Ακολουθήστε μας

Νέα

Στάικος: «Είναι δύσκολη η συνέχεια, αλλά ελπίζουμε και πιστεύουμε»

Ο νέος προπονητής της Λαμίας Θανάσης Στάικος ήταν προβληματισμένος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, μετά και την ήττα από τον Άρη (0-2).

Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Για εμένα ήταν ένα δύσκολο ξεκίνημα, η εικόνα του παιχνιδιού έως το γκολ που δεχθήκαμε ήταν αρκετά καλή για την ομάδα μας, με την έννοια ότι είχαμε κλείσει καλά τους χώρους και δεν δεχτήκαμε πολλές ευκαιρίες από τον αντίπαλο.

Τα παιδιά προσπάθησαν και μείνανε στο πλάνο μας και πιστεύω πως με τους νέους παίκτες που ήρθαν στην ομάδα μαζί με την πίστη που πρέπει να έχουμε για τον δύσκολο στόχο της παραμονής, θεωρώ ότι πρέπει να τα δώσουμε όλα και με αξιοπρεπής εμφανίσεις όπως η σημερινή θα καταφέρουμε να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, για να δούμε πως θα ανταπεξέλθουμε στη συνέχεια στα play out»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Κύπελλο

Νέα εποχή στο Κύπελλο Ελλάδας: Φάση ομίλων στα πρότυπα του Champions League

Extreme makeover στο φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΕΠΟ να προχωράει σε σαρωτικές αλλαγές για να το κάνει πιο ανταγωνιστικό, θυμίζοντας τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Το SDNA έχει το ρεπορτάζ…

Ο Μάκης Γκαγκάτσης παρουσίασε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου το προτεινόμενο νέο φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, το οποίο αλλάζει ολοκληρωτικά.

Δεν πρόκειται άλλωστε για μία απλή αναβάθμιση, αλλά για ένα… σάρωμα στη μέχρι πρότινος δομή του, στα πρότυπα του δοκιμασμένου μοντέλου των διοργανώσεων της UEFA, όπου θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Superleague και ενιαία βαθμολογία.

Θα υπάρχει προκαθορισμένη αγωνιστική ανάπτυξη μέχρι και τον τελικό με βάση την κατάταξη της League Phase, αλλά και επιβράβευση του επιθετικού ποδοσφαίρου στα κριτήρια ισοβαθμίας.

Αξιοσημείωτο φυσικά κι ότι για πρώτη φορά θα υπάρχουν μονοί αγώνες στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται στο νέο Κύπελλο Ελλάδας:

 

 

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή