Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Ο Βουό στην Λαμία….Τι γίνεται με Βασιλόγιαννη, γιατι ”ΤΣΙΝΑΕΙ” ο Μπλάζιτς και η στάση του Αναστασιάδη…..



Στην Λαμία βρέθηκε ο 29 χρονος  φορ και συζήτησε με τους ανθρώπους της ομάδας, αλλά
μέχρι εκεί. Αυτό έχει γίνει και με άλλους ποδοσφαιριστές όπως ο Κυριάκος Ανδρεόπουλος και το θέμα τους έμεινε στον πάγο.

Από εκεί και πέρα, είναι δεδομένο πως ο ΟΦΗ θα ήθελε να κρατήσει τον 29χρονο επιθετικό στο ρόστερ του και τον έχει ενημερώσει για τις προσθέσεις του, ενώ στο κόλπο της απόκτησής του βρίσκεται και ο Άρης. Ωστόσο, ο Βουό δεν τρελαίνεται να ξαναπαίξει στη Β’ Εθνική.
Να σημειωθεί, πάντως, πως ο παίκτης έλεγε στο περιβάλλον του πως θέλει το θέμα να ξεκαθαρίσει άμεσα. Επιθυμία του είναι να περιμένει το πολύ μέχρι την επόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια να κλείσει κάπου ώστε να φύγει μετά για διακοπές στην Πορτογαλία και να γυρίσει στην Ελλάδα κατευθείαν για προετοιμασία.
Στο οικονομικό έχει κολλήσει και το θέμα του Βασιλόγιαννη με τον παίκτη να ζητά υπερβολικά πολλά χρήματα για τα δεδομένα της αγοράς. Ο 26χρονος εξτρέμ είχε το καλύτερο συμβόλαιο φέτος και μάλιστα ο Πανουργιάς Παπαϊωάννου τον απέκτησε γνωρίζοντας πως κάνει υπέρβαση. Δικαιώθηκε εκ του αποτελέσματος, όμως, ο Βασιλόγιαννης ζητά αύξηση.
Αυτό που βγαίνει από την ομάδα είναι πως οι απαιτήσεις του κυμαίνονται στις 100.000 ευρώ, ποσό απαγορευτικό όχι για τη Λαμία αλλά για τις περισσότερες ομάδες της Σούπερ Λίγκας αυτή τη στιγμή με τις μειώσεις που κάνει η NOVA. Εντός των επόμενων ημερών θα φανεί εάν θα βρεθεί η χρυσή τομή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σέρβος μέσος κλωτσάει και αυτό γιατί υπάρχει απόσταση στο οικονομικό, αν και πρόθεσή του είναι να παραμείνει στην ομάδα.
Δεν είναι μόνο ότι θέλει αύξηση, αλλά εκτιμά πως δεν αναγνωρίζεται πλήρως η προσφορά του από τη στιγμή που υπάρχουν άλλοι στην ομάδα που παίρνουν πολύ περισσότερα χρήματα.
Τέλος, εκείνος που παρουσιάζεται θετικός μετά τις αρχικές επαφές στο να παραμείνει στους Φθιώτες είναι ο Αναστασιάδης και δεν αποκλείεται ο έμπειρος στόπερ να γίνει και ο πρώτος που ανανεώνει. Φυσικά οι επαφές δεν σταματούν εκεί, αφού στόχος είναι να είναι ο κορμός.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Απόψεις

ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου

Στη Γ’ Εθνική, οι ισορροπίες είναι απλές. Παίζεις, κερδίζεις, ανεβαίνεις. Ή, δεν παίζεις, χάνεις, βυθίζεσαι. Η Λαμία μοιάζει να έχει βρει έναν τρίτο δρόμο: αυτόν της σταδιακής, αθόρυβης, αλλά σταθερής συρρίκνωσης. Όχι αγωνιστικής. Αυτή δεν φαίνεται να υπάρχει με τα δεδομένα της κατηγορίας. Της συρρίκνωσης της ίδιας της υπόστασής της.

Γράφει ο Νίκος Μώκος

Για μια ομάδα που πέρασε μια σχεδόν δεκαετία στα σαλόνια της Super League 1, που έφτιαξε όνομα και αναγνωρισιμότητα, δεν μπορεί η κουβέντα της πόλης να είναι «μας αδικούν», «μας πολεμούν», «μας έχουν βάλει στο μάτι». Αυτά είναι πολυτέλειες των μικρών. Όχι των ομάδων που ζητούν να παραμείνουν μεγάλες, έστω και μέσα σε μια μικρή κατηγορία.

Η Λαμία, αντί να λειτουργεί ως το κεντρικό σημείο αναφοράς του ποδοσφαιρικού χάρτη στον Νομός Φθιώτιδας, επιτρέπει το αντίθετο: Να συζητείται ότι άλλοι έχουν μεγαλύτερη επιρροή. Ακόμη κι εντός των τειχών. Δεν έχει σημασία αν ισχύει σημασία έχει ότι κυκλοφορεί. Και μόνο που κυκλοφορεί, μικραίνει την ομάδα.

Η δυναμική που χτίστηκε με κόπο, με χρήματα, με δουλειά, με ατέλειωτες ώρες ανθρώπων που δεν φαίνονται βρίσκεται σήμερα διάτρητη. Σαν ένα σακάκι καλό που κάποτε φόρεσες σε επίσημες περιστάσεις τώρα το κρατάς στη ντουλάπα, τσαλακωμένο, χωρίς να ξέρεις αν πρέπει να το φορέσεις ξανά ή να το χαρίσεις. Η Λαμία δείχνει να μην ξέρει τι θέλει να είναι. Και αυτό είναι πάντα χειρότερο από το να ξέρεις ότι είσαι μικρός.

Το πιο ανησυχητικό δεν είναι η κατηγορία, είναι ότι φίλαθλοι και περίγυρος, αντί για παράγοντες σταθερότητας, γίνονται πολλαπλασιαστές αμφιβολίας. Ασχολούνται περισσότερο με τις «χάρες» των άλλων παρά με τις δικές τους αδυναμίες. Σαν να ψάχνεις στον διπλανό το γιατί δεν βρέχει, ενώ κρατάς ομπρέλα μέσα στο σαλόνι.

Μια ομάδα με brand, με ιστορική διαδρομή, με εμπειρία ανώτερων επιπέδων, δεν μπορεί να εκπέμπει εικόνα ομάδας-θύματος. Δεν γίνεται να μιλά για «κέντρα αποφάσεων» και «επιρροές» και «αδικίες». Αυτά είναι ομολογίες μειονεξίας. Και οι μεγάλες ομάδες δεν ομολογούν μειονεξία. Τη διορθώνουν. Βέβαια αυτό απαιτεί και ισχυρό διοικητικό αποτύπωμα. Κάτι που σε αυτή την έκδοση του ΠΑΣ Λαμία, με όσα προηγήθηκαν το καλοκαίρι και όσα ισχύουν σήμερα, λείπει. Μιλάμε για μία διοίκηση πρωτοδικείου που πήρε τη καυτή πατάτα άλλωστε. Δεν μπορούν να υπάρχουν απαιτήσεις.

Η Λαμία μπορεί να επιστρέψει. Έχει τον κόσμο, έχει το όνομα, έχει τη βάση. Αυτό που δεν έχει και πρέπει να ξαναβρεί είναι αυτοπεποίθηση. Όχι αλαζονεία. Αυτοπεποίθηση.

Αν η Λαμία συνεχίσει να μικραίνει τον εαυτό της, δεν θα χρειαστεί κανείς άλλος να το κάνει.

Όταν αποφασίσει να συνειδητοποιήσει ότι είναι μεγάλη, τότε η Γ’ Εθνική θα μοιάζει από μόνη της πολύ μικρή.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή