Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Ο ταχύτατος Σάλαζαρ και τα δεδομένα του τραυματισμού του!


Ένα ακόμη όνομα προέκυψε στο μεταγραφικό κάδρο για τον ΠΑΣ Λαμία, αυτό του πρώην εξτρεμ του Ιωνικού Χουάν Καμίλο Σάλαζαρ.
Πρόκειται για 26χρονο ακραίο επιθετικό, ο οποίος διακρίνεται για την ευχέρεια του στο σκοράρισμα αλλά και την ταχύτητά του! Στοιχεία τα οποία λείπουν από τον ΠΑΣ Λαμία και σίγουρα κάθε προπονητής θα ήθελε να έχουν τα εξτρεμ της ομάδας του.
Πέρυσι σημείωσε 17 συμμετοχές, έχοντας 7 γκολ και 4 ασίστ με τη φανέλα του Ιωνικού στη Super League 2 όντας ένας εκ των πρωταγωνιστών της πορείας των Νικαιωτών. Ωστόσο ένας τραυματισμός στο παιχνίδι με τα Χανιά τον περασμένο Μάρτιο ουσιαστικά τον έθεσε εκτός μάχης για το υπόλοιπο της φετινής σεζόν!
Ο σοβαρός τραυματισμός στη πρεμιέρα των play offs

Στη πρεμιέρα των play offs ανόδου στην Super League 1 o Σάλαζαρ στάθηκε πολύ άτυχος στάθηκε στο ματς του Ιωνικού κόντρα στα Χανιά, καθώς τραυματίστηκε σοβαρά και αναγκάστηκε να αποχωρήσει από τον αγώνα.
Ειδικότερα, λίγο πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, ο Σαλαζάρ έπεσε στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας στον αέρα που είχε με τον Κυριάκο Μαζουλουξή, με τον Έλληνα στόπερ να προσγειώνεται στο πόδι του ενώ νωρίτερα είχε προλάβει να ανοίξει το σκορ και να μοιράσει και μία ασίστ.
Οι φόβοι όλων έκαναν λόγο για ρήξη χιαστών, με τον Κολομβιανό να χάνει το υπόλοιπο των αγώνων του μίνι αυτού πρωταθλήματος.
Ωστόσο σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiara.gr παρότι ποτέ δεν υπήρξε ενημέρωση σχετικά με την πορεία της υγείας του 26χρονου εξτρεμ του Ιωνικού, τα πράγματα δεν ήταν τόσο σοβαρά!
Πιο συγκεκριμένα ο ποδοσφαιριστής υπέστη κάκωση στον έσω πλάγιο με αποτέλεσμα να μείνει εκτός για περίπου 2 μήνες.
Πλέον έχει ανεβάσει ρυθμούς και σιγά σιγά με συντηρητικό πρόγραμμα αρχικά, να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της επόμενης ομάδας του, όποια και αν είναι αυτή!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Μεταγραφικά: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Κατσαρός


Την έναρξη της συνεργασίας του με τον 17χρονο αμυντικό Γιάννη Κατσαρό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964.
Ο Κατσαρός (γεν. 18/04/2008) επιστρέφει στην ομάδα της Φθιώτιδας, μετά τη θητεία του στη Στυλίδα, έχοντας ήδη φορέσει στο παρελθόν τη φανέλα της Λαμίας για δύο χρόνια στα τμήματα υποδομών Κ17 και Κ19. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας.
Η διοίκηση του συλλόγου καλωσόρισε ξανά τον νεαρό ποδοσφαιριστή στην οικογένεια της Λαμίας και του ευχήθηκε υγεία και πολλές επιτυχίες με τα κυανόλευκα.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Γυναικεία Ομάδα: Τεράστιο διπλό με ανατροπή για τις κυανόλευκες
-




«Καμιά ομάδα δεν λύγισε από το μπόι της αλλά από τη σκιά που της φόρεσαν.» / Γράφει ο Νίκος Μώκος
-




Αυτοκτονία με ανατροπή στη Κέρκυρα / Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Vid | Αφροδίτη Μανίτα στο “ΔΙΠΛΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ”: Προτεραιότητα τα κορίτσια, όχι η άνοδος
-




Έμεινε όρθιος με λυτρωτή Τσόφλιο / Ελασσόνα – ΠΑΣ Λαμία 1-1
-




Vid | Tα highlights του Λευκίμμη – ΠΑΣ Λαμία 3-2
-




Μεταγραφικά: Αποχωρήσεις στον ΠΑΣ Λαμία – Συνεχίζει στον Αστέρα Σταυρού ο Λιοπύρης
-




Γ’ Εθνική: Με μαύρα περιβραχιόνια και ενός λεπτού σιγή η δράση στα γήπεδα
-




Στουρνάρας: “Ο αρχικός στόχος επετεύχθη – Η Λαμία χρειάζεται περισσότερο σεβασμό”
-




Επέστρεψε στις νίκες με πεντάρα / ΠΑΣ Λαμία – Ανθούπολη 5-0
-




Γ’ Εθνική: Η φυσιολογική “κοιλιά” της Λαμίας και το αήττητο της Ελασσόνας!
-




Φίλαθλοι: Η Λαμία τίμησε τους αδικοχαμένους από την εξέδρα
-




Στουρνάρας: “Σημαντική νίκη που τη χρειαζόμασταν”
-




«Στουρνάρας: “Never give up” ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Ανθούπολη»
-




Ισοπαλία στο ΔΑΚ και σφράγισε τα play offs/ ΠΑΣ Λαμία – Αστ. Σταυρού 1-1
-




Στραβοπάτημα στο Σχηματάρι / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Γ’ Εθνική – 3ος Όμιλος: «Φωτιά» για την 6η θέση – Όλα τα σενάρια πριν την κρίσιμη 26η αγωνιστική
-




Vid | Διεθνή: Ο Χουλκ έπαθε…Ντότη
-




Vid | Στουρνάρας: “Περιμένουμε την κλήρωση και συνεχίζουμε τη προσπάθεια μας”
-




Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1
















