Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Pics & Vid| Επίσημο ντεμπούτο του Κοντονίκου με την ΑΕΚ Β

Ντεμπούτο με την ΑΕΚ Β’ πραγματοποίησε το απόγευμα της Παρασκευής ο Λαμιώτης Βασίλης Κοντονίκος!

Ο 2Οχρονος μεσοεπιθετικός πέρασε ως αλλαγή στο 2ο ημίχρονο, είχε πολύ καλή εμφάνιση βοηθώντας την ομάδα του στο δημιουργικό κομμάτι!

Δείτε τις φάσεις και φωτογραφίες από το ντεμπούτο του:

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα από Ελλάδα

To “αντίο” και το ¨ευχαριστώ” του Καρλίτος στη Λαμία από ίδιο γήπεδο / Ιδιαίτερο ρεκόρ από τον Ισπανό

Ιδιαίτερο από πολλές απόψεις ήταν το χθεσινό παιχνίδι του ΠΑΣ Λαμία απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τον Καρλίτος να γίνεται και πάλι το πρόσωπο του αγώνα, όπως ακριβώς στη τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων, λίγους μήνες πριν!

Πιο συγκεκριμένα στις 2 η Λαμία αντιμετώπιζε τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, στο last dance του Καρλίτος με τη φανέλα της Λαμίας. Ο ίδιος, κατά την αλλαγή του, χειροκρότησε ιπποτικά τους περίπου 50 φιλάθλους της ομάδας που βρέθηκαν εκεί! Χθες ο ίδιος, αντιμετώπισε την πρώην ομάδα του στο ίδιο γήπεδο που την είχε αποχαιρετήσει, σκόραρε, όμως ένα τράβηγμα έφερε την αναγκαστική αλλαγή του. Ένα deja vu με τον κόσμο να τον χειροκροτά και τον ίδιο να ανταποδίδει!

Για την ιστορία εκείνη η ήττα της Λαμίας με 3-1, ήταν η τελευταία εκτός έδρας της Λαμίας για το πρωτάθλημα (εκτός των Play offs) και χθες η ίδια ομάδα, χαμογέλασε ξανά, διευρύνοντας το αρνητικό σερί της Λαμίας, στο γήπεδο του Περιστερίου!

Το ιδιαίτερο επίτευγμα του Καρλίτος!

Ο Καρλίτος έχει καταφέρει να σκοράρει κόντρα και στις τρεις πρώην ομάδες του στην Ελλάδα.

Μια ιδιαίτερη επίδοση έχει ο Καρλίτος στη Super League, όπως την καταγράφει η ιστοσελίδα της διοργανώτριας. Το πρώτο πέρασμα του Ισπανού επιθετικού από τα ελληνικά γήπεδα ήταν για λογαριασμό του Παναθηναϊκού το 2020 και μετά από δύο σεζόν στους Πράσινους έφυγε και το 2023-24 επέστρεψε στη χώρα μας για λογαριασμό της Λαμίας.

Στις 4 Νοεμβρίου 2023 σημείωσε γκολ κατά των Πρασίνων στην εντός έδρας ήττα της ομάδας της Φθιώτιδας με 2-1. Στις 17 Φεβρουαρίου 2024 στην αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σημείωσε και πάλι γκολ που ήταν καταλυτικό για το ισόπαλο 2-2 ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Μετά από ένα σύντομο πέρασμα από την Αστάνα, γύρισε πάλι στην Ελλάδα για τον Ατρόμητο και στο πρώτο του παιχνίδι απέναντι στην πρώην ομάδα του βρήκε πάλι δίχτυα. Αυτή τη φορά το “θύμα” ήταν η Λαμία και ο Καρλίτος άνοιξε το σκορ στο Περιστέρι για τη νίκη της ομάδας του με 4-2.

Έφτασε τα 30 γκολ

Το γκολ που σημείωσε ο Καρλίτος απέναντι στην Λαμία ήταν το 30ο της καριέρας του στην Ελλάδα, αφού μετρά 18 σε 70 παρουσίες σε όλες τις διοργανώσεις με τον Παναθηναϊκό, 10 με τη Λαμία σε 22 ματς και πλέον 2 γκολ σε πέντε αγώνες με τον Ατρόμητο. Τα περισσότερα τέρματα τα έχει σημειώσει απέναντι στον ASTERAS AKTOR (4) ενώ ακολουθούν με τρία ο Ατρόμητος, η Λαμία και ο Ιωνικός.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή