Μεταγραφές
Από τον ΠΑΣ Λαμία στην ΑΕΛ Λεμεσού ο Μπάλιτς


Τον επόμενο σταθμό της προπονητικής του καριέρας βρήκε ο μέχρι πρότινος προπονητής τερματοφυλάκων Βλαντιμίρ Μπάλιτς και μάλιστα με άρωμα Λαμίας!
Η ΑΕΛ του Μαρίνου Σατσιά βγήκε στην αγορά για προπονητή τερματοφυλάκων έπειτα από την αποχώρηση του Έλληνα Δημήτρη Κωνσταντόπουλου και έτσι ο προπονητής των κιτρινομπλε εισηγήθηκε τη απόκτηση του Κροάτη, με τον οποίο φυσικά είχε συνεργαστεί στη Λαμία στην αρχή της φετινής σεζόν!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Μεταγραφές
ΠΑΣ Λαμία: Επίσημα κυανόλευκος ο Χαντάκιας


Ακόμη μια μεταγραφή για τον ΠΑΣ Λαμία ο οποίος απέκτησε και τον Δημήτρη Χαντάκια έπειτα από την αποχώρηση των Σιόβα και Κορνέζου!
H ανακοίνωση:
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον 30χρονο (04/01/1995) Έλληνα αμυντικό, Δημήτρη Χαντάκια, ο οποίος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από την ομάδα του Πανσερραϊκού με την οποία φέτος είχε 8 συμμετοχές.
Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Παναιτωλικού, στον οποίον αγωνιζόταν έως και το 2019, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Φωκικό, στην Κέρκυρα, αλλά και στην Βουλγαρία με τη φανέλα της Τσέρνο Μόρε, ενώ είχε τετραετή θητεία στο Αζερμπαϊτζάν όπου αγωνιζόταν με τη φανέλα της Ζίρα, με την οποία είχε 127 συμμετοχές, 7 γκολ και 4 ασίστ.
Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Μεταγραφικός οργασμός στον ΠΑΣ Λαμία: Τελειώνει ο Φουρταδο – Τη Δευτέρα στη Λαμία ο Μπιλάλ – Τα υπόλοιπα μέτωπα!
-
Του Νίκου Μώκου: Μια ιστορική αδιαφορία και ένα γυαλί που έχει ραγίσει!
-
Mεταγραφικά: Κοντά σε συμφωνία με τον “Κομαντάντε” Τσάβες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Φαντομάδες: “Εμείς θα απέχουμε σήμερα γιατί το σπίτι μας σε άλλους νοικιάστηκε”
-
Aποκάλυψη! Τελειώνει από τον ΠΑΣ Λαμία ο Νούνιες!
-
ΠΑΣ Λαμία: Προχωρά ο σχεδιασμός για ενίσχυση και αποχωρήσεις / “Κοντά στην έξοδο ο Άνχελο Ενρίκεζ”
-
Μεταγραφικά: Μια ανάσα από Σαπρίσα ο Νούνιες – Τι είπε για τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Το ποδόσφαιρο σε τιμωρεί όταν πας κόντρα στη λογική!
-
ΠΑΣ Λαμία: Στην έξοδο ο Βόκολος – Φαβορί ο Στάικος
-
Αποχαιρέτησε ο Βόκολος / Πρώτη προπόνηση Στάικου τη Τετάρτη
-
Μεταγραφικά: Αποχωρεί από τον ΠΑΣ Λαμία ο Αντράντε / Κοντά στον αντικαταστάτη του οι κυανόλευκοι
-
Μεταγραφικά: “Η Λαμία δίνει Φουρτάδο ως αντάλλαγμα για τον Χασάν!”
-
Μεταγραφικά: Αποχωρούν από τον ΠΑΣ Λαμία Σαραμαντάς και Σιόβας
-
Μεταγραφικά: Φέρνει ξανά στην Ελλάδα τον Σαλβαδόρ Σάντσες ο ΠΑΣ Λαμία!
-
Παπαϊωάννου: «Προκαλώ τον Γκαγκάτση να πει ποιος κάνει κουμάντο στην ΚΕΔ» (video)
-
Διπλό Μαρκάρισμα: Τα μεταγραφικά σενάρια, ο Σάμαρης και η περίπτωση Ανσαριφάρντ!
-
Μεταγραφικά: Συμφώνησε και έρχεται ο Τσάβες
-
Μεταγραφικά: “Συμφώνησε με Ηρακλή ο Σιμόνι”
-
“Γκάζια” Παπαϊωάννου στην πρωινή προπόνηση του ΠΑΣ Λαμία!
-
Pics | Το χειροκρότημα για τους 2 ήρωες του ΟΑΚΑ!