Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Μάντζιος: “Προσοχή μην τη πατήσουμε με την Λαμία”

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Η σπουδαία νίκη στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ ανήκει στο παρελθόν κι αυτό το μήνυμα έστειλε ο Άκης Μάντζιος στην έναρξη της προετοιμασίας του Άρη για τον εντός έδρας αγώνα (5/10, 20:00) με τη Λαμία.

Ο Άρης υποχρεούται να δώσει αξία στις τελευταίες δύο νίκες που πέτυχε επί Ολυμπιακού, ΠΑΟΚ και προς αυτήν την κατεύθυνση είναι αναγκαίο να αξιοποιήσει την έδρα του στα δύο παιχνίδια που ακολουθούν με Λαμία και Καλλιθέα.

Μάλιστα, στην έναρξη της προετοιμασίας για το παιχνίδι με την πρώτη, ο Άκης Μάντζιος απαίτησε απ’ όλους να ξεχάσουν ό,τι προηγήθηκε και να αφοσιωθούν στον αγώνα με τη Λαμία ο οποίος εμπεριέχει κινδύνους. «Έχουμε μπροστά μας ένα βατό πρόγραμμα το οποίο πρέπει να το εκμεταλλευτούμε και είναι στο χέρι μας όχι μόνο να μείνουμε ψηλά στη βαθμολογία αλλά να ανεβούμε ακόμη πιο ψηλά έως το τέλος του πρώτου γύρου», είπε.

Ο 54χρονος προπονητής ζήτησε σεμνότητα απ’ όλους τους παίκτες και μάλιστα εξήγησε για ποιους λόγους ο αγώνας με τη Λαμία έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας. «Θα είναι πιο δύσκολο από τα ντέρμπι γιατί τέτοιες ομάδες έρχονται και παίζουν αμυντικά στην έδρα μας… Πρέπει να διατηρήσουμε το ίδιο πνεύμα και την ίδια νοοτροπία όπως στα ντέρμπι. Να το δούμε κι αυτό σαν ντέρμπι για να μην την πατήσουμε . Σας ξαναλέω έχουμε μεγάλη ευκαιρία μπροστά μας μέχρι το τέλος του α γύρου και δεν πρέπει να την αφήσουμε να περάσει ανεκμετάλλευτη».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
📖 ΤΙ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ:
  1. Αναλυτικά το πρόγραμμα

Με δυνατές φιλικές αναμετρήσεις συνεχίζεται την Τετάρτη 26 Αυγούστου η προετοιμασία επτά ομάδων που θα βρεθούν στον δρόμο του ΠΑΣ Λαμία τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Γ’ Εθνική.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει ενδιαφέροντα παιχνίδια, με αρκετές αναμετρήσεις να έχουν χαρακτήρα «στερεοελλαδίτικου ντέρμπι», καθώς οι ομάδες ανεβάζουν ρυθμούς ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος.

Στις 18:00, στο Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας», η Αναγέννηση Σχηματαρίου θα υποδεχθεί τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας, σε ένα δυνατό τεστ προετοιμασίας.

Την ίδια ώρα, στο ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος», ο Αστέρας Σταυρού θα αντιμετωπίσει τον ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας, ενώ στο Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου ο Ταμυναϊκός Αλιβερίου θα φιλοξενήσει τον ΑΟ Χαλκίς.

Στις 18:30, στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας, ο Φωκικός θα τεθεί αντιμέτωπος με τη Θήβα, σε μία ακόμη ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ομάδων της ευρύτερης περιοχής.

Το πρόγραμμα των φιλικών ολοκληρώνεται στη Χαλκίδα, όπου ο ΑΟ Νέας Αρτάκης θα δώσει δύο παιχνίδια στο πλαίσιο του τουρνουά «Αλύτρωτες Πατρίδες». Στις 18:45 θα αντιμετωπίσει την ΑΕ Προποντίδας, ενώ στις 19:45 θα αγωνιστεί απέναντι στον Ελλήσποντο Νέας Λαμψάκου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα


18:00 | Αναγέννηση Σχηματαρίου – Κηφισσός Κάτω Τιθορέας
Δημοτικό Στάδιο Σχηματαρίου «Ευάγγελος Δεπάστας»

18:00 | Αστέρας Σταυρού – ΑΟ Ανθούπολης Λάρισας
ΔΑΚ Λαμίας «Αθανάσιος Διάκος»

18:00 | Ταμυναϊκός Αλιβερίου – ΑΟ Χαλκίς
Δημοτικό Γήπεδο Νεοχωρίου

18:30 | Φωκικός – Θήβα
Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας

18:45 | ΑΟ Νέας Αρτάκης – ΑΕ Προποντίδας
Δημοτικό Γήπεδο Βούρκου «Δημάρχου Σκούρα», Χαλκίδα

19:45 | Ελλήσποντος Νέας Λαμψάκου – ΑΟ Νέας Αρτάκης
Δημοτικό Γήπεδο Βούρκου «Δημάρχου Σκούρα», Χαλκίδα

Οι δύο αναμετρήσεις στη Χαλκίδα διεξάγονται στο πλαίσιο του τουρνουά «Αλύτρωτες Πατρίδες».

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή