Ακολουθήστε μας

Νέα

Απόλλων Σμύρνης – ΠΑΣ Λαμία: Η “μάχη” των δύο πάγκων

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Μπορεί να πέρασε από χίλια κύματα (κρούσματα κορωνοϊού – Μήδεια) εντέλει όμως η Λαμία ήρθε η ώρα να αντιμετωπίσει τον Απόλλων Σμύρνης, εκπληρώνοντας το χρωστούμενο παιχνίδι της 6ης αγωνιστικής..

Ματς σημαντικό για την υπόθεση παραμονή για την Λαμία η οποία έχει στόχο τη νίκη που θα την αποσπάσει ακόμη περισσότερο από τη τελευταία ΑΕΛ και θα την φέρει πάνω από τον Παναιτωλικό.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξέρει καλά πως μια ενδεχόμενη νίκη σήμερα θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη ψυχολογική ώθηση και σε αυτό το μήκος κύματος θα κινηθεί και σήμερα. Άλλωστε είναι μία ομάδα που νίκησε πριν από 20 περίπου μέρες οπότε ξέρει το…know how.


💥ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΜΙΑ ΦΑΝΕΛΑ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ💥

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Lamiara.gr (@lamiara.gr)


Αγωνιστικά ο 47χρονος προπονητής είδε τους Σκόνδρα και Μπεχαράνο να επιστρέφουν στην αποστολή έπειτα από την ποινή λόγω καρτών που τους είχε επιβληθεί.

Στο πλάνο της 11αδας προβάδισμα φαίνεται να έχουν οι Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Πίτι, Ντέλετιτς, Μπα και Καραμάνος.

Από την άλλη ο Γιώργος Παράσχος αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι με τον Άρη.

Βέρχουλστ, Μπρούσιτς, Ντομίνγκες, Λισγάρας, Μπαξεβανίδης, Κολ, Μπεντινέλι, Φατιόν, Σλίβκα, Τσιλούλης και Ντάουντα οι πιθανοί 11!

 

Ο Γρηγορίου απέναντι σε Παράσχο, Απόλλωνα και αντίστροφα


 

Μιχάλης Γρηγορίου και Γιώργος Παράσχος έχουν συναντηθεί αρκετές φορές κατά το παρελθόν με την ιστορία να πηγαίνει με την εμπειρία αφού ο προπονητής της Λαμίας σε 9 ματς έχει νικήσει μόλις δύο φορές, 5 ματς έχουν λήξει ισόπαλα ενώ δυο από αυτά βρήκαν νικητή τον Γιώργο Παράσχο.

Σε επίπεδο ομάδων τώρα, ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει τεθεί αντιμέτωπος με τον Απόλλων Σμύρνης 7 φορές έχοντας 4 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία μόλις ήττα ως απολογισμό.

Τέλος ο Γιώργος Παράσχος έχει αντιμετωπίσει την Λαμία 4 φορές χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να την νικήσει αφού τρεις φορές έχει ηττηθεί και ένα ματς έχει λήξει χωρίς νικητή.

 

Το ματς του….2ου γύρου


Έχετε ξαναδεί ποτέ, δύο ομάδες να έχουν παίξει το παιχνίδι του 2ου γύρου στο πρωτάθλημα και να εκρεμμεί αυτό του πρώτου; Στην Ελλάδα γίνεται και αυτό συμβαίνει με τον Απόλλων Σμύρνης και την Λαμία με τις δύο ομάδες, να έχουν τεθεί αντιμέτωπες στις 27/1 για την 19η αγωνιστική.

Η Λαμία του Μιχάλη Γρηγορίου όντας ακόμη τελευταία του βαθμολογικού πίνακα κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 του αξιόμαχου Απόλλων Σμύρνης στο “Αθανάσιος Διάκος” ξεκολλώντας από τον πάτο.

Το χρυσό γκολ της νίκης πέτυχε ο Καραμάνος στο 12ο λεπτό.

 

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ MATCH CENTER TOY LAMIARA.GR

 

 

 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Επιβεβαίωση: Επέστρεψε στον ΠΑΣ Λαμία ο Καψαλιάρης

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία είναι και επίσημα από το βράδυ του Σαββάτου ο Αλέξανδρος Καψαλιάρης εξέλιξη για την οποία είχατε ενημερωθεί από την εκπομπή “Διπλό Μαρκάρισμα” του Lamia Polis 87,7

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην πολύ ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Αλέξανδρο Καψαλιάρη.

Ο Αλέξανδρος που κατάγεται από τη Λαμία, είναι 18 ετών (10/04/2008) και αγωνίζεται ως τερματοφύλακας, επιστρέφει στην ομάδας μας μετά από ένα χρόνο που αγωνιζόταν στην Κ19 του Παναθηναϊκού.

Ο πανύψηλος (1.95) τερματοφύλακας προέρχεται από τα τμήματα υποδομών του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα τον Σεπτέμβριο του 2024 είχε υπογράψει το πρώτο επαγγελματικό του συμβόλαιο, σε ηλικία 16 ετών και 4 μηνών.

Στις 22 Μαΐου 2025 πραγματοποίησε το επίσημο ντεμπούτο του στη Super League με την πρώτη ομάδα απέναντι στην Athens Kallithea. Στην αναμέτρηση αυτή έγραψε ιστορία και έγινε, σε ηλικία 17 ετών και 42 ημερών, ο νεότερος ποδοσφαιριστής που έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου σε επίπεδο Super League.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή