Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία Κ17

Ακαδημίες: Πράσινο φως για επιστροφή στα γήπεδα!

Lamiara

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Super League, μέσω τηλεδιάσκεψης, συζητήθηκε μεταξύ άλλων και το μείζον ζήτημα της διεξαγωγής των πρωταθλημάτων υποδομών με τους εκπροσώπους των ομάδων του συνεταιρισμού να ανάβουν το πράσινο φως για την επιστροφή τους στα γήπεδα.

Οι ομάδες υποδομών όλων των βαθμίδων έδωσαν τα τελευταία τους παιχνίδια στα τέλη Οκτωβρίου και πλέον μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή στα γήπεδα.

Πλέον απομένει μόνο το “ΟΚ” από τους αρμόδιους φορείς ανάλογα με την εξέλιξη της πανδημίας ωστόσο η αίσθηση που επικρατεί είναι πως μέσα στον Ιανουάριο θα επιστρέψουν στις προπονήσεις και αρχές Φλεβάρη στην αγωνιστική δράση.

Η ανακοίνωση της Super League: 

Εγκρίθηκε ομόφωνα η συνέχιση των Πρωταθλημάτων Υποδομών Κ15, Κ17 και Κ19, αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι επιδημιολογικές συνθήκες και επιτραπεί από τους αρμόδιους φορείς της Πολιτείας η επανέναρξη των προπονήσεων.

Νέα

Προπονήθηκαν με την πρώτη ομάδα δύο πορτιέρο της Κ-17!

Lamiara

Την ευκαιρία να προπονηθούν κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων του ΠΑΣ Λαμία, Φίλιππου Μπολοβίνη είχαν σήμερα δύο νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, ο Νικόλαος Τσιγκόπουλος και ο Αλέξανδρος Τσεκούρας.

Ρεπορτάζ: Λάμπρος Αρναούτογλου

Μία πρώτη γεύση από την ανδρική ομάδα του ΠΑΣ Λαμία, πήραν σήμερα δύο νεαροί τερματοφύλακες. Ο λόγος για τον Νικόλαο Τσιγκόπουλο και τον Αλέξανδρο Τσεκούρα, οι οποίοι βρέθηκαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ και προπονήθηκαν κάτω από τις οδηγίες του προπονητή τερματοφυλάκων της ομάδας, Φίλιππο Μπολοβίνη.

Αμφότεροι ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας Κ17 του συλλόγου.

Περισσότερα

Νέα

Ακαδημίες: Ολοταχώς προς επιστροφή στις προπονήσεις

Lamiara

Σιγά σιγά παίρνουμε τον δρόμο της επιστροφής, με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να είναι προ των πυλών των… γηπέδων,

Λιανεμπόριο, επιχειρήσεις και… στον ορίζοντα τα πρωταθλήματα υποδομής και γενικότερα οι Ακαδημίες.

Εδώ και τρεις μήνες περίπου οι νεαροί ποδοσφαιριστές δεν έχουν αγωνιστική δραστηριότητα, ούτε καν προπονήσεις.

Τα πράγματα φέρεται να αλλάζουν και να επανερχόμαστε σιγά σιγα σε κανονικούς ρυθμούς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα πρωταθλήματα της Super League U19, U17 και U15 θα επιστρέψουν, μέχρι τα μέσα Φλεβάρη.

Αρχικά η κυβέρνηση δίνει προτεραιότητα στο άνοιγμα της εκπαίδευσης και οι προπονήσεις των ομάδων, θα ξεκινήσουν στις αρχές του άλλου μήνα.

Τα πρωταθλήματα της Super League U19, U17 και U15 σταμάτησαν σε ένα κρίσιμο σημείο, καθώς για να ολοκληρωθούν χρειάζονται αρκετό καιρό.

Πηγή: talentabout

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

9η SOS KIDS ΛΑΜΨΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>