Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία Κ17

Ακαδημίες: Εξελίξεις για την επανέναρξη των υποδομών

Lamiara

Σύμφωνα με πληροφορίες από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, οι νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής των ομάδων θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 14 Γενάρη.

Η επίσημη επιστροφή των πρωταθλημάτων αναμένεται να γίνει από τέλος του μήνα ή τις αρχές Φλεβάρη.

Δυστυχώς η πορεία της πανδημίας προβληματίζει τους ανθρώπους της Super League, γεγονός που τους αποτρέπει στο να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε τηλεδιάσκεψη, για την Τρίτη 15/12, όπου ανάμεσα στα θέματα που θα συζητηθούν είναι και η… επιστροφή των πρωταθλημάτων της Super League U19, U17 και U15.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Ανακοινώνεται ότι την Τρίτη, 15/12/2020 στις 16:30, θα πραγματοποιηθεί Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης.
Τα θέματα ημερήσιας διάταξης έχουν ως ακολούθως:

1/ Ορισμός αγώνων 16ης έως και 26ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου και επανορισμός αναβληθέντων – μη διεξαχθέντων αγώνων (“ΑΡΗΣ – Α.Ε.Κ.”, “ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ”, “Α.Ε.Λ. – ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ”, “Π.Α.Ο.Κ. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ”).

2/ Εισήγηση προς την ΕΠΟ αναφορικά με τις ποινές μη αδειοδοτούμενων ομάδων και λοιπές παρατηρήσεις αναφορικά με το σχέδιο νέου Κανονισμού Αδειοδότησης.

3/ Μελέτη για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο των FIFA και UEFA (Οκτωβρίου 2020).

4/ Κεντρική διαχείριση τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

5/ Έγκριση πίνακα παρατηρητών (μετά την από 2/11/2020 έγκριση του κανονισμού παρατηρητών από την ΕΠΟ).

6/ Πρωταθλήματα υποδομών.

7/ Πρόγραμμα κοινωνικών εκδηλώσεων.

8/ Σύγκληση τακτικής Γ.Σ. για τη χρήση 1/7/2019 – 30/6/2020.

9/ Αιτήματα – επιστολές ΠΑΕ ΒΟΛΟΣ, Α.Ε.Λ., Ο.Φ.Η. και ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ.

Νέα

Aκαδημίες: Επιστρέφουν στις προπονήσεις στις 14 Ιανουαρίου

Lamiara

Όπως είχαμε αναφέρει πριν αρκετό καιρό, τα πρωταθλήματα της Super League U19, U17 και U15 θα επιστρέψουν στο επόμενο διάστημα.

Τα πρωταθλήματα της Super League U19, U17 και U15 σταμάτησαν σε ένα κρίσιμο σημείο, καθώς για να ολοκληρωθούν χρειάζονται αρκετό καιρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, οι νεαροί ποδοσφαιριστές των τμημάτων υποδομής των ομάδων θα επιστρέψουν στις προπονήσεις στις 14 Γενάρη.

Διαβάζεται τώρα  Μαραθώνιος… διαγωνισμών στο talentabout.gr!

Δυστυχώς τα κρούσματα είναι συνεχώς υψηλά και αυτό προβληματίζει τους ανθρώπους της Super League, γεγονός που δεν θέλουν να βάλουν σε κίνδυνο την υγεία των νεαρών ποδοσφαιριστών.

Πηγή:talentabout

Περισσότερα

Δημοφιλή

>