Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: “Ματιές” σε Γκαμπαράεφ, Σακόρ και Ζοάo Πέδρο”

Στο Καζακστάν υποστηρίζουν πως η Λαμία κινείται για την απόκτηση του 27χρονου κεντρικού αμυντικού Αλμπέρτ Γκαμπαράεφ που αγωνίζεται στην Τομπόλ.

Δεδομένη είναι για τη Λαμία η ενίσχυσή της σε όλες τις γραμμές, καθώς «μάχεται» για την παραμονή της στην κατηγορία.

Σύμφωνα λοιπόν με πληροφορίες που προκύπτουν από το Καζακστάν η ομάδα «χτύπησε» την πόρτα του Αλμπέρτ Γκαμπαράεφ και βρίσκεται σε επαφές μαζί του, με σκοπό προφανώς να αποκτήσει τον 27χρονο κεντρικό αμυντικό που ανήκει στην Τομπόλ της χώρας τους.

Ο Ρώστος στόπερ κατέγραψε τη σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες 34 συμμετοχές με τη συγκεκριμένη ομάδα, που τερμάτισε στην 5η θέση του εκεί πρωταθλήματος.

Με ύψος 1.90 έπαιξε στο παρελθόν και μεταξύ άλλων στη Νόα αλλά και την Ροντίνα Μόσχας της πατρίδας του

Πλέον απομένει να φανεί αν θα επιβεβαιωθούν τα όσα ισχυρίζονται στο Καζακστάν και αν ο Γκαμπαράγιεφ θα έρθει τελικά στην Ελλάδα για λογαριασμό της την ίδια ώρα που για την περίπτωσή του ενδιαφέρονται επίσης ομάδες από το Καζακστάν και τη Κύπρο!

 

Κοιτάζει Σακόρ και Ζοάο Πέδρο


Η Λαμία έχασε και από την ΑΕΚ, την επόμενη αγωνιστική τελευταία του 2023 παίζει εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό και μόνο με.. θαύμα δεν θα κλείσει τη χρονιά τελευταία στην βαθμολογία και με μονοψήφιο αριθμό βαθμών μετά από 15 αγωνιστικές! Επιτακτική η ενίσχυση για την ομάδα της Φθιώτιδας αν θέλει να αποφύγει το… μοιραίο.

Εκτός απο τον Βίκτωρα Κλωναρίδη που ήταν στο ΔΑΚ Λαμίας για να δει το ματς της… νέας του ομάδας κόντρα στην ΑΕΚ, η Λαμία που αναζητά κυρίως έτοιμες λύσεις και ποδοσφαιριστές που να έχουν εικόνα από το ελληνικό πρωτάθλημα, έχει προχωρήσει τις επαφές με δύο γνώριμους ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί στη Super League στο παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime, η Λαμία βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον επιθετικό Ζοάο Πέδρο και τον μεσοαμυντικό Βαγιεμπά Σακόρ. Ο πρώτος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον Παναιτωλικο πριν μετακομίσει το περασμενο καλοκαίρι στο Βιετνάμ, ενώ ο Σακόρ έπαιξε στους Κρητικούς από τον Ιανουάριο του 2019 μέχρι το καλοκαίρι του 2021. Πλέον αγωνίζεται στη 2η κατηγορία της Νορβηγίας και σε λίγες μέρες μένει ελεύθερος.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος

Μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ του ολοκλήρωσε ο Φωκικός, καθώς προχώρησε στην απόκτηση του Δημήτρη Φυτόπουλου, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία.

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής, που ξεχώρισε για την αγωνιστική του συνέπεια και την εργατικότητά του, ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην καριέρα του, με στόχο να συμβάλει στην επίτευξη των στόχων της ομάδας της Άμφισσας για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Η παρουσία του στον ΠΑΣ Λαμία αποτέλεσε σημαντικό σταθμό στην πορεία του, αποκτώντας πολύτιμες εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο, ενώ πλέον καλείται να ενισχύσει τον Φωκικό με τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες και το πάθος του για διάκριση.

Στον Φωκικό επικρατεί αισιοδοξία ότι ο Δημήτρης Φυτόπουλος θα αποτελέσει μία από τις σημαντικές λύσεις του προπονητικού επιτελείου ενόψει της απαιτητικής σεζόν, με τη διοίκηση να συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό με στόχο τη δημιουργία ενός ανταγωνιστικού συνόλου.

Η μεταγραφή του Φυτόπουλου έρχεται να ενισχύσει ακόμη περισσότερο το ρόστερ της ομάδας, με τους ανθρώπους του Φωκικού να εκφράζουν την πεποίθηση ότι ο ποδοσφαιριστής διαθέτει όλα τα στοιχεία για να προσφέρει ουσιαστικές λύσεις και να δικαιώσει τις προσδοκίες των φιλάθλων.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή