Ροή Ειδήσεων
Η ΑΙ δημιούργησε ένα “παλάτι” για τον ΠΑΣ Λαμία! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)


Ακολουθώντας το…trend της εποχής, αποταθήκαμε σε πρόγραμμα τεχνητής νοημοσύνης και ζητήσαμε την δημιουργία υπερσύγχρονων εγκαταστάσεων, ευρωπαϊκών προδιαγραφών, για τον ΠΑΣ Λαμία.
Το τελικό αποτέλεσμα, δύο εντυπωσιακές εκδοχές γηπέδου χωρητικότητας 10.000 και 15. 000 θέσεων!
Ευχόμαστε κάποτε από το χαρτί να περάσει στην πραγματικότητα.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Νέα από Ελλάδα
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!


Το περασμένο καλοκαίρι, ο ΠΑΣ Λαμία προχώρησε σε μια κίνηση με ισχυρό συναισθηματικό και συμβολικό φορτίο: την επιστροφή του Μπάμπη Τεννέ. Ο πολύπειρος τεχνικός, που έχει συνδέσει το όνομά του με μία από τις πιο ένδοξες σελίδες στην ιστορία του συλλόγου, την άνοδο στη Super League, ανέλαβε αυτή τη φορά διαφορετικό ρόλο. Δεν φόρεσε την προπονητική φόρμα, αλλά επέστρεψε ως “τεχνικός διευθυντής” (τουλάχιστον έτσι παρουσιάστηκε) αναλαμβάνοντας να καθοδηγήσει στρατηγικά τη νέα προσπάθεια της ομάδας.
Παρά τις προσδοκίες και την πίστη σε μια «συνταγή» που είχε πετύχει στο παρελθόν, το εγχείρημα κατέληξε σε πλήρη αποτυχία. Η Λαμία δεν κατάφερε να αποφύγει τον υποβιβασμό, και η επιλογή του Τεννέ στο πόστο του τεχνικού διευθυντή αποδείχθηκε άτολμη και ανεπαρκής μπροστά στις απαιτήσεις της σεζόν. Με τον ίδιο, που μέχρι πρότινος είχε συνυφαστεί με την άνοδο και τις πρώτες στιγμές στην ιστορία της Λαμίας στην 1η κατηγορία της χώρας, πλέον στη συνείδηση του κόσμου να συνδέετε αναπόφευκτα και με τον υποβιβασμό!
Η αποχώρηση του Τεννέ από τη Λαμία έγινε με τρόπο που επιβεβαιώνει την αποτυχία: χωρίς φανφάρες, χωρίς αποχαιρετισμούς. Αθόρυβα και… «νύχτα», όπως λέει ο λαός. Λίγο αργότερα, ο ίδιος εγκατέλειψε αυτή τη προοπτική και επέστρεψε στα γνωστά του λημέρια, φορώντας και πάλι τη στολή του προπονητή για λογαριασμό του Ηρακλή.
Η συγκεκριμένη εξέλιξη λειτουργεί ως σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος που ξεκίνησε με αισιοδοξία, αλλά τελείωσε με απογοήτευση. Η Λαμία αναζητά πλέον νέα ταυτότητα και νέα πρόσωπα που θα την επαναφέρουν στην ελίτ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ενώ ο Μπάμπης Τεννές καλείται να αποδείξει — αυτή τη φορά από τον πάγκο του Ηρακλή — ότι το πάθος και η εμπειρία του εξακολουθούν να έχουν θέση στο σημερινό ποδοσφαιρικό γίγνεσθαι.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Λαμία: Τα σενάρια υποβιβασμού – Πώς μπορεί να βρεθεί τη Δευτέρα στη Super League 2
-
Αυτά τα χρήματα έλαβαν οι ελληνικές ομάδες από την UEFA για τους διεθνείς / To ποσό που πήρε ο ΠΑΣ Λαμία
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Δοκιμές, ευκαιρίες και αναπόφευκτη ήττα… παραμονής / ΠΑΣ Λαμία – Βόλος 1-3
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Παιχνίδι “κλειδί” για τη μάχη της παραμονής!
-
Γ’ Εθνική: Είδε το ΑΠΟΚ Βελούχι – ΑΕ Ερμιονίδας ο Θανάσης Στάικος
-
Vid | Μαρτσούκος: “Προς ανανέωση του τηλεοπτικού με ΣΚΑΪ – Θα ζητήσω VAR από τον Βρούτση – Νέα διοργάνωση για τα ερασιτεχνικά σωματεία!”
-
Λεβαδειακός – Λαμία 0-0: Τι είχαμε, τι “Χ”άσαμε
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
1 Comment