Ακολουθήστε μας

Νέα

Ασύνδετος αμυντικά – Χλιαρός επιθετικά / Σπάρτα Ρότερνταμ – ΠΑΣ Λαμία 4-1

Published

on

Στο πλαίσιο φιλικής αναμέτρησης στην Ολλανδία, ο ΠΑΣ Λαμία ηττήθηκε από την Σπάρτα Ρότερνταμ η οποία είχε σε καταπληκτική ημέρα τον Charles Andreas Brym.

Το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν το 4-1…

Στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία στην Ολλανδία, ο Μαρίνος Σατσιάς χρησιμοποίησε στην αρχική του ενδεκάδα τόσο τον Ιβάν Κόστιτς όσο και τον Σίμον Σάντμπεργκ με τους δύο ποδοσφαιριστέ να κάνουν το ανεπίσημο ντεμπούτο τους με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Σε μία επανάληψη του προηγούμενου φιλικού, η Λαμία βρέθηκε μόλις στο 1΄να χάνει από την Σπάρτα με 1-0. Ο Kitolano έκανε το κοντρόλ μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ, έβγαλε τη σέντρα στον Brym και αυτός δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

 

Παρά το γρήγορο γκολ των Ολλανδών, η Λαμία βρήκε την απάντηση στο 8΄. Ο Βλαχομήτρος ήταν αυτός ο οποίος με ωραία κίνηση από τα αριστερά βρέθηκε σε θέση βολής έπιασε ένα πανέμορφο σουτ και κέρδισε τον Schoonderwaldt για να κάνει το 1-1.

Στο 17΄φάση διαρκείας στα καρέ της Λαμίας, ο De Guzman βρήκε τον Brym μέσα στην μικρή περιοχή του Κόστιτς με τον Καναδό να κάνει το 2-1 όμως από καθαρή θέση οφσάιντ κάτι που δεν έγινε αντιληπτό από τον βοηθό του αγώνα.

Στο 21΄ η μπάλα «χάθηκε» από την Σπάρτα, ο Bakari την εμφάνισε στη μεγάλη περιοχή της Λαμίας, αλλά ο Κόστιτς του είπε «όχι» στο τετ α τετ με τη φάση να μην μετρά στο τέλος λόγω οφσάιντ.

Ο ΠΑΣ στο 23΄ απάντησε στη φάση της Σπάρτα, με τον Μέκιτς να δοκιμάζει το πόδι του από πλάγια αριστερά, αλλά ο Schoonderwaldt μπλόκαρε εύκολα.

Διπλή αλλαγή για την Σπάρτα, μέσα οι De Ligt και El Dahri εκτός οι Kitolano και Eerdhuijzen.

Στο 37΄φάση για τη Λαμία, με τον Σαραμαντά να κάνει ωραία ενέργεια από τα αριστερά, να περνά τον προσωπικό του αντίπαλο βγάζοντας μία σέντρα για τον Αντράντε ο οποίος προσπάθησε να κάνει το γυριστό σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και μετέπειτα δόθηκε επιθετικό φάουλ.

Στο 42΄ο «δήμιος» της Λαμίας στο σημερινό φιλικό, ο Charles Adreas Brym πέτυχε χατ τρικ, εκμεταλλευόμενος το τραγικό λάθος της άμυνας του ΠΑΣ, κάνοντας το 3-1.

Ένα σουτ του Μέκιτς εκτός της περιοχής στο 45+1’ ήταν η τελευταία φάση του πρώτου 45λεπτου, με τον Βόσνιο να στέλνει τη μπάλα ψηλά άουτ.

Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με την ομάδα από το Ρότερνταμ να προηγείται με 3-1 σκορ και τη Λαμία να έχει μόλις ένα καλό 5λεπτο στο ματς…

Όπως ξεκίνησε το πρώτο… έτσι ξεκινήσε και το δεύτερο ημίχρονο. Η Σπάρτα δημιούργησε την πρώτη καλή φάση του δεύτερου ημιχρόνου στο 46΄και σκόραρε και 4ο τέρμα. Ο Rosario έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά και ο Brym πέτυχε το 4-1 και το 4ο προσωπικό του τέρμα.

