Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: “Έκλεψε” Σιόβα από τον Ηρακλή ο ΠΑΣ Λαμία!

Αλλαγή δεδομένων στην υπόθεση επαναπατρισμού του Δημήτρη Σιόβα και εκεί που βρισκόταν μία ανάσα από τη μεταγραφή του στον Ηρακλή, όπως αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στο “Show Must Go On” κλείνει στη Λαμία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του SPORT24, που αποκάλυψε ο Παντελής Διαμαντόπουλος στην εκπομπή “Show Must Go On”, ο Δημήτρης Σιόβας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Λαμία.

Αν και ο 36χρονος κεντρικός αμυντικός πριν λίγες ημέρες βρέθηκε ένα βήμα πριν τη μεταγραφή του στον Ηρακλή, εν τέλει επέλεξε να αγωνιστεί με τη φανέλα των Φθιωτών στη Stoiximan Super League.

Έτσι, ο διεθνής Έλληνας στόπερ αναμένεται -εκτός συγκλινιστικού απροόπτου- να επαναπατριστεί μετά από επτά χρόνια, καθώς το καλοκαίρι του 2017 έφυγε από τον Ολυμπιακό για να ενταχθεί στη La Liga και τη Λεγανές.

Τις τελευταίες δύο σεζόν ο Σιόβας αποτελούσε παίκτη της ολλανδικής Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία πραγματοποίησε 65 εμφανίσεις πετυχαίνοντας δύο γκολ.

Σημειώνεται πως αν ολοκληρωθεί το deal, οι Φθιώτες θα γίνουν ο πέμπτος ελληνικός σταθμός στη γεμάτη καριέρα του αριστεροπόδαρου αμυντικού, καθώς έχει φορέσει και τη φανέλα των Ολυμπιακού, Ξάνθης, Πανιωνίου και Ιωνικού.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Κυανόλευκος επίσημα ο Σιόβας!

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία και επίσημα είναι από το απόγευμα της Τετάρτης ο Δημήτρης Σιόβας, με την κυανόλευκη ΠΑΕ να ανακοινώνει την απόκτησή του.

Η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 36χρονο (16/09/1988) Έλληνα διεθνή κεντρικό αμυντικό Δημήτρη Σιόβα, ο οποίος τις δύο τελευταίες σεζόν αγωνιζόταν στην ολλανδική Φορτούνα Σιτάρντ, με την οποία πραγματοποίησε 65 εμφανίσεις πετυχαίνοντας και δύο γκολ.

Ο έμπειρος στόπερ που έχει υπάρξει και 20 φορές διεθνής με την Εθνική ποδοσφαίρου, έχει αγωνιστεί σε Ολυμπιακό, Ξάνθη, Πανιώνιο και Ιωνικό, ενώ, είχε παίξει και στην Ισπανία με τις φανέλες των Λεγανές και Ουέσκα.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή