Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Οριστικό: Αλλάζει format η Super League / Play Offs με 4 ομάδες / Μίνι πρωτάθλημα για την 5η προνομιούχο θέση

Ομόφωνη απόφαση της Superleague για αλλαγή του φορμάτ διεξαγωγής του πρωταθλήματος. Πανηγυρική επιβεβαίωση του SDNA!

Η Superleague αποφάσισε ομόφωνα σήμερα να αλλάξει το φορμάτ και τα πλέι οφ που θα κρίνουν τον πρωταθλητή θα διεξάγονται πλέον μεταξύ των τεσσάρων πρώτων ομάδων κι όχι των έξι, όπως συνέβαινε μέχρι τώρα, διατηρώντας τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας.

Ακόμη, μετά το πέρας των δύο γύρων της regular season, θα παίζουν το δικό τους μίνι πρωτάθλημα οι ομάδες που τερματίζουν στις θέσεις 5-8 με φόντο το πέμπτο ευρωπαϊκό εισιτήριο, αφού πλέον η χώρα μας κέρδισε ακόμα μία ευρωπαϊκή θέση από τη μεθεπόμενη σεζόν, με τη διαφοροποίηση όμως ότι οι βαθμοί τους θα διαιρούνται διά δύο.

Τέλος, οι ομάδες που τερματίζουν στις θέσεις 9-14, διατηρώντας τους βαθμούς της κανονικής διάρκειας, θα μάχονται για την παραμονή τους στην κατηγορία, με τους δύο τελευταίους να υποβιβάζονται.

Αξίζει να σημειωθεί ότι όλες οι ομάδες συντάχθηκαν με αυτή τη μεγάλη αλλαγή, αφού και ο Άρης παρότι αρχικά εμφανιζόταν αρνητικός, αποφάσισε χθες να ταχθεί υπέρ του νέου φορμάτ.
H ανακοίνωση της Superleague μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης αναφέρει: 

Ομόφωνα εγκρίθηκε η Προκήρυξη του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών), αγωνιστικής περιόδου 2024-25, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της έκτακτης Γενικής Συνέλευσης της Super League.

Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 2024-25 θα πραγματοποιηθεί με Playoffs για τις θέσεις 1 έως 4 και 5 έως 8 (με διαίρεση δια δύο των βαθμών της κανονικής περιόδου για τις ομάδες 5 έως 8) και Playouts για τις θέσεις 9 έως 14.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

ΚΕΔ: Ο Τσιμεντερίδης στο Ατρόμητος – ΠΑΣ Λαμία

Γνωστοί έγιναν οι διαιτητές που όρισε η ΚΕΔ για την 5η αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Στο παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με την Καλλιθέα ορίστηκε ο Τσιμεντερίδης με βοηθούς τους Ψύλλο και Μποπυξμπάουμ, 4ο τον Τσιάρα και VAR τον Τσακαλίδη με τον Κολλιάκο!

Ο γνώριμος μας Ιταλός διαιτητής, Φάμπιο Μαρέσκα, θα δώσει το «παρών» στη Θεσσαλονίκη για να «σφυρίξει» το ντέρμπι της αγωνιστικής ανάμεσα στον Άρη και τον Ολυμπιακό. Βοηθοί του θα είναι οι Ντάριο και Λουίτζι, τέταρτος ο Κατοίκος και VAR ο Πολυχρόνης.

Από εκεί και πέρα, στο Βόλος – ΠΑΟΚ, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τσαγκαράκης, με βοηθούς τους, Σπυρόπουλο, Κορωνα, τέταρτο τον Παπαπέτρου και VAR τον Κουμπαράκη.

Στο ΟΑΚΑ για το Παναθηναϊκός – Πανσερραϊκός θα δώσει το «παρών» ο Ευαγγέλου, με βοηθούς τους Απτοσόγλου, Μπαλιάκα, τέταρτο τον Περράκη και VAR τον Ζαμπάλα, ενώ στη Λεωφόρο για το Athens Kallithea – ΑΕΚ, διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Τζήλος, με βοηθούς τους Πετρόπουλο και Πατρά, τέταρτο τον Βεργέτη και VAR τον Σιδηρόπουλο.

Αναλυτικά οι διαιτητές της 5ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League:

Σάββατο 21/09

17:00 Βόλος-ΠΑΟΚ: Τσαγκαράκης (Σπυρόπουλος, Κορώνας, 4ος Παπαπέτρου, VAR: Κουμπαράκης, Κομισοπούλου)
20:00 Άρης-Ολυμπιακός: Μαρέσκα (Τσέκομ, Ρόσι, 4ος Κατοίκος, VAR: Αουρελιάνο, Ζαμπαλάς)
20:30 Παναιτωλικός-Αστέρας Aktor: Τσέτσιλας (Μεϊντάνας, Κωνσταντίνου, 4ος Φίτσας, VAR: Πολυχρόνης, Κωσταράς)

Kυριακή 22/09

16:30 Λεβαδειακός-ΟΦΗ: Κατσικογιάννης (Τοροσιάδης, Νταβέλας, 4ος Πουλικίδης, VAR: Φωτιάς, Σάββας)
18:00 Παναθηναϊκός-Πανσερραϊκός: Ευαγγέλου (Απτόσογλου, Μπαλιάκας, 4ος Περράκης, VAR: Ζαμπαλάς, Καραγκιζόπουλος)
20:30 Ατρόμητος-Λαμία: Τσιμεντερίδης (Ψύλλος, Μπουξμπάουμ, 4ος Τσιάρας, VAR: Τσαλακίδης, Κολλιάκος)
21:00 Athens Kallithea-ΑΕΚ: Τζήλος (Πετρόπουλος, Πατράς, 4ος Βεργέτης, VAR: Σιδηρόπουλος, Οικονόμου)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή