Ακολουθήστε μας

Νέα

Aντέτζο: “Ήμασταν μια γροθιά και το δείξαμε!”

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο 32χρονος στόπερ μας μίλησε αμέσως μετά τη λήξη του μπαράζ που χάρισε στη Λαμία την παραμονή της στην κατηγορία και στάθηκε στο πόσο ψυχοφθόρα και επίπονη συναισθηματικά ήταν η εβδομάδα που πέρασε.

Το ρολόι έδειχνε λίγο πριν τις 10 χθες βράδυ μόλις ο ρέφερι Τόμας Μπόγκναρ σφύριξε τη λήξη του δεύτερου μπαράζ μεταξύ της Λαμίας με τη Βέροια που δεν ανέδειξε νικητή. Το 1-1 σήμανε πως η πρώτη θα βρίσκεται και του χρόνου στη μεγάλη κατηγορία και ο Ντανιέλ Αντέτζο ήταν σε ακόμη ένα ματς εκ των μεγάλων της πρωταγωνιστών.

Μετά την ολοκλήρωση του αγώνα έμοιαζε εύλογα ανακουφισμένος και σα να έζησε μονομιάς όλα όσα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της χρονιάς όχι μόνο της αγωνιστικής αλλά στην προκειμένη περίπτωση αναφερόμαστε σε ένα ημερολογιακό έτος, αφού η «πρώτη» του club για το 2021/22 ήταν στις 27 του περασμένου Ιουνίου και σήμερα έχουμε 19.

Τι σκέφτηκε αλλά και ένιωσε λοιπόν ο 32χρονος στόπερ αμέσως μόλις η ομάδα εξασφάλισε τη «σωτηρία» της; «Θα σου πω την αλήθεια. Ηταν τόσο μεγάλη ανακούφιση που αισθάνθηκα σα να… έχασα 50 κιλά (σ.σ. γέλια). Τόσο μεγάλο βάρος έφυγε από πάνω μου. Ηταν πολύ μεγάλη η πίεση για όλους μας. Ο αγώνας ήταν 50-50 και δεν μπορούσαμε να μείνουμε στο ότι κερδίσαμε στη Βέροια. Ξέρεις πώς ένιωσα φέτος; Σα να έζησα πέντε χρόνια μαζί σε μόλις μία σεζόν. Κάπως έτσι μπορώ να χαρακτηρίσω όλα όσα έγιναν», είπε χαρακτηριστικά στο Gazzetta.

Από τα παραπάνω προκύπτει εύλογα η απορία εάν κατάφερε να αποφορτιστεί και ευρύτερα να ξεκουραστεί το βράδυ της Παρασκευής, παραμονή δηλαδή της «μεγάλης» αναμέτρησης.
«Ολη η εβδομάδα ήταν δύσκολη, από το πρώτο παιχνίδι της σειράς. Μόλις φτάσαμε στο Σάββατο (σ.σ. εννοώντας χθες) αισθάνθηκα μία ανακούφιση πως θα παίξουμε επιτέλους. Κάθε μέρα που περνούσε ήταν ψυχοφθόρα. Μόνο αυτό σκεφτόμουν. Τη ρεβάνς και πώς θα φτάσουμε στο στόχο μας. Δόξα τω Θεώ όλα πήγαν καλά».

Στον «τελικό» του «Αθανάσιος Διάκος», κακά τα ψέμματα η συγκεκριμένη αναμέτρηση είχε ανάλογο χαρακτήρα, η Λαμία έδειξε δύο πρόσωπα αφού στο πρώτο μισό η αντίπαλός της παρουσιάστηκε να πατά καλύτερα και άνοιξε το σκορ, σε αντίθεση με την εικόνα της μετά την ανάπαυλα όπου «κυριάρχησε» και έφτασε στην ισοφάριση. «Στο ημίχρονο είπαμε μεταξύ μας στα αποδυτήρια πως πρέπει να ηρεμήσουμε και να πιστέψουμε στους εαυτούς μας. Παρότι το αποτέλεσμα δεν ήταν καλό, θα παραμέναμε στην κατηγορία ακόμη και με αυτό. Δεν έπρεπε να χάσουμε τη δυνατότητα που υπήρχε να σωθούμε και τα καταφέραμε. Θέλαμε να το κάνουμε για την ομάδα, για εμάς, για τις οικογένειές μας, για τον κόσμο, για όλους. Ολα τα παιδιά το πέτυχαν και θέλω να τους πω στους συμπαίκτες μου ένα μεγάλο ‘ευχαριστώ’.

Είμαστε ενωμένοι και αυτό φάνηκε μέσα στο γήπεδο. Μία ‘γροθιά’ και το δείξαμε. Ο λόγος που μείναμε και τα καταφέραμε ήταν αυτός. Είμαστε ‘ένα’», μας μετέφερε με νόημα.a

Πηγή: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Συνεχίζει στην Αγία Νάπα της Κύπρου ο Βρέττας / Το αποχαιρετηστήριο μήνυμα στον ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τον ΠΑΣ Λαμία 1964 αποχαιρέτησε ο Γιώργος Βρέττας, ολοκληρώνοντας την παρουσία του στην ομάδα της Φθιώτιδας, με την οποία αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Ο Βρέττας αποτέλεσε μέλος της προσπάθειας της Λαμίας στην επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες και μέσα από την παρουσία του με την κυανόλευκη φανέλα έζησε σημαντικές στιγμές και απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες.

Όπως είχαμε αναφέρει και στη χθεσινή εκπομπή «Διπλό Μαρκάρισμα», ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Κύπρο, καθώς έχει συμφωνήσει να αγωνιστεί στη Β’ Κατηγορία με την Αγία Νάπα.

Μάλιστα, στην Αγία Νάπα ο Βρέττας θα συναντήσει έναν ακόμη ποδοσφαιριστή με πρόσφατη παρουσία στο φθιωτικό ποδόσφαιρο. Πρόκειται για τον Γιάννη Γεωργαλή, ο οποίος την περασμένη αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στον Αστέρα Σταυρού στη Γ’ Εθνική.

Το συγκινητικό μήνυμα του Βρέττα

Ο Γιώργος Βρέττας αποχαιρέτησε τον ΠΑΣ Λαμία με ένα ιδιαίτερα συγκινητικό μήνυμα, αναφερόμενος στην πορεία του από τις ακαδημίες μέχρι την πρώτη ομάδα, αλλά και στις αναμνήσεις που δημιούργησε στον σύλλογο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιώργου Βρέττα:

«Ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω την ομάδα που με στήριξε από τις ακαδημίες, έπειτα μου έδωσαν την ευκαιρία και ανδρώθηκα στην πρώτη ομάδα, και την περσινή σεζόν καταφέραμε κάτι που κρίθηκε αδύνατο από πολλούς. Άπειρες εμπειρίες, αξέχαστες στιγμές και φιλίες που θα κρατήσουν.

Ένα ευχαριστώ είναι λίγο για όλα τα άτομα που βοήθησαν στο έργο της ομάδας, από τους προπονητές και τους παίκτες μέχρι και τον κόσμο που δεν έχασε ευκαιρία να είναι δίπλα μας.»

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
ΩΡΑ16:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
ΑΓΩΝΑΣΑΣΤ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΑΟ ΑΓΡΑΦΩΝ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ
ΩΡΑ16:30
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΚΥΠΕΛΛΟ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ
ΑΓΩΝΑΣΠΑΣ ΛΑΜΙΑ ΝΕΑ ΑΡΤΑΚΗ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ ΝΙΚΟΣ ΜΩΚΟΣ

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή