Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Φιλικά: Κόντρα στην Γκρόνινγκεν το πρώτο φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους!

Ένα φιλικό εκκρεμούσε για τον ΠΑΣ Λαμία επί Ολλανδικού εδάφους αφού δεν είχε βρεθεί αντίπαλος για το Σάββατο 27/7 και αυτή όπως φαίνεται θα είναι η Γκρόνινγκεν!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiara.gr οι κυανόλευκοι θα δώσουν το πρώτο τους φιλικό επί Ολλανδικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Άλκμααρ, απέναντι στη Γκρόνινγκεν!

Μάλιστα το αξιοσημείωτο είναι πως οι νεοφώτιστοι στην Eredivisie θα δώσουν την ίδια ημέρα φιλικά και με την Αντάλιασπορ, με τον προπονητή των ¨πράσινων” να χρησιμοποιεί δύο διαφορετικές 11αδες χρησιμοποιώντας προφανώς όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές του.

Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έχουν γίνει ακόμη γνωστές, σχετικά με την ώρα και το γήπεδο της αναμέτρησης!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Ο Βασίλης Φίτσας στο Άρης Φιλιατών – ΠΑΣ Λαμία

Ο Βασίλης Φίτσας από την Ένωση Πρέβεζας – Λευκάδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Φιλιατών και τον ΠΑΣ Λαμία, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 16:00, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Βοηθοί του κ. Φίτσα θα είναι οι Αλέξανδρος Ζιώγας και Νίκος Στρακαντούρας, επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή