Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Aud | Βόκολος: “Οι παίκτες μου να δώσουν και την ψυχή τους”

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Τις πρώτες του δηλώσεις ως προπονητής του ΠΑΣ Λαμία έκανε σήμερα, λίγο πριν ξεκινήσει η προπόνηση της ομάδας, ο Λεωνίδας Βόκολος.

Λίγο πριν πραγματοποιήσει την πρώτη του προπόνηση ως προπονητής του ΠΑΣ Λαμία, ο Λεωνίδας Βόκολος μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Αυτό που τόνισε ο κ. Βόκολος είναι πως θέλει και περιμένει απ΄όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας να δώσουν και την ψυχή τους όταν αγωνίζονται, να έχουν υπομονή και επιμονή ενώ υπογράμμισε πως θέλει τον κόσμος της ομάδας μαζί του για να επιτευχθεί ο στόχος της παραμονής.

Η ατάκα που κρατάμε είναι: «Εγώ θα είμαι από το πρωί μέχρι το βράδυ εδώ για να δουλεύω!»

Ακούστε το ηχητικό με τις δηλώσεις του Λεωνίδα Βόκολου:

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Mεταγραφικά: Απέκτησε τον Ηλία Παναγάκο ο ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Παναγάκο, ενισχύοντας την αμυντική του γραμμή με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Ο Παναγάκος είναι 20 ετών, καθώς γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 2006, και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της Λαμίας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού, έχοντας περάσει από όλα τα ηλικιακά τμήματα των «ερυθρόλευκων». Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Πειραιά, κατέκτησε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποτελώντας μέλος των επιτυχημένων τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Μέχρι πρότινος, ο 20χρονος στόπερ αγωνιζόταν σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό Β΄, αποκτώντας εμπειρίες από το πρωτάθλημα και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Ηλία Παναγάκο.

Ο Παναγάκος, που είναι 20 ετών (27/07/2006) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας του Ολυμπιακού, καθώς έχει περάσει απ’ όλα τα τμήματα υποδομών του και έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης με τους “ερυθρόλευκους”, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως επαγγελματίας στον Ολυμπιακό Β΄.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή