Ακολουθήστε μας

ΠΑΣ Λαμία Κ17

Ακαδημίες: Ξεκαθαρίζει αύριο το τι μέλλει γενέσθαι με τη φετινή σεζόν

Lamiara

Τη Δευτέρα θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Super League, όπου και θα συζητηθεί το τι μέλλει γενέσθαι με τις ακαδημίες.

Το μεσημέρι της Δευτέρας 18/5 και ώρα 15:00, αναμένεται αν πραγματοποιηθεί νέα τηλεδιάσκεψη του διοικητικού συμβουλίου της Super League.

Ανάμεσα στα θέμα που θα συζητηθούν είναι και το μέλλον των ακαδημιών. Δηλαδή το αν θα επιστρέψουν τα πρωταθλήματα της Super League U19, U17 και U15. 

Αλλά και φυσικά το τι θα γίνει με τις προπονήσεις.

Όπως αναφέρεται – αν και δεν είναι σίγουρο ότι θα υπάρξει απόφαση – θα υπάρξει συζήτηση για την ημερομηνία επιστροφής των προπονήσεων, ενώ θα κριθεί και το αν τελικά θα υπάρξει επανεκκίνηση των πρωταθλημάτων ή αν θα ακολουθήσουν των δρόμο και άλλων πρωταθλημάτων της Ευρώπης και θα διακοπούν.

Πιθανή καθυστέρηση στα πρωταθλήματα της… νέας σεζόν!


Πληροφορίες αναφέρουν πως τα πρωταθλήματα υποδομής αναμένεται να επιστρέψουν, μέσα στον επόμενο μήνα.

Το πλάνο της διοργανώτριας αρχής είναι τα πρωταθλήματα αυτής της σεζόν να ολοκληρωθούν μέχρι τον Ιούλιο, στις αρχές του μήνα δηλαδή, έτσι ώστε να προλάβουν οι νεαροί ποδοσφαιριστές να προετοιμαστούν για την επόμενη σεζόν.

Τα τμήματα υποδομής, για την επόμενη σεζόν, θα ξεκινήσουν τον Σεπτέμβριο, δηλαδή δύο εβδομάδες μετά από το προβλεπόμενο.

Αυτό γίνεται έτσι ώστε οι ακαδημίες των ομάδων να προλάβουν να προετοιμαστούν και να γίνει ο μεταγραφικός σχεδιασμός, αφού η τρέχουσα σεζόν θα ολοκληρωθεί ένα μήνα μετά από το προβλεπόμενο.

Πηγή:talentabout.gr

Νέα

Ακαδημίες: Σαββατοκύριακο σε Φραντζή και Αθήνα (pics)

Lamiara

Με αγωνιστική δράση και αυτό το Σαββατοκύριακο συνεχίζονται τα πρωταθλήματα υποδομών της Super League.

Οι ομάδες υποδομών του Συλλόγου δοκιμάζονται αυτή την εβδομάδα απέναντι στις αντίστοιχες ομάδες του Άρη και της ΑΕΚ.

Το Σάββατο στις 13:30 η Κ-17 υποδέχεται στον Ενωσιακό γήπεδο στο Φραντζή, την αντίστοιχη ομάδα του Άρη με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον Βόλο.

Μια ημέρα αργότερα, στις 14:00 η Κ-19 δοκιμάζεται για την 3η αγωνιστική απέναντι στην ΑΕΚ, μια αναμέτρηση που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό γήπεδο Αρτέμιδος.

Δείτε το πρόγραμμα της ερχόμενης αγωνιστικής των δύο πρωταθλημάτων: 

Περισσότερα

Δημοφιλή

>