Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Μεταγραφικά: Δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία στον Αστέρα Σταυρού

Ο Αστέρας Σταυρού σύμφωνα με το LamiaSports ενισχύεται με δύο νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές από τον ΠΑΣ Λαμία, με τις μεταγραφές των Νίκου Σιόλου και Κωνσταντίνου Πιτσίκα.

Επένδυση στο μέλλον με «άρωμα» Λαμίας

Οι δύο ποδοσφαιριστές προέρχονται από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Λαμία και έχουν διαγράψει σταθερή πορεία στις αναπτυξιακές ομάδες της Super League 1, γεγονός που υπογραμμίζει τη φιλοσοφία του Αστέρα Σταυρού να δίνει χώρο και χρόνο σε νεαρούς Έλληνες παίκτες με προοπτική.

Κωνσταντίνος Πιτσίκας

Ο Κωνσταντίνος Πιτσίκας, γεννημένος στις 26/05/2008, είναι 17 ετών και αγωνίζεται ως δεξί μπακ. Τα δύο προηγούμενα χρόνια φορούσε τη φανέλα της Κ17 του ΠΑΣ Λαμία στο πρωτάθλημα της Super League 1, αποκομίζοντας σημαντικές αγωνιστικές παραστάσεις σε υψηλό επίπεδο. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στην Ακαδημία του Αστέρα Λαμίας, πριν ενταχθεί στα τμήματα υποδομών της Λαμίας.

Νίκος Σιόλος

Ο Νίκος Σιόλος, γεννημένος στις 17/07/2007, είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως αμυντικός. Την περασμένη σεζόν αποτέλεσε μέλος της Κ19 του ΠΑΣ Λαμία στη Super League 1, ενώ την προηγούμενη αγωνίστηκε στην Κ17, δείχνοντας σταθερή αγωνιστική εξέλιξη. Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του διαδρομή από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου Λαμίας, πριν μεταβεί στα τμήματα υποδομών του συλλόγου.

Νέο βήμα στην πορεία τους

Η μετακίνηση των δύο νεαρών στον Αστέρα Σταυρού σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα στην ποδοσφαιρική τους εξέλιξη, καθώς θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν χρόνο συμμετοχής και εμπειρίες σε ανδρικό επίπεδο, σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό περιβάλλον.

Ο Αστέρας Σταυρού συνεχίζει να επενδύει στο μέλλον, αξιοποιώντας ταλέντα της περιοχής, ενώ ο ΠΑΣ Λαμία επιβεβαιώνει για ακόμη μία φορά τον σημαντικό ρόλο των ακαδημιών του στην ανάδειξη ποδοσφαιριστών.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Μεταγραφές

Τέλος εποχής με μήνυμα στήριξης από Παπανικολάου – Σήμερα ξανά στο γήπεδο η Λαμία

Ο Λάκης Παπανικολάου βρέθηκε τη Κυριακή στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης, όπου αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές του σε κλίμα συγκίνησης.

Ο έμπειρος τεχνικός μίλησε στους παίκτες, τονίζοντάς τους πως, παρά την αποχώρησή του από τον πάγκο, θα συνεχίσει να τους παρακολουθεί στενά και να τους στηρίζει, δείχνοντας για ακόμη μία φορά το ισχυρό δέσιμο που είχε μαζί τους (τους περισσότερους τους έχει αναδείξει ο ίδιος από τις ακαδημίες) μιλώντας με έναν προς έναν τους ποδοσφαιριστές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Παπανικολάου υπέβαλε την παραίτησή του το Σάββατο, αμέσως μετά τη βαριά ήττα από τον Αστέρα Σταυρού, ξεκαθαρίζοντας προς τη διοίκηση πως πρόκειται για καθαρά προσωπική απόφαση.

Παράλληλα, ευχαρίστησε όλους όσοι συνεργάστηκαν μαζί του στο διάστημα της παρουσίας του στον σύλλογο, αποχωρώντας από τον σύλλογο έπειτα από περίπου 10 χρόνια!

Η επόμενη ημέρα βρίσκει τον ΠΑΣ Λαμία σε διαδικασία ανασύνταξης, με την πρώτη προπόνηση να είναι προγραμματισμένη για σήμερα το μεσημέρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τεχνικό τιμ αναμένεται να συνεχίσουν κανονικά ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος και ο Βασίλης Ευαγγελίου, ώστε να διατηρηθεί η αγωνιστική συνέχεια και η καθημερινή λειτουργία της ομάδας. Μάλιστα αν μέχρι τη Κυριακή δεν έχει βρεθεί ο διάδοχος του Λάκη Παπανικολάου είναι πολύ πιθανό να κοουτσάρει την ομάδα στο παιχνίδι με τα Τρίκαλα ο Γιώργος Ζαχαρόπουλος.

Την ίδια στιγμή, σε επίπεδο προπονητή, το όνομα του Βαγγέλη Στουρνάρα κερδίζει πόντους για να αναλάβει το «τιμόνι» της Λαμίας. Οι εξελίξεις επιταχύνθηκαν μετά τη νεότερη ανακοίνωση της αποχώρησής του από τον Π.Ο. Ελασσόνας, με τον ίδιο να κάνει λόγο για μια απολύτως προσωπική απόφαση, έπειτα από τρίμηνη παρουσία στον σύλλογο.

Ο Στουρνάρας, ο οποίος εργάστηκε χωρίς προπονητικό σταφ, οδήγησε τον Π.Ο. Ελασσόνας σε τροχιά πρώτης εξάδας στον Γ΄ όμιλο της Γ΄ Εθνικής και στους «8» του Κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Λάρισας, αφήνοντας θετικές εντυπώσεις. Παράλληλα, έχει και παρελθόν ως ποδοσφαιριστής της Λαμίας τη σεζόν 2008-2009, στοιχείο που προσμετράται θετικά έλκοντας παράλληλα την καταγωγή από την Φθιώτιδα.

Δεν είναι όμως η μοναδική περίπτωση. Πολλοί βιογραφικά έχουν πέσει στο τραπέζι μεταξύ των οποίων σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας και ενός προπονητή – πρώην ποδοσφαιριστή που άφησε το αποτύπωμα του στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Το επόμενο 24ωρο αναμένεται κρίσιμο, καθώς οι επαφές θα ενταθούν και οι αποφάσεις που θα ληφθούν θα καθορίσουν τη συνέχεια του ΠΑΣ Λαμία στη σεζόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή