Ακολουθήστε μας

Κύπελλο

Ημέρα Κυπέλλου για τον ΠΑΣ Λαμία στο Ζηρίνειο! / Το πανόραμα της αναμέτρησης

Published

on

Ας μην κρυβόμαστε το σημερινό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία με την ΑΕ Κηφισίας για το Κύπελλο Ελλάδος είναι μία τεράστια ευκαιρία να δώσει ο Σατσιάς χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που δεν τον έχουν πάρει έως τώρα.

Και αυτό σημαίνει πως ο θεσμός αυτός, στον οποίο η Λαμία έχει πετύχει σπουδαία πράγματα, φέτος θα πρέπει να περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Στις 15:00 λοιπόν στο “Ζηρίνειο” γήπεδο η Κηφισία του Σεμπάστιαν Λέτο και των Μαζουλουξή και Σιμόν θα υποδεχθούν τη Λαμία και αυτή θα είναι η τρίτη συνολικά αναμέτρησή τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες πέρυσι στο πρωτάθλημα με τη Λαμία να έχει μια νίκη με 4-1 σκορ ενώ το δεύτερο ματς είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1.

Είναι λοιπόν μία τεράστια ευκαιρία η Λαμία να δοκιμάσει πρόσωπα και να πάρει ότι πιο θετικό μπορεί από την αναμέτρηση χωρίς να βγεί με ζημιά από το παιχνίδι καθώς ο αγώνας με τον Πανσερραϊκό είναι αρκετά κρίσιμος.

Πιθανή 11αδα:


Στα αγωνιστικά αναμένουμε αρκετές αλλαγές στα πρόσωπα της βασικής ενδεκάδας λόγω του Κυπέλλου αλλά και της κρίσιμης αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό που έρχεται τη Δευτέρα στις 20:00.

Αν θέλουμε να προσεγγίσουμε τη βασική ενδεκάδα της Λαμίας για τον αγώνα που έρχεται τότε θα τοποθετήσουμε τον Ρατόν κάτω από τα δοκάρια, τους Γιαννούτσο, Γκοτζαμανίδη και τον Γυφτομήτρο στην τριάδα της άμυνας.

Ως φουλ μπακ θα βάλουμε τον Σαραμαντά αριστερά και τον Ντεντάκη αριστερά. Στο κέντρο πιστεύουμε πως θα ξεκινήσει ο Δοϊρανλής και ο Μπίκοφ ενώ στα άκρα της επίθεσης θα βρούμε τον Ενρίκεζ, τον Γκουίντο και στην κορυφή τον Σιμόνι.

 

Το πανόραμα της αναμέτρησης Κηφισιά – ΠΑΣ Λαμία


Τα δύο παιχνίδια τους πέρσι στη Super League είναι τα μοναδικά μεταξύ τους. Η Λαμία έχει διακριθεί τα τελευταία χρόνια στον θεσμό και έπειτα από έξι διαδοχικές παρουσίες στα προημιτελικά, από το 2018 ως και το 2023, δεν τα κατάφερε πέρσι.

Οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες πέρυσι στο πρωτάθλημα με τη Λαμία να έχει μια νίκη με 4-1 σκορ ενώ το δεύτερο ματς είχε λήξει ισόπαλο με σκορ 1-1.

Η ΑΕ Κηφισιά δίνει μόλις το έκτο παιχνίδι της ως επαγγελματική ομάδα στο «Ζηρίνειο» και πρώτο για το Κύπελλο Ελλάδας Betsson. Έχει παίξει μόλις 12 παιχνίδια στην ιστορία της στον θεσμό, με εννέα νίκες και τρεις ήττες.

 

Η αποστολή της Κηφισιάς


Η Κηφισιά ολοκλήρωσε την προετοιμασία της εν όψει της 4ης Φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, με αντίπαλο τη Λαμία (Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου στις 15:00) στο Δημοτικό Στάδιο “Ι. Ζηρίνης”. Μετά από το πέρας της τελευταίας προπόνησης, ο Σεμπαστιάν Λέτο ανακοίνωσε την αποστολή, η οποία αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Τερματοφύλακες: Βασίλης Ξενόπουλος, Παναγιώτης Αυγερινός, Γιάννης Νικοπολίδης.

Αμυντικοί: Νταβίντ Σιμόν, Σαλιμό Σιλά, Αλμπέρτο Μποτία, Λουίς Ρότσα, Γιάννης Σωτηράκος, Βασίλης Σπίνος, Ούγκο Σόουζα, Μάνος Σμπώκος, Κυριάκος Μαζουλουξής.

Μέσοι: Γιώργος Κωνσταντακόπουλος, Τιμίπερε Έμπο, Φακούντο Σολόα, Μάκης Παυλάκης.

Επιθετικοί: Ανδρέας Τεττέι, Παύλος Παντελίδης, Γιώργος Κυριόπουλος, Ιβάν Μίλερ, Γιώργος Μάναλης.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύπελλο

Live Chat: Κηφισιά – ΠΑΣ Λαμία




 

 

Ακούστε ζωντανά από τη συχνότητα του Lamia Polis 87,7 αλλά και μέσω Live Chat την εξέλιξη της αναμέτρησης Κηφισιά – ΠΑΣ Λαμία για την 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδας! #paslamia #lamiafc #greekcup #kypelloelladasbetsson #kiflam#lamiaragr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή