Ακολουθήστε μας

Match Center

Καταδικασμένος σε υποβιβασμό / ΠΑΣ Λαμία – Λεβαδειακός 0-2

Published

on

Απαιτητική εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Λεβαδειακό στην έδρα της ουραγού Λαμίας. Οι παίκτες του Νίκου Παπαδόπουλου έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την 8άδα και έψαχναν χρυσό τρίποντο, με τους γηπεδούχους να αποτελούν δεδομένα την πιο αδύναμη ομάδα της κατηγορίας και να αναζητούν ακόμη την πρώτη τους νίκη.

Ιδανικό ξεκίνημα για τους Βοιωτούς

Οι φιλοξενούμενοι δεν άργησαν να πάρουν το προβάδισμα, καθώς στο 4ο λεπτό εκμεταλλεύτηκαν μια γρήγορη αντεπίθεση. Ο Όζμπολτ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και βρέθηκε απέναντι στον Ρατόν, ο οποίος απέκρουσε το πρώτο σουτ. Ωστόσο, ο Όζμπολτ κράτησε την κατοχή και έδωσε πάσα στον Κωστή, ο οποίος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1.

Μετά το γκολ, ο Λεβαδειακός επέλεξε να αμυνθεί πιο οργανωμένα, δίνοντας τη μπάλα στη Λαμία και ψάχνοντας ευκαιρίες στις αντεπιθέσεις.


Κεραυνός Ζίνι και 0-2

Η ομάδα του Παπαδόπουλου διπλασίασε τα τέρματά της στο 16ο λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την ταχύτητά τους, με τον Όζμπολτ να δημιουργεί ξανά τη φάση και να πασάρει ιδανικά στον Ζίνι. Ο τελευταίος πλάσαρε προ κενής εστίας, γράφοντας το 0-2 και δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στον Λεβαδειακό.


Η Λαμία πίεσε, αλλά δεν βρήκε δίχτυα

Η γηπεδούχος ομάδα προσπάθησε να αντιδράσει, αγγίζοντας το γκολ στο 35ο λεπτό. Ο Φουρτάδο επιχείρησε ένα δυνατό σουτ, όμως ο Μακάνιο απέκρουσε εντυπωσιακά, κρατώντας ανέπαφη την εστία του.

Ο Λεβαδειακός λίγο έλειψε να πετύχει και τρίτο γκολ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν μια σέντρα του Όζμπολτ πήρε περίεργη τροχιά, ξεγέλασε τον Ρατόν και κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στην επανάληψη, η Λαμία πλησίασε το γκολ σε δύο περιπτώσεις. Στο 48’, ο Ιμπάνιεθ σούταρε από το ύψος του πέναλτι, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία. Στο 67’, ο Μπιλάλ πήρε κεφαλιά από κοντά, όμως η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Στο 75ο λεπτό, ο Βλαχομήτρος δοκίμασε πλασέ από κοντά, όμως ο Λιάγκας απομάκρυνε σωτήρια, διατηρώντας το προβάδισμα του Λεβαδειακού μέχρι το τέλος.


Τα αποτελέσματα και οι συνθέσεις

Λαμία – Λεβαδειακός 0-2

Λαμία (Στάικος): Ρατόν, Γκοτζαμανίδης, Σουρλής, Τσάβες, Αθανασακόπουλος, Κλωναρίδης, Ρινγκ, Φουρτάδο, Δοϊρανλής, Σόρια, Γιαννούτσος.

Λεβαδειακός (Παπαδόπουλος): Μακάνιο, Βήχος, Εραμούσπε, Τσάπρας, Μπάλτσι, Κωστή, Όζμπολτ, Τσόκαϊ, Λιάγκας, Μορέιρα, Ζίνι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Match Center

Μοιρασιά στην Άρτα και φωτιά στη μάχη της εξάδας / Aναγέννηση Άρτας – ΠΑΣ Λαμία 1-1

Για την 25η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής, η ΠΑΣ Λαμία ταξίδεψε στην Άρτα για να αντιμετωπίσει την Αναγέννηση Άρτας, στο τελευταίο της παιχνίδι στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, καθώς την τελευταία αγωνιστική έχει προγραμματισμένο ματς με τον Θεσπρωτό που θα πάρει το 0-3 α.α

Οι «κυανόλευκοι» πήραν το προβάδισμα, όμως οι γηπεδούχοι απάντησαν στο δεύτερο μέρος, με το τελικό 1-1 να σφραγίζει μια δυνατή και ισορροπημένη αναμέτρηση.

Το φιλμ του αγώνα


Η Λαμία μπήκε πιο δραστήρια και μόλις στο 7’ απείλησε, όταν ο Τρουμπουλος πήρε την κεφαλιά, με τον Μπαλαούρα να διώχνει δύσκολα.

Η πρώτη καλή στιγμή για την Αναγέννηση ήρθε στο 14’, με τον Κατσαβάκη να δοκιμάζει σουτ και τον Στάγκο να μπλοκάρει σταθερά.

Στο 24’ η Λαμία έφτασε ξανά κοντά στο γκολ, με βαθιά μπαλιά προς τον Βρέττα, όμως ο Μπαλαούρας πρόλαβε και απομάκρυνε με τα πόδια.

Η πίεση των φιλοξενούμενων απέδωσε καρπούς στο 34’. Μετά από εκτέλεση κόρνερ στο πρώτο δοκάρι, ο Τρουμπουλος πήρε δυνατή κεφαλιά και έκανε το 0-1 για τη Λαμία. Μέχρι το ημίχρονο, η Αναγέννηση παρουσίασε αρκετά λάθη στη μεσαία γραμμή και δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Η αντίδραση της Αναγέννησης


Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν ρυθμό. Στο 58’ ο Σκουτελιάς σούταρε, η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στον Στάγκο.

Η ισοφάριση ήρθε στο 81’: ο Κατσαβάκης εκτέλεσε φάουλ σαν κοντινό κόρνερ και ο Γαϊτανίδης στο δεύτερο δοκάρι, με δύσκολο τελείωμα, έγραψε το 1-1.

Τρία λεπτά αργότερα, ο ίδιος παίκτης δοκίμασε γυριστό σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε και κατέληξε στην αγκαλιά του Στάγκου. Στις καθυστερήσεις, η Αναγέννηση έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τζουμάκα.

Οι συνθέσεις


Αναγέννηση Άρτας:
Μπαλαούρας, Γαϊτανίδης, Μίγγος, Μιτακίδης, Κατσαβάκης, Σκουτελιάς, Τζουμάκας, Ράικος, Χρήστου, Μανιώτης, Δρόσος.

ΠΑΣ Λαμία:
Στάγκος, Διαμάντης, Γιώτης, Σέντης, Τρουμπουλος, Μαργαρίτης Ρ (65’ Φυτόπουλος), Λάππας, Αλτάνης, Βρέττας, Τσιάκας, Τσόφλιος.

Φώτο: Κωνσταντίνος Κολιός

               

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή