξανά έπειτα από τη συνύπαρξή τους φέτος στο ρόστερ του ΠΑΣ Λαμία, με τον Ρώσο να αποτελεί πρόωρα παρελθόν βάζοντας τέλος σε μία πλούσια καριέρα.

Για την ιστορία, ο τελικός του Κυπέλλου Σερβίας έγινε στις 21 Μαΐου και ολοκληρώθηκε με τη νίκη του Ερυθρού Αστέρα με σκορ 2:1. Τη φετινή σεζόν, ο Ντέγιαν Ζούκιτς έχει συμμετάσχει σε 43 συμμετοχές με τη Βοϊβοντίνα, σκοράροντας 12 γκολ και 7 ασίστ. Βρίσκεται στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ η οποία είναι έτοιμη να δαπανήσει περίπου 2 εκατομμυρια ευρώ για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα από Κόσμο

Διεθνή: Ο Λεσοβόι προτίμησε Κύπρο και “βγάζει μάτια” με την ΑΕΛ Λεμεσού! / Vid

Η ομάδα της Φθιώτιδας ήταν κοντά στην απόκτηση του.

Ο Ρώσος επιθετικός, Ντανίλ Λεσοβόι, είναι από τους παίκτες της ΑΕ Λεμεσού που ξεκίνησε ιδανικά το πρωτάθλημα, «κερδίζοντας» τους φίλους της κυπριακής ομάδας.

Ο παίκτης δείχνει να ξέρει πολύ καλά τη δουλειά του, ενώ με το… καλησπέρα του φετινού πρωταθλήματος Cyprus League συστήθηκε σε όλους, αποτελώντας τον αρχισκόρερ της ομάδας του.

Ήδη, στα τρία ματς που έδωσε η ΑΕΛ βρήκε τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Σκόραρε στο εκτός έδρας νικηφόρο παιχνίδι της πρεμιέρας με την ΑΛΣ Ομόνοια 29Μ, ακολούθως με δικό του γκολ η ΑΕΛ πήρε την εντός έδρας νίκη επί της Ομόνοιας Αραδίππου, ενώ άνοιξε και το σκορ στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής με την Πάφο.

Υπενθυμίζεται πως ο 26χρονος είχε φτάσει αρκετά κοντά στη Superleague και συγκεκριμένα στη Λαμία, η οποία είχε φτάσει σε συζητήσεις με τον ποδοσφαιριστή, ο οποίος τελικά κατέληξε στην Κύπρο, χωρίς να ολοκληρωθεί το «μπαμ» για την ομάδα του Μαρίνου Σατσιά.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή