Play Out
Ανακοίνωσε την απόσυρσή του ο Μανούσος!


Κατάθεση ψυχής από τον Γιώργο Μανούσο! Μετά το φινάλε του αγώνα της Λαμίας με τον Λεβαδειακό (1-1), ο έμπειρος στράικερ με δηλώσεις του γνωστοποίησε, ουσιαστικά, πως αποσύρεται από την ενεργό δράση, αλλά δεν θα μείνει μακριά από το ποδόσφαιρο.
Ο λόγος είναι πως έχει χάσει αρκετό χρόνο από την οικογένειά του, ο οποίος δεν… γεμίζει ούτε από το ποδόσφαιρο ούτε από τα χρήματα! Έθεσε, λοιπόν, ως προτεραιότητα την οικογένειά του, λέγοντας πως έχει στερηθεί πολλά ως τώρα, ενώ ανέφερε πως πρέπει πλέον η Λαμία να καταφέρει να σώσει την κατηγορία στο τελευταίο ματς απέναντι στον Ιωνικό.
“Δυστυχώς σήμερα δεν καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς που θα τελείωναν την παραμονή. Παίζαμε με μια ομάδα που είχε τον ίδιο στόχο, αλλά τουλάχιστον καταφέραμε και πήραμε έναν βαθμό στο τέλος και πάμε για δύο αποτελέσματα στην έδρα του Ιωνικού” ήταν η πρώτη του τοποθέτηση στην κάμερα της Cosmote TV.
Για το παιχνίδι με τον Ιωνικό: «Θα προετοιμαστούμε από αύριο και θα πάμε με το ίδιο πλάνο και το ίδιο σκεπτικό. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα είναι δύσκολο παιχνίδι, αλλά όποιος κάνει λιγότερα λάθη και είναι πιο συγκεντρωμένος, θα πάρει την παραμονή».
Για να ανακοινώσει ουσιαστικά στη συνέχεια την απόσυρσή του από την ενεργό δράση…: «Ίσως ήταν το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι μου με την Λαμία. Ίσως πρέπει να κοιτάξω διαφορετικά το μέλλον μου από εδώ και πέρα. Έχουμε μια εβδομάδα ακόμα, αλλά έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου σε συνεννόηση με την οικογένεια μου ότι μάλλον αυτή ήταν η τελευταία φορά που αγωνίστηκα μπροστά στον κόσμο της Λαμίας. Ευχαριστώ πολύ για όλα τον κόσμο, για την αγάπη που πήρα και να είναι σίγουροι πως και το άλλο Σάββατο θα δώσουμε το 100% για να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το αξίζει η προσπάθεια μας, το αξίζει ο κόσμος μας που σήμερα ήταν ο 12ος παίκτης. Μακάρι να συνεχίσουν να γεμίζουν το γήπεδο, όχι μόνο για την ομάδα, αλλά και για τον πρόεδρο.Γιατί συνεχίζει και στηρίζει το σύλλογο και δεν παίρνει την στήριξη που πρέπει.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Play Out
Super League: Καλύτερο γκολ του Βλαχομήτρου
Το γκολ του Ανέστη Βλαχομήτρου αναδείχτηκε κορυφαίο (Best Goal) για τις αγωνιστικές 8 έως 10 των πλέι άουτ, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας που ανακοίνωσε η Super League.


Ο ποδοσφαιριστής της Λαμίας συγκέντρωσε το 47,84% των ψήφων, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Ζίνι και στην τρίτη τον Λάμπρου.
Η ανακοίνωση της Super League:
Η Super League ανακοινώνει τα αποτελέσματα του διαγωνισμού, μετά από ψηφοφορία των φιλάθλων, του διαγωνισμού Stoiximan Best Goal 8ης, 9ης & 10ης αγωνιστικής Playouts:
1/ Α. Βλαχομήτρος 47,84%
2/ Ζίνι 26,49%
3/ Λ. Λάμπρου 12,16%
4/ Α. Όζμπολτ 7,03%
5/ Μ. Αλφαρέλα 4,59%
6/ Μ. Κόμπα 1,89%


Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




ΠΑΣ Λαμία: Υπάρχει επόμενη μέρα! Παραμένει ο κορμός και ξεκινά η νέα εποχή
-




Στον Ανδρούτσο Γραβιάς ο Τσάτσος / Επιβεβαίωση για το Διπλό Μαρκάρισμα
-




Μεταγραφικά: Στην Κύπρο και τον Αχυρώνα – Ονήσιλο ο Δημοσθένης Λιοπύρης
-




Από τη Λαμία στον ΑΟ Σκιάθου ο Αποστόλου
-




ΠΑΣ Λαμία: Η νέα σεζόν ξεκινά – Τη Δευτέρα η πρώτη ανοιχτή προπόνηση
-




Γυναικεία Ομάδα: Σήμερα στις 20:30 η πρώτη της νέας σεζόν
-




Εποχή Ζαχαρόπουλου στον ΠΑΣ Λαμία / Επιβεβαίωση για το “Διπλό Μαρκάρισμα”
-




Ήττα και αποκλεισμός για τον ΠΑΣ Λαμία από τη Νέα Αρτάκη
-




Φιλικά: Κυριακή στις 18:00 το ΠΑΣ Λαμία – Αίαντας Σούρπης
-






Pics & Vid | Ξεκίνησε το χτίσιμο ο ΠΑΣ Λαμία
-




Αντίπαλοι: Ημέρα φιλικών η Τετάρτη για τους αντιπάλους του ΠΑΣ Λαμία!
-




Φιλικό τεστ με τον Αίαντα Σούρπης ο ΠΑΣ Λαμία
-




Μεταγραφικά: Επιστρέφει στον ΠΑΣ Λαμία ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης για τον “άσσο”
-




Στο μικροσκόπιο οι «νέοι»: Τσέλα και Αρσενίδης προ των πυλών – Θετικές εντυπώσεις από τους Γάλλους
-




Ξεκίνησε η προετοιμασία των γυναικών του ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Πρόβα τζενεράλε με Άρη Αγίου Κωνσταντίνου πριν την έναρξη του πρωταθλήματος
-




ΠΑΣ Λαμία: Μια ανάσα από τη μεταγραφή που ξυπνά μνήμες – Στη Λαμία ο Δημήτρης Ράμμος
-




Κύπελλο Ερασιτεχνών: Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου το ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Νέας Αρτάκης
-




Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία
-






Χωρίς τον ΠΑΣ Λαμία το Κύπελλο Ερασιτεχνών Φθιώτιδας – Οι 25 ομάδες της κλήρωσης


































