Ακολουθήστε μας

Νέα

Επιστρέφει στο γήπεδο του με στόχο τη νίκη / ΠΑΣ Λαμία – Αστέρας Τρίπολης 20:30

oΣήμερα στις 20:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα αντιμετωπίσει στο ΔΑΚ Λαμίας τον Αστέρα Aktor για την 8η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague, με τον στόχο να είναι το τρίποντο.

Επιστρέφει στο γήπεδο η Λαμία, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων, για να αντιμετωπίσει τον Αστέρα σε ένα παιχνίδι όπου οι γηπεδούχοι προέρχονται από εκτός έδρας ήττα από τον Άρη ενώ οι Αρκάδες στην τελευταία τους αναμέτρηση είχαν κερδίσει την Καλλιθέα εκτός έδρας.

Ο Λεωνίδας Βόκολος είχε την ευκαιρία να δουλέψει πιο έντονα με τους παίκτες του έτσι ώστε να μπορέσει να τους μάθει και να τον μάθουν αλλά επιχείρησε κιόλας να αλλάξει ορισμένα αγωνιστικά κομμάτια της Ομάδας έτσι ώστε να αλλάξει και η εικόνα της. Στα καθαρά αγωνιστικά, ο Γκουστάβο Φουρτάδο επιστρέφει μετά την τιμωρία του ενώ ρυθμούς έχει ανεβάσει ο πιο έμπειρος ποδοσφαιριστής της Λαμίας, ο Δημήτρης Σιόβας και ενδεχομένως να τον δουμε να παίρνει χρόνο συμμετοχής.

Ο αγώνας θα μεταδοθεί από τον LamiaPolis 87,7.

 

Οι “μάχες” της Λαμίας κόντρα στον Αστέρα Aktor!


Οι δύο ομάδες συνολικά τα τελευταία χρόνια, δηλαδή τις σεζόν της SuperLeague για τη Λαμία έχουν αναμετρηθεί 17 φορές με τους “κυανόλευκους” να έχουν την μερίδα του λέοντος.

Σε αυτά τα 17 παιχνίδια η ομάδα της Στερεάς μετράει 6 νίκες ενώ ο Αστέρας έχει κερδίσει 3 παιχνίδια. Τα υπόλοιπα 8 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

 

Αήττητος κόντρα στον Αστέρα ο Βόκολος!


Σήμερα στις 20:30 ο ΠΑΣ Λαμία θα υποδεχθεί τον Αστέρα Aktor για την 8η αγωνιστική της Stoiximan SuperLeague και ο Λεωνίδας Βόκολος προετοιμάζεται για την 5η του αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

Στα υπόλοιπα τέσσερα παιχνίδια, ο Αθηναίος προπονητής μέτρα 2 νίκες και 2 ισοπαλίες αγνοώντας έως τώρα την ήττα από την ομάδα της Τρίπολης.

Επιπλέον, έχει 3 γκολ υπέρ και 1 κατά ενώ έχει μαζέψει 8 βαθμούς σύνολο. Από την άλλη τώρα ο Βόκολος κόντρα στον Σάββα Παντελίδη έχει μόλις έναν αγώνα και αυτός δεν είχε αναδείξει νικητή καθώς είχε λήξει ισόπαλο. Ήταν το παιχνίδι ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Πανιώνιο τη σεζόν 2019-2020 με τις δύο ομάδες να μένουν στο 0-0

 

Μόνο μία νίκη έχει να θυμάται ο Παντελίδης!


O Σάββας Παντελίδης επιστρέφει στη Φθιώτιδα ως αντίπαλος πλέον για να αντιμετωπίσει για 8η φορά τους “κυανόλευκους”. Στα προηγούμενα παιχνίδια ο Παντελίδης έχει μόνο 1 νίκη και 1 ήττα ενώ τα περισσότερα παιχνίδια δηλαδή τα υπόλοιπα 5 είχαν λήξει ισόπαλαvv

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Νέα

Stoiximan Superleague: Λαμία και Παναθηναϊκός οι μόνες ομάδες που δεν έχουν κερδίσει πέναλτι φέτος

Ο Παναθηναϊκός και η Λαμία είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν κερδίσει ούτε ένα πέναλτι στις πρώτες αυτές αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Με την 8η αγωνιστική της Stoiximan Superleague να βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη, μετά το διάλειμμα για τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, υπάρχουν δύο κλαμπ στα συνολικά 14 που αγωνίζονται στο ελληνικό πρωτάθλημα, που δεν έχουν βρεθεί ακόμη στην άσπρη βούλα για να εκτελέσουν πέναλτι ούτε μία φορά από την έναρξη της σεζόν.

Ο λόγος για τον Παναθηναϊκό και την Λαμία, οι οποίοι από τα 19 πέναλτι που έχουν καταλογιστεί μέχρι στιγμής στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος δεν έχουν δει κανένα απ’ αυτά να είναι υπέρ τους.

Ωστόσο δεν είναι οι μόνες ομάδες που δεν έχουν επωφεληθεί από πέναλτι, αφού υπάρχουν άλλες τρεις ομάδες, που μπορεί να έχουν κερδίσει πέναλτι, όμως δεν έχουν ευστοχήσει σ’ αυτά. Αυτές είναι ο Παναιτωλικός και ο Βόλος, που έχουν χάσει από ένα, αλλά και ο Λεβαδειακός που έχει 0/2.

Τα περισσότερα πέναλτι μέχρι στιγμής έχει κερδίσει ο ΠΑΟΚ με τέσσερα ενώ από δύο έχουν οι Άρης, Ατρόμητος, ΟΦΗ και Λεβαδειακός. Από ένα έχουν οι Παναιτωλικός και Βόλος που αναφέραμε προηγουμένως, αλλά και οι Athens Kallithea, Αστέρας Aktor, Ολυμπιακός, Πανσερραϊκός και ΑΕΚ.

Τα κερδισμένα πέναλτι των ομάδων της Stoiximan Superleague (σε παρένθεση η ευστοχία τους):

ΠΑΟΚ 4 (4/4)
Άρης 2 (2/2)
Ατρόμητος 2 (2/2)
ΟΦΗ 2 (2/2)
Λεβαδειακός 2 (0/2)
Athens Kallithea 1 (1/1)
Αστέρας Aktor 1 (1/1)
Ολυμπιακός 1 (1/1)
Πανσερραϊκός 1 (1/1)
ΑΕΚ 1 (1/1)
Παναιτωλικός 1 (0/1)
Βόλος 1 (0/1)
Παναθηναϊκός 0 (0/0)
Λαμία 0 (0/0)

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή