Ακολουθήστε μας

Ακαδημίες

ΒΟΜΒΑ! Στην ΑΕΚ ο Κοντονίκος!

kontonikos

Το βήμα παραπάνω στη καριέρα του κάνει πολύ νωρίς ο Βασίλης Κοντονίκος με τον νεαρό ποδοσφαιριστή του ΠΑΣ Λαμία να είναι έτοιμος να συνεχισει την καριέρα του στην ΑΕΚ.

Έναν από τους νεότερους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο τελευταίο πρωτάθλημα της Super League που θα αποκτήσει η ΑΕΚ.

Πρόκειται για τον 19χρονο επιθετικό Βασίλη Κοντονίκο που πήρε φέτος 9 συμμετοχές με την πρώτη ομάδα της Λαμίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) οι δύο ομάδες ήρθαν σε συμφωνία και αναμένεται να κλείσει το οριστικό deal με την υπογραφή του παίκτη σε συμβόλαιο μακράς διαρκείας.

Ο Κοντονίκος γεννήθηκε στις 11 Οκτωβρίου του 2005 και είναι προϊόν των τμημάτων υποδομής της Λαμίας.

Τα τελευταία δύο χρόνια πραγματοποίησε η εξαιρετικές εμφανίσεις στο πρωτάθλημα Κ19, γεγονός που του εξασφάλισε και την πρόσκληση του στην εθνική νέων με την οποία πραγματοποιησε ντεμπούτο Τον Οκτώβριο του 2023 και έκτοτε έχει 10 συμμετοχές και 2 γκολ.

Η μεταγραφή αναμένεται να ανακοινωθεί με την άφιξη του παίκτη στην Αθήνα συνοδευόμενος από τον εκπρόσωπο του Λεωνίδα Αθανασούλα. Ο νεαρός εξτρέμ θα ενσωματωθεί απευθείας στην πρώτη ομάδα αμέσως μετά την επιστροφή της από την Ολλανδία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακαδημίες

K-19: Εντός έδρας ήττα από την Καλλιθέα

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος υποδομών Κ19 της Super League η ομάδα της Λαμίας αντιμετώπισε εντός έδρας στο γήπεδο Καλυβίων “Αλέκος Παπαγεωργίου” την αντίστοιχη ομάδα της Athens Kallithea από την οποία ηττήθηκε με σκορ 1-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο σκορ με 0-1, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 60΄ με τον Λιοπύρη σε 1-1 αλλά τελικά οι παίκτες της Athens Kallitea κατάφεραν να σκοράρουν εκ νέου για να διαμορφωθεί το τελικό 1-2.

Η σύνθεση της ομάδας μας

ΠΑΣ Λαμίας Κ19: Καψαλιάρης, Πάνος, Νικολόπουλος, Γυφτομήτρος, Μαργαρίτης, Μανίσογλου, Λιαπάκης (55΄ Μουρατίδης), Κουτσώνας, Λινάρδος (55΄ Κουτσονίκας), Πετρόπουλος (75΄ Καποδίστριας), Λιοπύρης

Φωτο: Reporter Images / S.L.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή