Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία

Στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” ο Κλωναρίδης!

Στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” για να παρακολουθήσει τη νέα του ομάδα είναι ο Βίκτωρας Κλωναρίδης!

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στη πόλη μας και αυτή την ώρα είναι στο ΔΑΚ “Αθανάσιος Διάκος” για να πάρει μια πρώτη γεύση από ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα σε ένα παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ, την οποία έχει υπηρετήσει παλαιότερα.

Ουσιαστικά το μόνο που απομένει, είναι το τυπικό κομμάτι με την αποστολή των εγγράφων από τον Καναδά και την Forge από την οποία μένει ελεύθερος και επίσημα στις 31/12!

Μαζί του οι Μπίκοφ, Γυφτομήτρος και Σουρλής!

Δείτε εικόνες:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Γ' Εθνική

Ο Βασίλης Φίτσας στο Άρης Φιλιατών – ΠΑΣ Λαμία

Ο Βασίλης Φίτσας από την Ένωση Πρέβεζας – Λευκάδας ορίστηκε να διευθύνει την αναμέτρηση ανάμεσα στον Άρη Φιλιατών και τον ΠΑΣ Λαμία, η οποία θα διεξαχθεί την Κυριακή 19 Οκτωβρίου στις 16:00, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Βοηθοί του κ. Φίτσα θα είναι οι Αλέξανδρος Ζιώγας και Νίκος Στρακαντούρας, επίσης από τον ίδιο σύνδεσμο, ενώ καθήκοντα παρατηρητή διαιτησίας θα εκτελέσει ο Δημήτρης Στυλιάρας από την Αιτωλοακαρνανία.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή