Αντίπαλοι
Απρόοπτο με Λώλη στον ΠΑΣ Γιάννενα / Επιστρέφει αλλά δεν προλαβαίνει Λαμία ο Κριζμάν


Νέο πρόβλημα προέκυψε για τον Αργύρη Γιαννίκη πριν την προπόνηση που διεξήχθη στο ΠΕΑΚΙ, αφού ένας τραυματισμός του Λώλη από χθες διαπιστώθηκε σήμερα από τον γιατρό ότι είναι θλάση στον λαγονοψοΐτη. Έτσι ο νεαρός μέσος μένει κι αυτός εκτός δράσης για τον προσεχή αγώνα με τη Λαμία.
Ο Λώλης είχε βγάλει το τελευταίο διάστημα κούραση και είχε μείνει εκτός αποστολής στον αγώνα με τον ΟΦΗ, όμως δεν αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και λογικά πλέον θα επανέλθει στις αρχές του 2021.
Πιο ευχάριστα του αναμενόμενου είναι τα νέα για τον Κρίζμαν, για τον οποίο άναψε το «πράσινο φως» από τον γιατρό να επιστρέψει στις ομαδικές προπονήσεις, κάτι που ενδεχομένως να γίνει ως τη Δευτέρα, ώστε να μπορεί να τον υπολογίζει ο κ. Γιαννίκης ακόμα και με τον Παναθηναϊκό, παιχνίδι που θυμίζουμε ότι πάει για διεξαγωγή στο «Απ. Νικολαΐδης».
Όσον αφορά τους Λέο και Σάλιακα, έκαναν το πρόγραμμά τους στο γυμναστήριο και βγήκαν για μερικά λεπτά όπου παρακολούθησαν μαζί την προπόνηση. Οι πιθανότητες να αγωνιστούν απομακρύνονται. Ειδικά για τον Σάλιακα δεν υπάρχει περίπτωση ρίσκου, καθώς έχει τράβηγμα, ενώ για τον Λέο θα υπάρχει μια αναμονή ως την τελευταία στιγμή, αλλά πολύ δύσκολα θα καταφέρει να αγωνιστεί.
Κανονικά συμμετείχαν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες στην προπόνηση, στην οποία ο κ. Γιαννίκης δούλεψε κάποιες ασκήσεις με τελειώματα 3 εναντίον 3, 3 εναντίον 2 και 2 εναντίον 1 και στο τέλος έγινε δίτερμα σε μικρό χώρο 8 εναντίον 8 με εναλλαγές τριών γκρουπ παικτών.
Δεν άνοιξε ακόμα τα χαρτιά του ο κόουτς για την ενδεκάδα και πως θα διαχειριστεί τις απουσίες, κάτι που λογικά θα δοκιμάσει να το δει αύριο, στην τελευταία προπόνηση υψηλής έντασης της εβδομάδας, αφού το Σάββατο πριν τα ματς είθισται να γίνεται απλά ένα χαλάρωμα.
Πηγή: Super-fm.gr
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Αντίπαλοι
Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου


Ο Ρήγας Φεραίος έχει στρέψει ήδη το βλέμμα του στην επόμενη ημέρα, ξεκινώντας τον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πρώτο μέλημα της διοίκησης αποτελεί η επιλογή του νέου προπονητή, μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Θοδωρή Ανδρουτσόπουλο.
Όπως αναφέρει το LocalSports, μεταξύ των υποψηφίων για την τεχνική ηγεσία του συλλόγου βρίσκεται και ο Λαμιώτης προπονητής Λάκης Παπανικολάου, ένα πρόσωπο με σημαντική παρουσία στο ποδόσφαιρο της Φθιώτιδας και ευρύτερα της Στερεάς Ελλάδας.
Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Παπανικολάου εργάστηκε στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ έχει αφήσει το αποτύπωμά του κυρίως μέσα από τη δουλειά του με νεαρούς ποδοσφαιριστές και τη συμμετοχή του σε αρκετές ομάδες της περιοχής. Η εμπειρία και η εξοικείωσή του με τις απαιτήσεις της κατηγορίας αποτελούν στοιχεία που αξιολογούνται θετικά από τους ανθρώπους του Ρήγα.
Παράλληλα, στη λίστα των υποψηφίων περιλαμβάνονται επίσης οι Ηρακλής Σαραφίδης, Κώστας Κατσάρας, Φώτης Αγραφιώτης και Σταύρος Σταμπουλής, με τη διοίκηση να εξετάζει προσεκτικά όλες τις διαθέσιμες επιλογές πριν λάβει την τελική απόφαση.
Οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» σύντομα, καθώς στόχος του Ρήγα Φεραίου είναι να κλείσει άμεσα το ζήτημα του προπονητή, προκειμένου να προχωρήσει απρόσκοπτα ο σχεδιασμός ενόψει της επιστροφής του στη Γ’ Εθνική.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-






Στη λίστα του Ρήγα Φεραίου ο Λάκης Παπανικολάου
-




Φίλαθλοι: Στο πλευρό των παικτών οι οργανωμένοι του ΠΑΣ Λαμία: «Δώστε άμεσα απαντήσεις»
-




Aud | Διπλό Μαρκάρισμα»: Όλο το μεταγραφικό ρεπορτάζ για Κηφισσό, Αστέρα Σταυρού και ΠΑΣ Λαμία
-




Vid | ΠΑΣ Λαμία: Κατατέθηκε ο φάκελος συμμετοχής στη Γ’ Εθνική – Ξεκινά ο σχεδιασμός της νέας σεζόν
-






Μεταγραφικά: Στον Φωκικό από τον ΠΑΣ Λαμία ο Φυτόπουλος
-




ΠΑΣ Λαμία: Οι ποδοσφαιριστές «φωνάζουν» για τα δεδουλευμένα και την επόμενη μέρα
-




Ποδοσφαιρική νοσταλγία και θέαμα στο φιλικό των Βετεράνων Άρη Αγίου Κωνσταντίνου – Α.Σ. Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία: Εγγυητής ο Παπαϊωάννου – Οι προϋποθέσεις και τα αισιόδοξα μηνύματά του για την επιστροφή στη Super League | Vid
-




Γ’ Εθνική 2026-2027: Αυτός είναι ο όμιλος των ομάδων της Φθιώτιδας









