Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Πολύ βελτιωμένη η εικόνα του τερέν στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” (pic)

Σε γήπεδο-χαλί φαίνεται ότι θα υποδεχθεί ο ΠΑΣ Λαμία τον Αστέρα Τρίπολης AKTOR στην επανέναρξη του πρωταθλήματος το επόμενο Σάββατο!

Η εικόνα του αγωνιστικού χώρου στο παιχνίδι της ομάδας μας με τον Πανσερραϊκό δεν ήταν η καλύτερη δυνατή και έγινε αντικείμενο συζήτησης, κάτι που προφανώς απασχολούσε και τους υπεύθυνους συντήρησης, οι οποίοι “πάτησαν γκάζι” στη διακοπή για να είναι το γήπεδο έτοιμο στην επιστροφή της ομάδας.

Tην επόμενη μέρα κιόλας της αναμέτρησης με τον Πανσερραϊκό το προσωπικό του γηπέδου δούλευε μέρα νύχτα προκειμένου να αλλάξει η εικόνα του γηπέδου, όπως αποτυπώνεται στις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν Τρίτη 1/10:

Έτσι λοιπόν φαίνεται από το φωτορεπορτάζ του Lamiara.gr πως η εικόνα του αγωνιστικού χώρου στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” είναι εμφανώς βελτιωμένη μια βδομάδα πριν από το ματς με τον Αστέρα!

Αναμένεται, δε, ότι στις μέρες που θα ακολουθήσουν θα «δέσει» ακόμα περισσότερο και θα είναι απόλυτος έτοιμος!

Υπενθυμίζουμε πως το πρωί της Παρασκευής 11/10 έγιναν εργασίες αντικατάστασης των τουρνικέ στην κύρια είσοδο του γηπέδου!

Δείτε εικόνες από τον αγωνιστικό χώρο όπως είναι σήμερα:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Ακαδημίες

Υποδομές: Κλήρωσε για το Κύπελλο Super League K19

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της Super League η κλήρωση για το κύπελλο Κ19. Μια νεοσύστατη διοργάνωση, που έχει ως σκοπό να αυξήσει την αγωνιστική δραστηριότητα σε επίπεδο Youth και παράλληλα να δώσει τη δυνατότητα σε όλους τους συλλόγους να διεκδικήσουν ένα τρόπαιο.

Η πρώτη φάση θα διεξαχθεί στις 11 Ιανουαρίου 2025 με 6 αγώνες, ενώ «τυχεροί» της κλήρωσης ήταν ο Παναθηναϊκός και ο Άρης που πέρασαν χωρίς αγώνα στους προημιτελικούς

Διαβάστε περισσότερα στο amna.gr που έχει το ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

Δημοφιλή