Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Επίσκεψη στο 7ο Γυμνάσιο για τον ΠΑΣ Λαμία


Η ΠΑΕ Λαμία με βασικό σκοπό την προσέλευση νέων παιδιών της περιοχής στο γήπεδο, σε κάθε εντός έδρας αναμέτρηση πραγματοποιεί επισκέψεις στα σχολεία και προχωράει στη διανομή δωρεάν εισιτηρίων στους μικρούς φιλάθλους της.
Στο πλαίσιο αυτό το πρωί της Πέμπτης 21/11 αντιπροσωπεία της ομάδας βρέθηκε στο 7ο Γυμνάσιο Λαμίας και έδωσε στους μαθητές τη δυνατότητα δωρεάν εισόδου στο ΔΑΚ στο ματς του Σαββάτου με αντίπαλο την Ξάνθη στις 20:00.
Οι Γιάννης Σκόνδρας, Μανώλης Σάλιακας, Αλέξανδρος Καραγιάννης και Νίκος Σόμογλου, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Αρχηγό της ομάδας Γιάννη Συρογιάννη, τον προπονητή τερματοφυλάκων, Γιάννη Πλαβούκο και την Υπεύθυνη Επικοινωνίας, Μαρία Παληαλέξη βρέθηκαν στο σχολείο, συνομίλησαν με τους μαθητές και μοίρασαν εκτός από τα εισιτήρια, χαμόγελα και δεκάδες αυτόγραφα.
Η συζήτηση με τους μαθητές επικεντρώθηκε στην ιστορία της ομάδας, δόθηκαν πληροφορίες αναφορικά με τον τρόπο διεξαγωγής και τους κανονισμούς του ποδοσφαίρου και φυσικά συζητήθηκαν οι δυσμενείς επιπτώσεις της βίας στο χώρο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου με σκοπό να γαλουχηθεί ο αυριανός ποδοσφαιριστής και ο αυριανός φίλαθλος.
Ευχαριστούμε για την φιλοξενία και τη συνεργασία, τον διευθυντή και τους καθηγητές του 7ου Γυμνασίου Λαμίας.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Σχόλια

Leave a Reply

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Χωρίς κατηγορία

Vid | Ο Κοντονίκος σόκαρε την Παναχαϊκή!

Στο ντέρμπι παραμονής της Super League 2, η Παναχαϊκή των χιλίων προβλημάτων προηγήθηκε με γκολ του Τασουλή στο 89′, η ΑΕΚ Β, ωστόσο, γλίτωσε την ήττα με πέναλτι του Κοντονίκου στο 90’+10′, για το τελικό 1-1!

Ματς… ακατάλληλο για καρδιακούς στο «Σεραφείδιο», με την ΑΕΚ να σώζει τον βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος κόντρα στην Παναχαϊκή για την 4η αγωνιστική των playouts της Super League 2, με τον Κοντονίκο να ισοφαρίζει στο 90+10′ το γκολ του Τασουλή (89′) για το τελικό 1-1, στερώντας σημαντική ευκαιρία από τους Αχαιούς για να ανασάνουν βαθμολογικά.

Παρότι γλίτωσε την ήττα στο τέλος, η ομάδα του Νίκου Κωστένογλου πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, καθώς μετά από 4 ματς σε αυτήν τη μίνι διαδικασία υποβιβασμού έχει 12 βαθμούς, έναν παραπάνω από τον ουραγό Asteras B AKTOR, ενώ την επόμενη αγωνιστική (5η) έχει ρεπό, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα στους ανταγωνιστές της να την προσπεράσουν.

Η δεύτερη ομάδα της Ένωσης, μάλιστα, παραμένει η μόνη χωρίς νίκη, καθώς την ίδια ώρα ο Παναργειακός του Βασίλη Κωστίκα έκανε «σεφτέ», επικρατώντας του Asteras B AKTOR 1-0, με το πρώτο του τρίποντο μετά από 4,5 μήνες και έβαλε φωτιά στη μάχη της παραμονής!

Ο Τασουλής στο 89′ το πέτυχε μετά από αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων, ωστόσο δεν έμελλε να είναι και γκολ νίκης, καθώς στο 90+10′ και αφού είχε μείνει με 10 παίκτες και η Παναχαϊκή, ο Κοντονίκος ισοφάρισε σε 1-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή