Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Ανοικτό του Ντέλετιτς

Παραμένει ανοικτό το ενδεχόμενο να δούμε τον Μίλος Ντέλετιτς να φορά τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία ως δανεικός από την ΑΕΚ.

Η καλοκαιρινή προετοιμασία της ΑΕΚ στην Πολωνία ολοκληρώθηκε και προπονητής της αθηναϊκής ομάδας έχει βγάλει τα συμπεράσματά του για τους παίκτες που δοκίμασε.

Ξέρει ποιους θα κρατήσει πλέον και ποιους θα “κόψει” από τη συνέχεια της προετοιμασίας και κατά συνέπεια θα διώξει από την ΑΕΚ.

Ένας από αυτούς που δεν εντυπωσίασαν στα καλοκαιρινά φιλικά είναι ο Μίλος Ντέλετιτς. Ο Κροάτης δείχνει να μην έχει προσαρμοστεί και ο Μιγκέλ Καρντόσο δεν φαίνεται να τον έχει στα πλάνα του για τη συνέχεια.

Έτσι θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες για το αν θα δοθεί δανεικός ή θα παραμείνει και απλά θα περιφέρεται στην ομάδα.

Κάπου εκεί μπαίνει ο ΠΑΣ Λαμία, όπου ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού είχε ακουστεί πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Ντέλετιτς, αν τελικά η ΑΕΚ τον παραχωρούσε δανεικό.

Σίγουρα οι καλές σχέσεις των δύο ομάδων θα παίξει σημαντικό ρόλο αν όντως γίνει διαθέσιμος για δανεισμό ο Κροάτης εξτρέμ με την ομάδα του Χάβου να τον θέλει διακαώς μιας και οι επιλογές στην συγκεκριμένη θέση είμαι ελάχιστες.


πηγή:lamiasports.com

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Mεταγραφικά: “Σειρήνες” για Ντότη και Στάγκο

Το βλέμμα αρκετών ομάδων έχουν τραβήξει οι Βασίλης Ντότης και Χρυσόστομος Στάγκος, μετά τις εξαιρετικές εμφανίσεις τους με τη φανέλα του ΠΑΣ Λαμία στη φετινή πορεία της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του monobala.gr, οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές του συλλόγου βρίσκονται ήδη στο μεταγραφικό «ραντάρ» αρκετών ομάδων, έχοντας αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις με την παρουσία τους στο πρωτάθλημα.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον φαίνεται να συγκεντρώνει η περίπτωση του Χρυσόστομου Στάγκου, με τον ταλαντούχο τερματοφύλακα να φέρεται πως απασχολεί ομάδες της Super League 2, οι οποίες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωσή του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο νεαρός γκολκίπερ πραγματοποίησε σταθερές και ώριμες εμφανίσεις κάτω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Λαμία, δείχνοντας σημαντικά στοιχεία στο παιχνίδι του και κερδίζοντας πόντους με τις επεμβάσεις και την αγωνιστική του συνέπεια.

Από την άλλη πλευρά, ο Βασίλης Ντότης αποτέλεσε επίσης ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν τη φετινή σεζόν για την ομάδα της Φθιώτιδας, με τις εμφανίσεις του να μην περνούν απαρατήρητες από συλλόγους που αναζητούν νεαρούς και εξελίξιμους ποδοσφαιριστές.

Όπως όλα δείχνουν, το καλοκαίρι αναμένεται ιδιαίτερα «θερμό» για τους δύο παίκτες του ΠΑΣ Λαμία, με το ενδιαφέρον γύρω από τα ονόματά τους να αυξάνεται συνεχώς όσο πλησιάζει η έναρξη της νέας σεζόν.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή