Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Επίσημο! Στον ΠΑΣ Λαμία ο Σιμόν Σάντμπεργκ!

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι με κάθε επισημότητα από το μεσημέρι του Σαββάτου ο 30χρονος δεξιός οπισθοφύλακας Σιμόν Σάντμπεργκ για τον οποίο το lamiara.gr έφερε πρώτο στο φως το δημοσιότητας το προχωρημένο επίπεδο των συζητήσεων!

Ο Σουηδός πρώην πλέον ποδοσφαιριστής της Χάκεν θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν με τον ΠΑΣ Λαμία ενώ όπως σας γράψαμε νωρίτερα βρίσκεται από χθες στην Ολλανδία, με τους κυανόλευκους να ανακοικώνουν πριν λίγο και επίσημα την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση:

H ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (25/03/1994) Σουηδό, δεξιό μπακ Simon Sandberg ο οποίος μέχρι πρότινος φορούσε τη φανέλα της BK Häcken από την οποία και ξεκίνησε την καριέρα του πριν μετακομίσει στη Λέφσκι Σόφιας στη Βουλγαρία το 2016 και αργότερα στη Hammarby το 2018. Μετά το 2022, επέστρεψε στην BK Häcken.

Μάλιστα, έχει κατακτήσει τρία Κύπελλα Σουηδίας, με τις φανέλες των Χάκεν και Χάμαρμπι. Έχει υπάρξει μία φορά διεθνής με την ανδρική ομάδα της χώρας του, ενώ πέρασε και από όλες τις «μικρές» Εθνικές ομάδες.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Μαγκλάρας!

Την θέση κάτω από τα γκολποστ θωρακίζει ο ΠΑΣ Λαμία ο οποίος αναμένεται να ανακοινώσει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Μαγκλάρα.

Ο 25χρονος πορτιέρο  έμεινε ελεύθερος από την Ένωση 2010 και υπογράφει στον ΠΑΣ Λαμία όπου έκανε τα πρώτα επαγγελματικά βήματά του. Μάλιστα έχει κάνει ήδη προπονήσεις με την ομάδα και πιθανότατα θα βρίσκεται στην αποστολή για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στην Πρόοδο Ρωγών.

Τέλος υπενθυμίζουμε πως ο Μαγκλάρας είχε αγωνιστεί ξανά στο πρωτάθλημα της Γ’΄Εθνικής με τον Αστέρα Σταυρού.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές κινήθηκαν μεθοδικά προκειμένου να καταφέρουν να λύσουν το πρόβλημα που είχε προκύψει και τελικά ο ποδοσφαιριστής να φορέσει τα κυανόλευκα!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή