Νέα
Στάικος: «Η ομάδα είναι απογοητευμένη και με λάθος νοοτροπία»


Ο προπονητής της Λαμίας Θανάσης Στάικος ήταν έντονα απογοητευμένος από την εμφάνιση της ομάδας του στην βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ (7-0).
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
«Δυστυχώς εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα έχει επικρατήσει μία απογοήτευση στην ομάδα για την πορεία της από την αρχή της χρονιάς. Πλέον κοιτάμε να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε νέα παιδιά και σήμερα είχαμε τρεις παίκτες από την Κ19 στην αποστολή μας και ένας από αυτούς έπαιξε κιόλας.
Παρόλο αυτά τόσο η απογοήτευση όσο και η συμμετοχή νέων παικτών, δεν θα πρέπει να είναι δικαιολογία για να παρατάμε τα παιχνίδια, κάτι που φάνηκε και σήμερα ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι λάθος μία τέτοια είδους νοοτροπία».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα
Pic | Ξανά με τον 12ο παίκτη του ο ΠΑΣ Λαμία


Στο τελευταίο (;) παιχνίδι της σεζόν, με την ελπίδα να έχει και συνέχεια ο ΠΑΣ Λαμία φιλοεξενείται στα Τρίκαλα από τον τοπικό ΑΟΤ αυτή την ώρα.
Οι οργανωμένοι φίλοι των κυανόλευκων, δεν γινόταν να αφήσουν την ομάδα μόνη της σε αυτή την δοκιμασία και έχουν πάρει τη θέση τους, αυτή τη φορά όχι στο πέταλο αλλά στην μεσαία κερκίδα, για να γίνουν ο 12ος παίκτης τους.
Δείτε φώτο:






Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Κ-16: Τη Κυριακή στις 17:30 η απονομή στους πρωταθλητές
-




Pics | Φιέστα τίτλου για την αήττητη Κ16 του ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Ολοκλήρωσε τη σεζόν, ατομικά προγράμματα, διοικητικές εξελίξεις και φιέστα Κ16
-




Γυναικεία Ομάδα: Φινάλε στη σεζόν με λευκή ισοπαλία
-




Επιστρέφει στην Ελλάδα έπειτα από 3,5 χρόνια ο Φέστα!
-




Ανακοίνωση με αιχμές από τους οργανωμένους φιλάθλους της Λαμίας – Ζητούν δημόσιες απαντήσεις από τη διοίκηση















