Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Λαμία και ο Ρούμπεν / Συνεχίζει στην Σαμπαντέλ

Και ο Ρούμπεν Μαρτίνεθ αποτελεί παρελθόν και επίσημα από τον ΠΑΣ Λαμία, με τον 34χρονο μεσοεπιθετικό να αποχαιρετά τον ΠΑΣ Λαμία σε άπταιστα ελληνικά!

Ο Ισπανός με μήνυμά του στο Instagram ευχαρίστησε άπαντες στην ομάδα και τόνισε πως φεύγει από την πόλη μας, έχοντας κάνει πολλούς νέους φίλους ενώ αποκάλυψε ότι ο γιος του αποχωρεί έχοντας μάθει να μιλάει άπταιστα ελληνικά.

Στον ενάμιση χρόνο που φόρεσε τη φανέλα της Λαμίας, ο Ρούμπεν κατέγραψε 51 συμμετοχές, έχοντας παράλληλα εννιά γκολ και δύο ασίστ.

Το κείμενο του:

Σήμερα είναι η ώρα του αποχαιρετισμού! Μετά από ενάμιση χρόνο ήρθε η ώρα να πούμε αντίο.

Παίξαμε μαζί 51 παιχνίδια και σκοράραμε 9 γκολ. Αθλητικά καταφέραμε να γράψουμε ιστορία, με τη Λαμία να προκρίνεται στη μάχη των πλέι οφ!

Ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου, το προπονητικό τιμές και το τεχνικό επιτελείο.

Και φυσικά δεν μπορώ, παρά να ευχαριστήσω όλους τους κατοίκους της πόλης της Λαμίας για το πως φέρθηκαν σε εμένα και την οικογένεια μου. Ο Λέο φεύγει γνωρίζοντας τέλεια ελληνικά! Μας κάνατε να νιώθουμε σαν το σπίτι μας και μας βοηθήσατε πολύ. Κάναμε κάποιες φιλίες που σίγουρα θα κρατήσουν στο χρόνο!

Από καρδιάς, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

 

 

Λίγη ώρα αργότερα, ο Ισπανός ανακοινώθηκε από τη νέα του ομάδα, που είναι η Σαμπαντέλ!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Ο Βασίλης Φίτσας στο Άρης Φιλιατών – ΠΑΣ Λαμία

Ο Βασίλης Φίτσας από την Ένωση Πρέβεζας – Λευκάδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Φιλιατών και τον ΠΑΣ Λαμία, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 16:00, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Βοηθοί του κ. Φίτσα θα είναι οι Αλέξανδρος Ζιώγας και Νίκος Στρακαντούρας, επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή