Ακολουθήστε μας

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γυναικεία Ομάδα: Ανακοίνωσε δύο αποχωρήσεις

Την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με δύο αθλήτριες ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Λαμία!

Και αν για την Κωνσταντίνα Κορομπίλια ήταν γνωστό εδώ και καιρό η λύση της συνεργασίας με την έμπειρη Κωνσταντίνα Πενταγιώτη η οποία αποτελεί μέλος από την ίδρυση του τμήματος, ήρθε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Η ανακοίνωση:

Το Δ.Σ. του Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την αποχώρηση από το έμψυχο δυναμικό του τμήματος ποδοσφαίρου γυναικών των Κωνσταντίνας Κορομπίλια και Κωνσταντίνας Πενταγιώτη.

Τις ευχαριστούμε για τη μέχρι σήμερα προσφορά τους στο τμήμα κι ευχόμαστε καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική τους καριέρα.

Η διοίκηση του σωματείου τηρώντας το πλάνο και το σχεδιασμό που έχει γίνει από την ώρα που συστάθηκε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου, θα εξακολουθεί να τη στελεχώνει με νέες και ταλαντούχες αθλήτριες από την περιοχή μας που έχουν όρεξη και διάθεση να αναδειχθούν μέσα από το χώρο του ποδοσφαίρου γυναικών.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γυναικείο Ποδόσφαιρο

Γυναικεία Ομάδα: Ήττα σοκ με το καλημέρα στη Γ’ Εθνική

Η γυναικεία ομάδα της Λαμίας γνώρισε ήττα με σκορ 3-2 από την Ήρα Διρφύων/Μεσσαπίων, στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών, το οποίο διεξήχθη στο γήπεδο Ψαχνών.

Το ματς ήταν πλούσιο σε φάσεις και ανατροπές, με τη νεοσύστατη ομάδα της Εύβοιας να πανηγυρίζει μια ιστορική νίκη στην πρώτη της συμμετοχή σε εθνική κατηγορία σοκάροντας τις κυανόλευκες.

Η Λαμία ξεκίνησε ιδανικά, παίρνοντας προβάδισμα στο 1ο λεπτό με την Κατσαρά. Η γηπεδούχος ομάδα, ωστόσο, αντέδρασε γρήγορα και ισοφάρισε στο 12′ με την Α. Θεοδώρου, ενώ στο 21′ η Ρ. Σουλτάτη ολοκλήρωσε την ανατροπή για το 2-1.

Οι παίκτριες του Νίκου Καραδήμα δεν τα παράτησαν και στο 65′ βρήκαν το γκολ της ισοφάρισης με την Οικονόμου σε, όμως στο 85′ η Ρ. Σουλτάτη με το δεύτερο προσωπικό της τέρμα διαμόρφωσε το τελικό 3-2 υπέρ της Ήρας.

Συνθέσεις:

Ήρα Διρφύων/Μεσσαπίων (Τ. Σπυρόπουλος): Ακριώτη, Κοτρογιάννη, Στάντζου, Παπάζογλου, Α. Θεοδώρου, Θέμελη, Μ. Θεοδώρου, Στεργίου, Σπανού, Ρ. Σουλτάτη, Κάλφα. (Αγωνίστηκαν και: Παπαδημητρίου, Δαμιανού, Κουβέλη, Μ. Σουλτάτη, Καγκέλη)

Λαμία (Ν. Καραδήμας): Σπουρνιά, Πόλλου, Φούντα, Κωστορίζου, Καραδήμα, Τσιρώνη, Μανίτα, Πατσιάλη, Κατσαρά, Βράχα, Παναγιωτοπούλου

Πηγή Φωτό: eviasports.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή