Ακολουθήστε μας

Νέα

Σιόβας: “Συνεχίζω το ποδόσφαιρο για τους γιους μου”

Ο Δημήτρης Σιόβας σε δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ανάμεσα στη Λαμία και τον Αστέρα AKTOR, που ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ, αναφέρθηκε στο κίνητρο που του έδωσαν οι δύο γιοι του για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

Για την επιστροφή του στην Ελλάδα: “Ήθελα να γυρίσω να παίξω στην Ελλάδα. Η Λαμία μου έκανε την τιμή να έρθω να αγωνιστώ ξανά στα ελληνικά γήπεδα. Το απόλαυσα, είχα τους δύο γιους μου να με παρακολουθούν. Για αυτούς παίζω πλέον. Αυτό ήθελα, οπότε όλα μια χαρά. Για αυτούς ξεκίνησα να παίζω πάλι, γιατί το καλοκαίρι ήμουν 50-50 αν θα συνεχίσω ή όχι. Ηθελα ο μεγάλος μου γιος να παίξω πάλι ποδόσφαιρο, οπότε είπα θα παίξω”

Για το ματς: “Μας έλειψε το γκολ, αλλά τα παιδιά προσπάθησαν. Αλλάζουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας, με νέο προπονητή και νέα τακτική. Πιστεύω ότι η ομάδα θα στρώσει. Δείχνει ένα καλύτερο πρόσωπο, χρειάζεται υπομονή, θα έρθει το γκολ κάποια στιγμή και θα πάρουμε τους βαθμούς που πρέπει”.

Για τον Μπάλντοκ: “Λυπηθήκαμε πάρα πολύ, ένα γεγονός που όλη η Ελλάδα λυπήθηκε. Συλλυπητήρια στην οικογένεια, έχει κι ένα παιδί πίσω. Ας είμαστε όσο μπορούμε δίπλα σε αυτή την οικογένεια, ο Παναθηναϊκός είναι κοντά”.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Νέα

Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν

Με την κατάθεση του φακέλου συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής σηματοδοτήθηκε το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου για τον ΠΑΣ Λαμία, με τη διοίκηση να στρέφει πλέον την προσοχή της στον σχεδιασμό της επόμενης ημέρας.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», στον Lamia Polis 87,7 ο φάκελος συμμετοχής κατατέθηκε επιτυχώς, ανοίγοντας τον δρόμο για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς σε όλα τα επίπεδα.

Καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη αυτή διαδραμάτισε και φέτος η οικονομική στήριξη της οικογένειας Παπαϊωάννου, η οποία αναμένεται να αποτελέσει για ακόμη μία σεζόν τον βασικό χρηματοδότη της ομάδας, εξασφαλίζοντας τη σταθερότητα που απαιτείται για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως αποκάλυψε το «Διπλό Μαρκάρισμα» προηγήθηκε κύκλος επαφών ανάμεσα στις δύο πλευρές, με τις συζητήσεις να οδηγούν στη συνέχιση της συνεργασίας και να δίνουν το «πράσινο φως» για την έναρξη του αγωνιστικού σχεδιασμού.

Σε ό,τι αφορά το θέμα της τεχνικής ηγεσίας, πληροφορίες αναφέρουν πως η περίπτωση του Γιώργου Ζαχαρόπουλου έχει αρκετούς υποστηρικτές.

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης των Λάκη Παπανικολάου και Βαγγέλη Στουρνάρα, καθώς και προπονητής της ομάδας Κ-16, φέρεται να έχει σημαντική υποστήριξη εντός του συλλόγου, χωρίς ωστόσο να υπάρχει, προς το παρόν, κάποια οριστική ή προχωρημένη συμφωνία.

Οι επόμενες ημέρες αναμένονται ιδιαίτερα κρίσιμες για τον ΠΑΣ Λαμία, καθώς αναμένεται να δρομολογηθούν οι πρώτες ουσιαστικές αποφάσεις ενόψει της νέας σεζόν.

Με την οικονομική στήριξη να θεωρείται δεδομένη, η ομάδα αποκτά ένα σημαντικό εφόδιο, πάνω στο οποίο θα επιχειρήσει να χτίσει την αγωνιστική της πορεία στη Γ’ Εθνική.

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή