Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Φουλάρουν οι κυανόλευκοι με τριπλό χτύπημα – Τι ακολουθεί

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον ΠΑΣ Λαμία ενόψει με τους κυανόλευκους να φουλάρουν μεταγραφικά κλείνοντας τα αρκετά κενά του ρόστερ τους. Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις; Το lamiara.gr έχει το ρεπορτάζ!

Τριπλό μεταγραφικό χτύπημα από τον ΠΑΣ Λαμία ενόψει με τους κυανόλευκους να φουλάρουν μεταγραφικά κλείνοντας τα αρκετά κενά του ρόστερ τους. Ποιες είναι οι επόμενες κινήσεις; Το lamiara.gr έχει το ρεπορτάζ!

Την ώρα που ο Μαρίνος Σατσιάς “περνάει” στην Ολλανδία τους βασικούς άξονες πάνω στους οποίους θέλει να κινούνται οι ποδοσφαιριστές του τη νέα αγωνιστική σεζόν, οι κυανόλευκοι δουλεύουν τις περιπτώσεις για την κάλυψη των αναγκών του ρόστερ.

 

Προχωρημένο του Σάντμπεργκ – Τα τυπικά για Γκουίντο – Τελειώνει του Λεσοβόι!

Χθες το lamiara.gr σας αποκάλυψε πρώτο την περίπτωση του 30χρονου ακραίου αμυντικού Σίμον Σάντμπεργκ από την Χάκεν ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ΠΑΣ Λαμία. Μπορεί το συμβόλαιό του να λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ωστόσο δεν υπολογίζεται από τον προπονητή του και αναζητείται η φόρμουλα αποδέσμευσής του. Δεν έχει ακόμη αποσαφηνιστεί το καθεστώς με το οποίο θα γίνει κάτοικος Λαμίας, αν δηλαδή θα έρθει ως ελεύθερος, με τη μορφή δανεισμού, ή με μεταγραφή, το δεύτερο ενδεχόμενο πάντως φαντάζει πιο λογικό αυτή τη στιγμή.

Αποκάλυψη! Φέρνει στην Ελλάδα τον δεξιό οπισθοφύλακα Σιμόν Σάντμπεργκ ο ΠΑΣ Λαμία!

Χθες η ομάδα του έδωσε το πρώτο παιχνίδι της για τα προκριματικά του Europa Conferne League με την Ντουντελάνζ, επικράτησε με 2-6 (!) με τον Σάντμπεργκ να μην αγωνίζεται! Σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο Σουηδός θα ταξιδέψει τις επόμενες ημέρες για την Ολλανδία ώστε να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα! Κάτι που μένει να φανεί αν και κατά πόσο ευσταθεί!

Από εκεί και πέρα, τα τυπικά απομένουν για τον Σαλιού Γκουίντο. Ο Μαλινέζος φορ, έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με την ομάδα και απομένει μόνο η υπογραφή του συμβολαίου του ώστε να αποτελέσει και επίσημα παίκτη των κυανόλευκων. Αυτό αναμένεται να συμβεί τις επόμενες ημέρες με τον 27χρονο να ξεκινά προπονήσεις με την νέα του ομάδα, με την επιστροφή της από την Ολλανδία.

Τέλος ο Ντανιίλ Λεσοβόι, το ενδιαφέρον για τον οποίο επίσης αποκάλυψε και έφερε στο φως της δημοσιότητας το lamiara.gr θα ντυθεί και αυτός σύντομα στα κυανόλευκα! Η Λαμία είχε από την αρχή το προβάδισμα σε σχέση με την ΑΕΛ Λεμεσού η οποία στην πορεία αποσύρθηκε λόγω των οικονομικών απαιτήσεων του παίκτη οι οποίες κρίθηκαν από τους Κύπριους αρκετά υψηλές. Πλέον ο δανεισμός του θα πρέπει να θεωρείται δεδομένος  στους κυανόλευκους για τον επόμενο χρόνο και σύντομα θα ενσωματωθεί και ο ίδιος με την υπόλοιπη ομάδα.

Μεταγραφικά: “Σε προχωρημένες συζητήσεις με την Λαμία ο Λεσοβόι”

Οι επόμενες κινήσεις….

Από εκεί και πέρα με τις διαφαινόμενες μεταγραφές που προαναφέραμε η Λαμία θα φουλάρει για δύο ακόμη σίγουρες προσθήκες. Ένας αμυντικός χαφ και ένας στόπερ έχουν προτεραιότητα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι η ενίσχυση θα μείνει εκεί. Μιλάμε για ποδοσφαιριστές του ίδιου “βεληνεκούς” με τους προαναφερθέντες οι οποίοι θα αποκτηθούν με γνώμονα την αρχική 11αδα!

Πρώτο φιλικό στην Ολλανδία υπό το βλέμμα της διοίκησης 

Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ Λαμία ετοιμάζεται για το αυριανό πρώτο φιλικό στην χώρα της τουλίπας, με ανίπαλο την Γκρόνινγκεν! Το ματς έχει ώρα έναρξης 17:00 (ώρα Ελλάδας) χωρίς να υπάρχει τηλεοπτική κάλυψη, τουλάχιστον με τα ως τώρα δεδομένα.

Όπως πέρυσι έτσι και φέτος το παρών αναμένεται να δώσουν μέλη της διοίκησης της ομάδας, όπως είχε συμβεί και πέρυσι στο φιλικό με την Φόλενταμ, προκειμένου να είναι κοντά στην ομάδα, μέχρι και την επιστροφή της στην βάση της την ερχόμενη εβδομάδα.

Εκεί, θα έχουν και την ευκαιρία, με τα δύο φιλικά, να συζητήσουν με τον τεχνικό για τις τυχόν έξτρα προσθήκες που κρίνουν ότι ίσως χρειαστούν…

Επιβεβαίωση για το φιλικό με Γκρόνινγκεν / Νέο φιλικό στις 10/8 με Άρη

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Στο Άμπου Ντάμπι ο Τζανετόπουλος

Την τύχη του στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα αποφάσισε να αναζητήσει ο Άνταμ Τζανετόπουλος. Ο 29χρονος αμυντικός, μετά από 4,5 χρόνια στη Λαμία, συμφώνησε να συνεχίσει την καριέρα του στην Αλ Ντάφρα.

Πρόκειται για ομάδα της 2ης κατηγορίας των Εμιράτων, που θα ξεκινήσει το Σάββατο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή