Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία Κ17

Ακαδημίες: Τέλος και για την Κ-17 η σεζόν!

Lamiara

Published

on

Πριν λίγες ημέρες η Λίγκα ανακοίνωσε πως το πρωτάθλημα Κ-19 δεν θα συνεχιστεί, με τον ΠΑΟΚ να παίρνει το πρωτάθλημα ενώ, δεν συνέβει το ίδιο και για τα πρωταθλήματα Κ-17 και Κ-15 τα οποία θα συνεχιστούν….μερικώς..

Τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως θα διεξαχθούν μόνο οι τελικές φάσεις των δύο πρωταθλημάτων (Final 4) με τους 4 πρωτοπόρους κάθε διοργάνωσης..

Κάτι που αν όντως ισχύσει σημαίνει πως από τους Έφηβους θα συνεχίσουν οι ομάδες Ολυμπιακός, Αστέρας Τρίπολης από το Νότιο όμιλο και ΠΑΟΚ, Άρης από τον Βόρειο.

Όσον αφορά τους Κ15 Ολυμπιακός, Ατρόμητος από το Νότιο και επίσης ΠΑΟΚ, Άρης από τον Βόρειο.

Άρα λοιπόν, μετά την Κ-19 και η Κ-17 της Λαμίας ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της, έχοντας μαζέψει 8 βαθμούς σε 23 παιχνίδια.

Πλέον τα περισσότερα παιδιά της Κ-17 θα στελεχώσουν την Κ-19 της επόμενης σεζόν και στο πρώτο μισό του Ιουλίου, αναμένεται να γίνουν τα καθιερωμένα δοκιμαστικά για να βρεθούν οι ποδοσφαιριστές που θα αποτελέσουν την Κ-17 της σεζόν 2020-21!

Νέα

Ακαδημίες: Λουκέτο ενός μήνα σε αγώνες και προπονήσεις!

Lamiara

Απόφαση για λουκέτο διάρκειας ενός μήνα σε αγώνες και προπονήσεις, έλαβε η Superleague σε ότι αφορά τα πρωταθλήματα ακαδημιών. Η απόφαση αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην ημέρα, βάζοντας σε νέα καραντίνα το ποδόσφαιρο στις αναπτυξιακές ηλικίες.

Το δεύτερο “κύμα” του κορονοϊού στη χώρα μας και η ραγδαία αύξηση στον αριθμό των κρουσμάτων, οδήγησε στη συγκεκριμένη απόφαση, με τη Λίγκα να λαμβάνει υπ’ όψιν και τα μέτρα που εξέδωσε η κυβέρνηση για τα κατά τόπους lockdown.

Περισσότερα

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΦΟΙ ΧΡ. ΝΤΑΦΛΟΥΚΑ

Πρόγραμμα

homadamou

Δημοφιλή

>