Ο Γαλλοκαναδός ποδοσφαιριστής και σκόρερ της Σπάρτα, την περσινή σεζόν είχε σε 33 αγώνες μόλις 5 γκολ και 2 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Αλλαγές για τη Λαμία στο δεύτερο ημίχρονο, βγήκαν οι Σαραμαντά, Γυφτομήτρος και Σάντμπεργκ και μπήκαν οι Κορνέζος, Τερεζίου και Ντεντάκης.

Λίγο αργότερα ο Σατσιάς έκανε κι΄άλλες αλλαγές καθώς στο ματς πέρασαν οι Σουρδής, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Δοϊρανλής, Καψάλης, Σιμόνι, Λέικ και Τσιάκας στις θέσεις των Κόστιτς, Αντράντε, Γιαννούτσου, Νούνιες, Μέκιτς, Αθανασακόπουλου, Βλαχομήτρου και Φουρτάδο.

Η ομάδα του Σατσιά από το 60΄και μετά και έπειτα από τις αλλαγές που έκανε ο Κύπριος προπονητής άρχισε να πιέζει και στο 64΄ο Σιμόνι έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε στα χέρια του τερματοφύλακα της Σπάρτα.

Στο 66΄η Λαμία σκοράρει με τον Σιμόνι αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ από τον πρώτο βοηθό του διαιτητή. Δυνατό σουτ από τον Αλβανό σέντερ φορ αλλά ήταν σε αντικανονική θέση.

Στο 83′ η Λαμία κέρδισε κόρνερ, αυτό εκτελέστηκε οι αμυντικοί έδιωξαν με την μπάλα να φτάνει στον Τερεζίου ο οποίος από πλάγια αριστερά και ολομόναχος έκανε το σουτ αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ.
Το ματς τελείωσε με σκορ 4-1.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Λαμία (Μαρίνος Σατσιάς): Kostic, Σαραμαντάς, Andrade, Γυφτομήτρος, Sandberg, Γιαννούτσος, Nunez, Αθανασακόπουλος, Βλαχομήτρος, Furtado

Στον πάγκο για τη Λαμία ήταν: Σουρδής, Κορνέζος, Μαργαρίτης, Νικολόπουλος, Σιόλος, Δοϊρανλής, Καψάλης, Σιμόνι, Λέικ, Τσιάκας, Ντεντάκης, Τερεζίου, Καψαλιάρης, Ρατόν

Σπάρτα Ρότερνταμ (Jeroen Rijsdijk): Schoonderwaldt, Bakari, Meissen, Eerdhuijzen, Kleijn, De Guzmán, Kitolano, Baas, Oufkir, Brym en Rosario

Στον πάγκο για την Σπάρτα ήταν οι: Rijsdijk, Boukhari, Booij, Kooiman, Sprangers, Knops, Hoek, Nagtegaal, Nunes, Wessels, Lisboa

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Play Out

ΠΑΣ Λαμία: Επιστρέφει στην αποστολή ο Φουρτάδο! / Με αρκετές απουσίες στο Αγρίνιο

Με στόχο τη νίκη στο Αγρίνιο απέναντι στον Παναιτωλικό, ο ΠΑΣ Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την εκτός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (17:00), στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League.

Ο Θανάσης Στάικος θα έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Γκουστάβο Φουρτάδο, ο οποίος επιστρέφει σε αποστολή για πρώτη φορά μετά τις 23 Φεβρουαρίου, δίνοντας έτσι σημαντικές λύσεις στην επίθεση.

Αντίθετα, εκτός παραμένουν οι τραυματίες Δοϊρανλής και Σουρλής, ενώ εκτός για λόγους τακτικής αναμένεται να είναι και οι Τσάβες και Σάντσες.

Οι απουσίες αυτές δεν αλλάζουν τον στόχο της ομάδας, που θέλει να παραμείνει στο κόλπο της παραμονής μαθηματικά, για αυτό και η νίκη είναι μονόδρομος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή