Γυναικεία Ομάδα
Γυναικεία Ομάδα: Έφυγε με τον βαθμό στο φινάλε


Ισόπαλος με σκορ 2-2 αναδείχθηκε ο ΠΑΣ Λαμία 1964 στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Παμπαιανικό, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της 1ης φάσης του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής Γυναικών.
Η ομάδα του Νίκου Καραδήμα βρέθηκε νωρίς μπροστά στο σκορ, όταν στο 11ο λεπτό η Θεοδώρα Τσιρώνη άνοιξε το σκορ, δίνοντας προβάδισμα στη Λαμία. Ωστόσο, οι γηπεδούχες αντέδρασαν στο δεύτερο ημίχρονο και με δύο γκολ της Νάντια Ντερβισάι στο 48’ και της Νικηφόριας Ζαϊρα στο 54’, έκαναν την ανατροπή για το 2-1.
Ο ΠΑΣ Λαμία δεν τα παράτησε και κατάφερε να φέρει το παιχνίδι στα ίσια στις καθυστερήσεις, με την Αφροδίτη Μανίτα να διαμορφώνει το τελικό 2-2 στο 90+3’.
Ένα αποτέλεσμα που κρατά τη Λαμία σε τροχιά στόχων, δείχνοντας χαρακτήρα μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γυναικεία Ομάδα
Γυναικεία Ομάδα: Έσωσε τον βαθμό η Λαμία με Φούντα ο ΠΑΣ Λαμία / 1-1 με την Αθηναϊκή


Σε ένα ματς με πάθος, ένταση και δυνατές μονομαχίες, η γυναικεία ομάδα του ΠΑΣ Λαμία αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Αθηναϊκή ΑΕ Αγ. Δημητρίου στο Δημοτικό Γήπεδο Μεγάλης Βρύσης «Αλέξανδρος Παπαθανασής», στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής Γυναικών (5ος όμιλος).
Η αναμέτρηση ξεκίνησε ιδανικά για τις φιλοξενούμενες, καθώς στο 12ο λεπτό η Ελένη Σπυροπούλου άνοιξε το σκορ, εκμεταλλευόμενη αμυντική αδράνεια και δίνοντας προβάδισμα στην Αθηναϊκή.
Η Λαμία ωστόσο, αντέδρασε σωστά. Ανέβασε την απόδοσή της, πίεσε και προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση, δείχνοντας διάθεση να πάρει κάτι θετικό από την αναμέτρηση. Η λύση ήρθε στο 76ο λεπτό, όταν η Λαμπρινή Φούντα ευστόχησε από το σημείο του πέναλτι, διαμορφώνοντας το τελικό 1-1.
Στα τελευταία λεπτά, οι δύο ομάδες αναζήτησαν το γκολ της νίκης, όμως χωρίς αποτέλεσμα, με το παιχνίδι να ολοκληρώνεται ισόπαλο.
Ο ΠΑΣ Λαμία κρατά τον βαθμό της ισοπαλίας, ενώ η Αθηναϊκή ΑΕ Αγ. Δημητρίου έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο, συνεχίζοντας την προσπάθειά της στο πρωτάθλημα.
Συνθέσεις:
ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ: Γεωργία Σπουρνιά, Λαμπρινή Φούντα, Πετρούλα Ιωάννου, Αναστασία Παναγιωτοπούλου, Χριστίνα Βράχα, Νεφέλη Καραδήμα, Θεοδώρα Τσιρώνη (90’ Ελένη Τασούλα), Ελισάβετ Αποστολοπούλου (88’ Παναγιώτα Τόσκα), Χριστίνα Λυδία Παπαδοπούλου, Παναγιώτα Κουφοκώστα, Δαϊδίδουλα Κατσαρά
ΑΘΗΝΑΪΚΗ ΑΕ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ: Αικατερίνη Μαρία Ρήγα, Βασιλική Μάγια Κεραμίδα, Κυριακή-Αγγελική Αργύρη, Αθανασία Μαργαρίτη, Νικολέττα Νικολούζου (68’ Μάρθα Πριμηκύρη), Jenifer Osei (84’ Γεωργία Τζανιδάκη), Ελένη Σπυροπούλου (56’ Γεωργία Κοντογιάννη), Άννα Γεωργλίδου, Χριστίνα-Ευρώπη Γεριμπακάνη, Μαρία Νικολάου, Στυλιανή Μαρία Πούλη
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Λάππας στον Lamia Polis 87,7: «Η κλήρωση θα γίνει κανονικά – Η επικύρωση “κολλά” σε 2ο και 5ο όμιλο, όλα ανοιχτά για πρωτιά στον 3ο»
-




Aud Στουρνάρας: «Θέλουμε γεμάτο τον ΔΑΚ – το πρώτο ματς μπορεί να αλλάξει τα πάντα»
-




Στα Play Offs o Τηλυκράτης / Η τελική βαθμολογία
-




Pic | Είδε Ανθούπολη – Αναγέννηση Άρτας ο Στουρνάρας
-




ΠΑΣ Λαμία: Φιλικό με Παρνασσό Αμφίκλειας πριν τα Play Offs
-




Play Offs Γ’ Εθνικής: Πρεμιέρα εντός έδρας με Άρη Φιλιατών ο ΠΑΣ Λαμία / Το πλήρες πρόγραμμα
-




Γ’ Εθνική: Την Παρασκευή στις 13:00 η κλήρωση των Play Offs
-




Παρασκευή 13/3 η κλήρωση για τη 2η και 3η φάση της Γ’ Εθνικής
-




ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου
-




Live Streaming: Η Κλήρωση της Γ’ Εθνικης (Playoffs & Playout)
-




Πλήρης και αποφασισμένος ο ΠΑΣ Λαμία για το ξεκίνημα των Play Offs
-




«Ανώτερη αλλά άστοχη η Λαμία, “κόλλησε” στο 0-0 με τον Άρη Φιλιατών»
-




Ορισμός – Πρόκληση: Ο Τσίντζας στο ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Aud | Μουρούτης: «Σεβασμός στη Λαμία, αλλά στόχος το θετικό αποτέλεσμα»
-




Τοπικά: Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Θανάση Παπακώστα
-




Γ’ Εθνική: Το διαιτητικό τρίο στο Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία
-




Aud | Πριν το πρώτο σφύριγμα: Οι προπονητές της πρώτης εξάδας μοιράζονται τις σκέψεις τους για τα Play Offs της Γ’ Εθνικής
-




Live Chat & Ραδιοφωνική Μετάδοση: ΠΑΣ Λαμία – Άρης Φιλιατών
-




Ντέρμπι με τα όλα του, χωρίς νικητή / Αστέρας Σταυρού – ΠΑΣ Λαμία 0-0
-




Στουρνάρας: «Δίνουμε το 200%, αλλά το γκολ δεν έρχεται – Must win τα επόμενα παιχνίδια»























