



Match Center
Σπατάλησε ευκαιρίες, έφυγε με τον βαθμό/ Άρης Φιλιατών – ΠΑΣ Λαμία 1-1
Η Λαμία δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στις εκτός έδρας νίκες της, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τον Άρη Φιλιατών εκτός έδρας, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του 3ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής.
Η ομάδα του Λάκη Παπανικολάου μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα στο 18ο λεπτό, όταν ο Τρούμπουλος εκμεταλλεύτηκε τη σύγχυση στην άμυνα των γηπεδούχων και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1. Η Λαμία συνέχισε να πιέζει, έχοντας και δοκάρι στο 45+1’ με τον Κουφιώτη, χάνοντας την ευκαιρία να «καθαρίσει» το ματς από το πρώτο μέρος.
Στην επανάληψη, οι Φιλιάτες ανέβασαν την απόδοσή τους και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση. Στο 75ο λεπτό, ο Μπίκας με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ νίκησε τον Στάγκο και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.
Η Λαμία προσπάθησε να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ, ωστόσο παρά τις ευκαιρίες της στα τελευταία λεπτά δεν κατάφερε να βρει το γκολ της νίκης.
Με το αποτέλεσμα αυτό, οι «κυανόλευκοι» έφτασαν τους 11 βαθμούς και παραμένουν αήττητοι στο πρωτάθλημα, ωστόσο χάνουν προσωρινά έδαφος στη μάχη της κορυφής.
Την επόμενη αγωνιστική η Λαμία υποδέχεται στο ΔΑΚ «Αθανάσιος Διάκος» την ΑΕ Λευκίμμης, σε μια αναμέτρηση που αναμένεται να κρίνει πολλά για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Match Center
Έκλεισε νικηφόρα αλλά όχι ιδανικά τη σεζόν / ΑΟ Τρίκαλα – ΠΑΣ Λαμία 0-1


Ο ΠΑΣ Λαμία επικράτησε στα Τρίκαλα του ΑΟΤ με 0-1, το ένα δώρο ήρθε από τη Λευκάδα με τη νίκη του Τηλυκράτη επί του Άρη Φιλιατών με 2-0 αλλά στην Ελασσόνα ο ΠΟΕ δεν βρήκε αντίσταση απέναντι στον Αστέρα Σταυρού πετυχαίνοντας τη νίκη με 2-1 που του χαρίζει το πρωτάθλημα και την πρόκριση στην επόμενη φάση! Δεύτερη θέση για τον ΠΑΣ Λαμία σε μία σεζόν που ξεπέρασε την φετινή έκδοση του εαυτού του!
Τα Τρίκαλα μπήκαν πιο δυναμικά στην αναμέτρηση, χωρίς όμως να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά τη Λαμία. Η πρώτη αξιόλογη στιγμή καταγράφηκε στο 13’, όταν ο Κοκκίνης επιχείρησε απευθείας εκτέλεση φάουλ από πλάγια θέση, με τη μπάλα να καταλήγει άουτ. Παρόμοια κατάληξη είχε και η κεφαλιά του Αντερέμι δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από κόρνερ. Γενικά, στα μέσα του πρώτου ημιχρόνου η ομάδα μας έδειχνε σημάδια κόπωσης.
Πιθανόν αυτό να συνδεόταν και με το γεγονός ότι η Ελασσόνα είχε ήδη προηγηθεί απέναντι στον Αστέρα Σταυρού, κάνοντας το αποτέλεσμα στα Τρίκαλα λιγότερο κρίσιμο. Παρ’ όλα αυτά, στην πρώτη ουσιαστική της ευκαιρία, η Λαμία κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Στο 26’, μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Τρούμπουλος βρήκε τη μπάλα και ο Κουφιώτης με κεφαλιά την έστειλε στα δίχτυα του Λαζαρίνα για το 1-0.
Το γκολ αυτό άλλαξε τη ροή του αγώνα, δίνοντας ψυχολογία στη Λαμία που άρχισε να κρατά περισσότερο την κατοχή. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να αντιδράσουν, χωρίς όμως να δημιουργούν ουσιαστικές ευκαιρίες, καθώς η άμυνα των παικτών του Βαγγέλη Στουρνάρα λειτουργούσε αποτελεσματικά. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε κυρίως στην εξέδρα, με τον αγώνα να μην προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις. Στο 45’ σημειώθηκε ένταση μετά από σκληρό μαρκάρισμα, με τον διαιτητή να δείχνει κίτρινες κάρτες και στις δύο πλευρές, χωρίς όμως να αλλάξει κάτι στο σκορ.
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε σε παρόμοιο ρυθμό, ενώ το δεύτερο γκολ της Ελασσόνας σε άλλο παιχνίδι μείωσε ακόμη περισσότερο το ενδιαφέρον της αναμέτρησης. Στο 57’, ο Αλτάνης δοκίμασε ένα αδύναμο γυριστό σουτ που πέρασε άουτ, ενώ λίγα λεπτά αργότερα ο Μέτσε είχε την ίδια τύχη με σουτ εκτός περιοχής.
Η Λαμία πλησίασε στο 2-0 στο 67’, όταν ο Βρέττας βρέθηκε τετ-α-τετ με τον Λαζαρίνα, αλλά σημάδεψε το δοκάρι. Παρά τη σχετική ένταση και τον καλό ρυθμό εκείνο το διάστημα, οι μεγάλες ευκαιρίες ήταν ελάχιστες.
Καθώς το παιχνίδι έμπαινε στην τελική του ευθεία, ο ρυθμός έπεσε αισθητά. Τα Τρίκαλα προσπάθησαν να ανεβάσουν την απόδοσή τους στο τελευταίο δεκάλεπτο, όμως στο 83’ η Λαμία έμεινε με δέκα παίκτες, καθώς ο Βρέττας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για σπρώξιμο.
Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος. Η ένταση παρέμεινε, αλλά οι φάσεις έλειψαν, με το 1-0 να διατηρείται μέχρι το τελικό σφύριγμα.
ΑΟ Τρίκαλα: Στάγκος, Διαμαντής, Ματθαίου Ν., Κουφιώτης, Μαργαρίτης Α., Τρούμπουλος, Φράγκος, Αλτάνης, Βρέττας, Τσιάκας, Ντότης
ΠΑΣ Λαμία: Λαζαρίνας, Λαμπίρης, Ορφανός, Κοκκίνης, Παπαδάκος, Αντερέμι, Κάτανας, Βασίλας, Σκόνδρας Α., Μέτσε, Κακάμης
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-




Διπλό Μαρκάρισμα: Αποχωρεί από τον ΑΠΣ Κηφισσό ο Ηλίας Τουρκοχωρίτης – “Ματιές” από ΠΑΣ Λαμία και ΑΟ Θήβας
-




ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




Διπλό Μαρκάρισμα: Εξελίξεις στα μεταγραφικά του ΠΑΣ Λαμία – Ποιοι βρίσκονται στο επίκεντρο
-




Στις 31 Ιουλίου μαθαίνουν το πρόγραμμα τους οι ομάδες της Γ’ Εθνικής
-




Vid | Επιβεβαίωση για Διπλό Μαρκάρισμα: Στη Δόξα Μασχολουρίου ο Τσόφλιος
-




Μεταγραφική επιβεβαίωση για το «Διπλό Μαρκάρισμα»: Στην Κόρινθο ο Ντότης
-




Μεταγραφικά: Στον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας ο Λάππας – Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Γ’ Εθνική: Όλες οι αλλαγές στο νέο πρωτάθλημα – Κλήρωση, σέντρα και νέο σύστημα playoffs
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας
-




Τίτλοι τέλους και για τον Βασίλη Γιώτη στον ΠΑΣ Λαμία – Το συγκινητικό «αντίο»
-




ΠΑΣ Λαμία: Τέλος και ο Τσιάκας – Συνεχίζει στο Αιγάλεω
-




Το «αντίο» του Βασίλη Τρούμπουλου στον ΠΑΣ Λαμία: «Κρατάμε τα καλά και προχωράμε. Ευχαριστώ για όλα»
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ Λαμία
-




Mεταγραφικά: Συνεχίζει στην Athens Kallithea ο Κοντονίκος





























