Ακολουθήστε μας

Αντίπαλοι

Αστέρας Τρίπολης: Ένας πρώην κυανόλευκος στο τιμ Παντελίδη – Τρεις απουσίες ενόψει ΠΑΣ Λαμία

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο κ. Μανώλης Σκύβαλος θα είναι ένας εκ των άμεσων συνεργατών του προπονητή της ομάδας, κ. Σάββα Παντελίδη. 

Ο κ. Μανώλης Σκύβαλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA PRO και στο παρελθόν έχει στελεχώσει το τεχνικό επιτελείο του ΠΑΣ Λαμία και έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής στην Κ20 του Πλατανιά όταν ο σύλλογος αγωνιζόταν στην Super League, όπως και σε ελληνικές ομάδες της Γ’ Εθνικής. 

Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια του ASTERAS AKTOR και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία. 

 

Αστέρας Aktor: Με τρεις απουσίες στη Λαμία


Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Αστέρα Aktor για το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Λαμία. Ο Σάββας Παντελίδης θέλει να κάνει νικηφόρο ντεμπούτο και δουλεύει με τους παίκτες του, προσπαθώντας να περάσει τη δική του φιλοσοφία.

Εκτός πλάνων για το ματς στο «Αθ. Διάκος» έχουν τεθεί ο Νίκος Παπαδόπουλος, που δεν είναι 100% έτοιμος, ο Καστάνιο που έχει πρόβλημα στον ώμο, αλλά και ο τιμωρημένος Μούμο.

Πάντως, οι Αρκάδες θα έχουν τη συμπαράσταση των οπαδών τους, καθώς η Λαμία τους έδωσε εισιτήρια στη Θύρα 8 και ήδη διοργανώνονται εκδρομές.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου

Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.

Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.

Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.

Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή