Play Out
Στάικος: «Χαρούμενοι που κρατήσαμε τον Λεβαδειακό στο μηδέν»


Ο προπονητής της Λαμίας Θανάσης Στάικος ήταν χαρούμενος για την ισοπαλία απέναντι στον Λεβαδειακό, αλλά και για την προσπάθεια των παικτών του, αφού όπως επισήμανε είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.
Αναλυτικά όσα είπε στην κάμερα της NOVA:
«Το παιχνίδι είχε δύο ημίχρονα. Στο πρώτο είχε πολύ τακτική και από τις δύο ομάδες. Θεωρώ πως μπλοκάραμε τα πλεονεκτήματα του Λεβαδειακού και δεν δεχτήκαμε καμία φάση, αλλά ούτε και εμείς είχαμε απειλήσει. Στο δεύτερο ημίχρονο στα πρώτα 15 λεπτά δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε, ο Λεβαδειακός είχε ένα συνδυαστικό παιχνίδι με αρκετές ευκαιρίες, παρόλο αυτά εμείς είχαμε τη μεγαλύτερη. Στη συνέχεια ισορροπήσαμε και ήταν ένα παιχνίδι κέντρου και να κλείσουμε χώρους.
Επειδή θεωρώ πως ο Λεβαδειακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, είναι κατόρθωμα να έχει κάνει λίγες ευκαιρίες και να μην έχει πετύχει γκολ, αφού σε αρκετές ομάδες έχει βάλει πολύ δύσκολα. Οπότε είμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση των παικτών και από το τελικό αποτέλεσμα».
Για τη συνέχεια:
«Ξέραμε πως η κατάσταση ήταν δύσκολη, ακόμα και όταν κάναμε ένα μικρό σερί μας έδωσε κάποιους πόντους και ελπίδες.
Δυστυχώς δεν καταφέραμε να το συνεχίσουμε, οπότε για εμάς έχει ήδη ξεκινήσει η προσπάθεια για να τελειώσουμε με αξιοπρέπεια το πρωτάθλημα και να σκεφτόμαστε την επόμενη ημέρα. Οπότε πάνω σε αυτό θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ομάδα τακτοποιημένη στο γήπεδο, οι παίκτες να έχουν κίνητρα σε μία πολύ δύσκολη στιγμή για τον σύλλογο.
Παρόλο αυτά η Λαμία έχει δείξει ποια είναι και πως θα πρέπει να είναι περήφανη για όλα όσα έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια και να κοιτάξει την επόμενη ημέρα».
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Super League: Καλύτερο γκολ του Βλαχομήτρου
Το γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου αναδείχτηκε κορυφαίο (Best Goal) για τις αγωνιστικές 8 έως 10 των πλέι άουτ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η Super League.


Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας συγκέντρωσε το 47,84% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ζίνι και στην τρίτη τον Λάμπρου.
Η ανακοίνωση της Super League:
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 8ης, 9ης & 10ης αγωνιστικής Playouts:
1/ Α. Βλαχομήτρος 47,84%
2/ Ζίνι 26,49%
3/ Λ. Λάμπρου 12,16%
4/ Α. Όζμπολτ 7,03%
5/ Μ. Αλφαρέλα 4,59%
6/ Μ. Κόμπα 1,89%


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»
-




ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs
-




ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου
-




Play Offs Γ’ Εθνικής: Πρεμιέρα εντός έδρας με Άρη Φιλιατών ο ΠΑΣ Λαμία / Το πλήρες πρόγραμμα
-




Παρασκευή 13/3 η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής
-






Στουρνάρας: «H ομάδα δημιουργήθηκε τελευταία στιγμή δεν ήταν αρχικός στόχος η άνοδος – Δώσαμε το 100%»
-




Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs
-




«Ανώτερη αλλά άστοχη η Λαμία, “κόλλησε” στο 0-0 με τον Άρη Φιλιατών»
-




Live Streaming: Η Κλήρωση της Γ’ Εθνικης (Playoffs & Playout)
-




Ορισμός – Πρόκληση: Ο Τσίντζας στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Pics | «Άγρια Δύση» στη Λαμία καταγγέλει η Ελασσόνα / Στο Νοσοκομείο Λαμίας ο Σαραφίδης – Τι αναφέρει το Φύλλο Αγώνα
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»
-




Aud | Μουρούτης: «Σεβασμός στη Λαμία, αλλά στόχος το θετικό αποτέλεσμα»
-




Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Έ(Χ)ασε τεράστια ευκαιρία για κορυφή / ΠΑΣ Λαμία – Ελασσόνα 1-1
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Aud | Πριν το πρώτο σφύριγμα: Οι προπονητές της πρώτης εξάδας μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα Play Offs της Γ’ Εθνικής
-




Στην τελική ευθεία ο 3ος όμιλος της Γ’ Εθνικής – Όλα τα σενάρια για τον πρωταθλητή και τη συμμετοχή στα πλέι οφ ανόδου















