Ακολουθήστε μας

Published

on

Η ζωντανή ιστορία της ομάδας Ντίνος Σκαφτούρας και Περικλής Κοντέλας μιλούν για τον σύλλογο!

Σήμερα ο ΠΑΣ Λαμία κλείνει 60 χρόνια ζωής και για τον λόγο αυτό το πρώτο ραδιόφωνο της πόλης, ο LamiaPolis 87,7 και η εκπομπή Pre Game Σαββάτου με τον Νίκο Μώκο, παρουσίασε ένα ιδιαίτερο και αφιερωμένο δίωρο στα γενέθλια της ομάδας.

Στο πλαίσιο του αφιερώματος αυτού, μίλησαν δύο από τους σημαντικότερους ποδοσφαιριστές της ομάδας οι οποίοι αγωνίστηκαν με τη φανέλα της Λαμίας σε διαφορετικούς περιόδους. Ο λόγος για τον αριστερό μπακ της ομάδας, Ντίνος Σκαφτούρας και ο μεσοεπιθετικός Περικλής Κοντέλας.

Δείτε τι είπαν στον Νίκο Μώκο και στον LamiaPolis 87,7:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Lamia Polis 87.7

Vid | Διπλό Μαρκάρισμα: Ψάχνεται για την τελευταία πινελιά ο ΠΑΣ Λαμία / Τι αλλάζει στο ΔΑΚ!

Τις τελευταίες εξελίξεις πριν την αυριανή αναμέτρηση του Κυπέλλου, τη μεταγραφική περίοδο που ολοκληρώνεται αλλά και μια είδηση που φέρνει χαμόγελα σχολίασαν στην εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7 οι Λάμπρος Αρναούτογλου και Νίκος Μώκος!

Πιο συγκεκριμένα τόνισαν πως η αποστολή για το κύπελλο θα έχει αρκετά νέα πρόσωπα με τον Μαρίνο Σατσιά να προσανατολίζεται στο να πάει με ροτέισον για να διεκδικήσει την πρόκριση στους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας!

Παράλληλα αποκάλυψαν πως τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη κινητικότητα για την απόκτηση ενός ακόμη ποδοσφαιριστή αφού έχει εντοπιστεί κενό στη θέση του εξτρέμ το οποίο μέχρι στιγμής “κοστίζει” σε δημιουργία, εκτέλεση, γκολ και βαθμούς στον ΠΑΣ Λαμία, με τις εξελίξεις να αναμένονται άμεσα!

Τέλος, σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, έγινε γνωστό πως δρομολογείται μια σημαντική αλλαγή στο ΔΑΚ Αθανάσιος Διάκος η οποία θα επηρεάσει και το γήπεδο των Γαλανέικων.

Πιο συγκεκριμένα, η εκπομπή αποκάλυψε πως το επόμενο διάστημα θα υπάρξει αντικατάσταση του φωτεινού πίνακα με νέο, πιο σύγχρονο που να καλύπτει επαρκώς τις ανάγκες ενός συλλόγου Super League 1.

O ήδη υπάρχων θα τοποθετηθεί στο γήπεδο Γαλανέικων, όπου πέραν τούτου υπάρχει η διάθεση τοποθέτησης μιας ακόμη (μεταλλικής) εξέδρας η οποία δύναται να δώσει και άδεια διεξαγωγής αναμετρήσεων Γ’ Εθνικής!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή