Μεταγραφές
Στη Κηφισιά και επίσημα ο Νταβίντ Σιμόν!


Παίκτης της Κηφισιάς με κάθε επισημότητα είναι ο Νταβίντ Σιμόν, με τον 35χρονο δεξιό μπακ να μένει ελεύθερος από την Λαμία.
Η Κηφισιά κάνει μία νέα προσπάθεια προκειμένου να επιστρέψει στην Stoiximan Super League. Η ομάδα των Βορείων Προαστίων ανακοίνωσε την απόκτηση του Νταβίντ Σιμόν.
Ο 35χρονος Ισπανός δεξιός μπακ έμεινε ελεύθερος από την Λαμία, στην οποία αγωνιζόταν τα τελευταία 2,5 χρόνια. Φέτος είχε 32 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με ένα γκολ και δύο ασίστ.
Η ανακοίνωση της Κηφισιάς:
“Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας από 1.7.2024 με τον Νταβίντ Σιμόν, ο οποίος αγωνίζεται ως δεξιός ακραίος αμυντικός.
Γεννημένος στις 16 Δεκεμβρίου 1988, ο Νταβίντ Σιμόν ξεκίνησε την ποδοσφαιρική καριέρα του από τα τμήματα υποδομής της CF Union Vera της Ισπανίας. Στη συνέχεια προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά η Las Palmas Atletico, η Vencindario και η UD Las Palmas, με την οποία πανηγύρισε την άνοδο στη La Liga (2014/15), καταγράφοντας 54 συμμετοχές στην κορυφαία κατηγορία της Ισπανίας.
Το 2018 πήρε μεταγραφή για την Deportivo La Coruna στην οποία έμεινε για δύο χρόνια, πριν φορέσει τη φανέλα της FC Cartagena. Στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας είχε συνολικά 105 συμμετοχές με 3 γκολ και 8 ασίστ.
Στη διάρκεια της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου του 2021/22 μετακόμισε στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας, της οποίας αποτέλεσε βασικό στέλεχος για δυόμιση χρόνια. Σε αυτό το διάστημα φόρεσε συνολικά 80 φορές τη φανέλα της ομάδας της Φθιώτιδας (1 γκολ, 8 ασίστ), αποτελώντας βασικό στέλεχος αυτής την περσινή αγωνιστική περίοδο (32 συμμετοχές σε regular season και playoffs) κατά την οποία η Λαμία συμμετείχε στα playoffs της Stoiximan Super League.Μετ
Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της και του εύχεται κάθε επιτυχία”.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα


Σε τροχιά αλλαγών βρίσκεται η ΠΑΕ Λαμία, καθώς ο υποβιβασμός στη Super League 2 θα φέρει αποχωρήσεις παικτών που κατάφεραν να διακριθούν τη φετινή σεζόν.
Στο στόχαστρο ομάδων ο αρχηγός, Ανέστης Βλαχομήτρος
Ο 23χρονος αρχηγός της Λαμίας, Ανέστης Βλαχομήτρος, είναι αυτή τη στιγμή ένας από τους επιθετικούς της Super League που τραβά πάνω του τα βλέμματα. Το ενδιαφέρον για τον ταλαντούχο φορ δεν περιορίζεται εντός συνόρων. Σύμφωνα με πληροφορίες του SDNA, ομάδες από Κροατία, Ουγγαρία και Πολωνία έχουν ήδη εκφράσει ενδιαφέρον, ενώ υπάρχουν και “σειρήνες” από την εγχώρια Super League.
Ο Βλαχομήτρος αγωνίστηκε φέτος σε 33 παιχνίδια, σημειώνοντας 6 γκολ και όντας μια από τις σταθερές αξίες στην ενδεκάδα του Θανάση Στάικου. Με πλούσιο βιογραφικό για την ηλικία του, έχοντας περάσει από τα τμήματα υποδομής του ΠΑΣ Λαμία αλλά και την ομάδα του Ολυμπιακού Β’, ο νεαρός επιθετικός δείχνει έτοιμος να κάνει το επόμενο βήμα.
Έτσι λοιπόν η Λαμία θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο να τον κρατήσει στο ρόστερ της για τη νέα σεζόν.
Άαρον Τσιμπόλα: Δεν περνά απαρατήρητος
Εντυπωσιακή ήταν και η παρουσία του Άαρον Τσιμπόλα, με τον 30χρονο χαφ να αφήνει το στίγμα του παρότι έπαιξε σε μόλις 12 αγώνες. Ο πρώην παίκτης της ΑΕΛ Λεμεσού πέτυχε δύο κρίσιμα γκολ – ένα στην νίκη επί του Παναθηναϊκού και ένα στην ήττα από τον Βόλο – που ενίσχυσαν το βιογραφικό του εν όψει της μεταγραφικής περιόδου.
Το μέλλον του Τσιμπόλα στη Λαμία είναι ήδη… παρελθόν, με Κηφισιά και Λεβαδειακό να έχουν εκδηλώσει σοβαρό ενδιαφέρον, ενώ προτάσεις φαίνεται να έρχονται και από κυπριακές ομάδες, όπου ο παίκτης έχει ήδη θετικό παρελθόν.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η δική μας 21η Μαΐου… (pics & vids)
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Λαμία: Τα σενάρια υποβιβασμού – Πώς μπορεί να βρεθεί τη Δευτέρα στη Super League 2
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Μετ’ εμποδίων το φινάλε για τη Λαμία κόντρα στην Athens Καλλιθέα
-
Δοκιμές, ευκαιρίες και αναπόφευκτη ήττα… παραμονής / ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 1-3
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Γ’ Εθνική: Είδε το ΑΠΟΚ Βελούχι – ΑΕ Ερμιονίδας ο Θανάσης Στάικος