Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Αστέρας Τρίπολης: Ένας πρώην κυανόλευκος στο τιμ Παντελίδη – Τρεις απουσίες ενόψει ΠΑΣ Λαμία

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κ. Μανώλης Σκύβαλος θα είναι ένας εκ των άμεσων συνεργατών του προπονητή της ομάδας, κ. Σάββα Παντελίδη. 

Ο κ. Μανώλης Σκύβαλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και στο παρελθόν έχει στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Λαμία και έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην Κ20 του Πλατανιά όταν ο σύλλογος αγωνιζόταν στην Super League, όπως και σε ελληνικές ομάδες της Γ’ Εθνικής. 

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

 

Αστέρας Aktor: Με τρεις απουσίες στη Λαμία


Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Αστέρα Aktor για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λαμία. Ο Σάββας Παντελίδης θέλει να κάνει νικηφόρο ντεμπούτο και δουλεύει με τους παίκτες του, προσπαθώντας να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Εκτός πλάνων για το ματς στο «Αθ. Διάκος» έχουν τεθεί ο Νίκος Παπαδόπουλος, που δεν είναι 100% έτοιμος, ο Καστάνιο που έχει πρόβλημα στον ώμο, αλλά και ο τιμωρημένος Μούμο.

Πάντως, οι Αρκάδες θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, καθώς η Λαμία τους έδωσε εισιτήρια στη Θύρα 8 και ήδη διοργανώνονται εκδρομές.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αντίπαλοι

Στο μικροσκόπιο του Ολυμπιακού Βόλου το Λαμία–Τρίκαλα! Παρών ο Σάκης Τζήμας

Aρκετά μεγάλο ενδιαφέρον είχε η χθεσινή αναμέτρηση του ΠΑΣ Λαμία με τα Τρίκαλα με τις δύο ομάδες να μένουν τελικά στο 2-2 για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Το ενδιαφέρον, ωστόσο, δεν περιορίστηκε μόνο στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, καθώς στις κερκίδες έδωσε το «παρών» και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου, Σάκης Τζήμας, με βλέμμα στραμμένο στο μέλλον και… ειδική αποστολή.

Για την παρουσία του εξέδωσε ανακοίνωση ο Ολυμπιακός Βόλου αναφέροντας τα κάτωθι:

Σε ένα ματς που κυριάρχησαν το πάθος και οι δυνατές μονομαχίες εντός αγωνιστικού πλαισίου, ΠΑΣ Λαμία και Τρίκαλα αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 για τη Γ’ Εθνική. Οι γηπεδούχοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο, αλλά από δύο λάθη βρέθηκαν να χάνουν 0-2, με τους Τρικαλινούς να “αυτοκτονούν” στη συνέχεια, αφού ισοφαρίστηκαν, ενώ στη συνέχεια λίγο έλειψε και να χάσουν το ματς.

Στις κερκίδες βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού Βόλου Σάκης Τζήμας με ειδική αποστολή, τόσο για να δει με τους συνεργάτες του νεαρούς παίκτες της Λαμίας αλλά και το Φυτόπουλο πρώην παίκτη του Ολυμπιακού που σκόραρε μάλιστα.

Συνομίλησε με παράγοντες του ΠΑΣ Λαμία και της τοπικής ΕΠΣ δείχνοντας ενδιαφέρον για δύο παίκτες που του άρεσαν πολύ. Ο κ. Τζήμας θέλει ήδη να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για την επόμενη χρονιά εντάσσοντας στο ρόστερ από τον Ιανουάριο παίκτες αξίας και αφήνοντας για την άνοιξη μόνο τις τελευταίες… πινελιές για την επόμενη άνοδο.

Δεν έπαψαν φυσικά και οι φωνές που μιλούσαν για διπλό σκοπό του ισχυρού άνδρα στο συγκεκριμένο ματς, με τον δεύτερο να ήθελε να λύσει τις διαφορές με κάποιους που ήθελαν τον Ολυμπιακό να διαλύσει, επηρεάζοντας παίκτες και όχι μόνο.

Δικαιωμένος σε όλα τα επίπεδα κοιτάζει την επόμενη ημέρα για την ομάδα στέλνοντας άλλη μια φορά ένα ηχηρό μήνυμα ότι με τον Ολυμπιακό Βόλου πλέον δεν μπορεί να παίζει κανείς. Άλλωστε το έχει πει πολλές φορές: “Αυτά που ήξεραν οι πολέμιοι του Ολυμπιακού να τα ξεχάσουν. Πλέον θα πληρώνονται με το ίδιο νόμισμα”.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή