Ακολουθήστε μας

Νέα από Ελλάδα

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το ΑΕΚ – ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ
Στη διάθεσή των φιλάθλων τέθηκαν από σήμερα Τρίτη τα εισιτήρια για την αναμέτρηση του προσεχούς Σαββάτου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΠΑΣ Λαμία.

Οι κιτρινόμαυροι ενημέρωσαν πως οι τιμές τως εισιτηρίων κυμαίνονται από 10 έως 30€.
Η ανακοίνωση :
Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι έχει ήδη τεθεί σε λειτουργία το ηλεκτρονικό εισιτήριο και οι πωλήσεις μέσω των καταστημάτων PUBLIC για τον αγώνα του πρωταθλήματος Super League Σουρωτή ΑΕΚ-Λαμία το Σάββατο 08/12 στις 19:30 και λειτουργεί από την επίσημη ιστοσελίδα μας, www.aekfc.gr, όλο το 24ωρο.
Πατήστε ΕΔΩ για να αγοράσετε το εισιτήριό σας
-Η ηλεκτρονική πώληση αφορά, εκτός από τα κανονικά εισιτήρια ενηλίκων, και τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια στις θύρες 5, 9 και 13. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 18:00.
-Αντίστοιχα, η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC αφορά, εκτός από τα κανονικά εισιτήρια ενηλίκων, και τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια στις θύρες 5, 9 και 13. Η αγορά των εισιτηρίων γίνεται με μετρητά και με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές) και πρόκειται να ολοκληρωθεί την ημέρα του αγώνα στις 18:00.
-Η ηλεκτρονική πώληση (internet) καθώς και η πώληση μέσω των καταστημάτων PUBLIC αφορούν τις θύρες 3, 5, 7, 9, 11, 13, 29, 33 και τη θύρα των επισήμων (VIP).
Η προπώληση των εισιτηρίων θα γίνει στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη» την Πέμπτη 06/12 και την Παρασκευή 07/12 από τις 10:00 έως τις 17:00.
Το Σάββατο 08/12, ημέρα του αγώνα, τα εκδοτήρια θα λειτουργήσουν ως εξής:
• σταθμός ΗΣΑΠ «Ειρήνη» από τις 10:00 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• Λ. Κύμης από τις 16:30 έως και 15’ μετά την έναρξη του αγώνα
• εκδοτήριο θύρας 12 από τις 16:30 έως και 30’ μετά την έναρξη του αγώνα

ΟΙ ΤΙΜΕΣ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΑΝΑ ΘΥΡΑ 
Θύρες 1, 35: 10€
Θύρες 3, 33: 10€ (Παιδικά 5€) 
e-σιτήρια Θύρα 5: 12€ (Παιδικά 4€) – μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης και από τα καταστήματα Public
Θύρες 7, 11, 13: 15€ (Παιδικά 5€)
Θύρα 9: 20€ (Παιδικά 10€)
Θύρα 23: 15€ – DEALS FOR U – μόνο μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης με προσφορά 2 εισιτηρίων στην τιμή του ενός
Θύρα 29: 30€ (Παιδικά 15€)
Θύρα επισήμων: 80€ (Παιδικά 30€) – παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο parking P4 (είσοδος από Πύλη Β) με την επίδειξη του εισιτηρίου για τη θύρα των επισήμων.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ υπενθυμίζει στους φιλάθλους της τα εξής:
– Για την αγορά κάθε ΚΑΝΟΝΙΚΟΥ εισιτηρίου (ενηλίκων) είναι υποχρεωτική η Κάρτα Φίλου ΑΕΚ υπέρ της Ερασιτεχνικής (με εξαίρεση τη θύρα 23 – αγορές DEALS FOR YOU μέσω ίντερνετ), την οποία μπορούν να αγοράσουν είτε από το internet από το site της Ερασιτεχνικής www.aek.gr είτε από τα καταστήματα PUBLIC, είτε από τα εκδοτήριά μας κατά την αγορά των εισιτηρίων. Το κόστος της Κάρτας Φίλου ΑΕΚ είναι 10 ευρώ.
-Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ κάθε φιλάθλου (και για τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια).
-Τα παιδικά εισιτήρια (τονίζουμε ότι από φέτος ΔΕΝ χρειάζεται η αγορά Κάρτας Φίλου για τα παιδικά και τα ΑΜΕΑ εισιτήρια) θα προπωλούνται, μαζί με τα εισιτήρια ΑΜΕΑ (10 ευρώ), τις ημέρες της προπώλησης στο εκδοτήριο του σταθμού ΗΣΑΠ «Ειρήνη», ενώ την ημέρα του αγώνα θα πωλούνται σε όλα τα εκδοτήρια. Εκτός βεβαίως από τα παιδικά εισιτήρια για τις θύρες 5, 9 και 13, που θα πωλούνται μέσω της ηλεκτρονικής πώλησης και του δικτύου καταστημάτων PUBLIC.
-Τα ΠΑΙΔΙΚΑ εισιτήρια μπορούν να προμηθεύονται τα παιδιά από 11 έως και 17 ετών. Απαγορεύεται η πώληση εισιτηρίου σε ανηλίκους και γι’ αυτό το λόγο παιδικά εισιτήρια θα μπορούν να προμηθευτούν μόνο ενήλικοι που αγοράζουν κανονικό εισιτήριο ή είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας.
– Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2008), με μόνη προϋπόθεση οι συνοδοί των παιδιών άνω των 8 ετών να έχουν μαζί τους οποιοδήποτε πιστοποιητικό που αποδεικνύει την ηλικία του παιδιού.
-Όλοι οι φίλαθλοι άνω των 15 ετών υποχρεούνται να προσκομίζουν την ταυτότητά τους κατά την πρόσβαση στο γήπεδο.
-Η πληρωμή στα εκδοτήρια γίνεται μόνο με ΜΕΤΡΗΤΑ για την καλύτερη και γρηγορότερη εξυπηρέτηση των φιλάθλων.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Αντίπαλοι

Α.Ο. Άγραφα: Ιστορική πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική – Το νέο ρόστερ και η προετοιμασία

Ο Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης» ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή του στη Γ’ Εθνική. Οι μεταγραφές, το νεανικό ρόστερ, τα φιλικά, ο Αστέρας Σταυρού και η πρεμιέρα.

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο νταμπλούχος Ευρυτανίας «Ο Κατσαντώνης» ετοιμάζεται για την πρώτη συμμετοχή της ιστορίας του στη Γ’ Εθνική, έχοντας δημιουργήσει ένα νεανικό και φιλόδοξο σύνολο υπό τις οδηγίες του Δημήτρη Τσιγαρίδα. Οι μεταγραφές, η προετοιμασία, τα δυνατά φιλικά, ο αποκλεισμός στο Κύπελλο και οι πρώτες αγωνιστικές προκλήσεις.

Ένα ιστορικό βήμα για τα Άγραφα


Μία ξεχωριστή σελίδα στην ιστορία του ετοιμάζεται να γράψει ο Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης», καθώς η νέα αγωνιστική περίοδος σηματοδοτεί την πρώτη παρουσία του συλλόγου στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι νταμπλούχοι Ευρυτανίας ολοκλήρωσαν έναν σημαντικό κύκλο προετοιμασίας και μεταγραφικού σχεδιασμού, δημιουργώντας ένα ρόστερ με έντονο το στοιχείο της νεότητας.

Στο νέο σύνολο υπάρχουν ποδοσφαιριστές από την Ευρυτανία, αλλά και παίκτες από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας. Παράλληλα, αρκετοί διαθέτουν εμπειρίες από τη Γ’ Εθνική, επαγγελματικές ακαδημίες, κορυφαία τμήματα υποδομής και ομάδες του εξωτερικού.

Στόχος του Δημήτρη Τσιγαρίδα είναι να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, ικανό να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της νέας κατηγορίας.

Οι παραμένοντες


Από την περσινή σεζόν στην ομάδα των Αγράφων συνεχίζουν οι: Καλύβας, Καραγιάννης, Δροσίνης, Κεχριμπάρης, Μούτσελος, Σαπούνης, Ρέπας, Γενιτσαρόπουλος, Αγριδιώτης

Οι μεταγραφές που ξεχωρίζουν


Η διοίκηση των Αγράφων κινήθηκε έντονα στο μεταγραφικό παζάρι, επενδύοντας κυρίως σε νεαρούς ποδοσφαιριστές με προοπτική και διαφορετικές αγωνιστικές παραστάσεις.

Αναστασόπουλος: Η επιστροφή στην Ευρυτανία

Ο Μάνος Αναστασόπουλος αποτελεί μία από τις πιο ενδιαφέρουσες προσθήκες.

Ο 18χρονος μεσοεπιθετικός, γεννημένος στις 12 Ιουνίου 2008, επέστρεψε στην Ευρυτανία έχοντας προηγουμένως αγωνιστεί στις ακαδημίες του ΠΑΟΚ και του Βόλου.

Ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ Καρπενησίου και στη συνέχεια εντάχθηκε στον ΠΑΟΚ, όπου αγωνίστηκε στην Κ15 και την Κ17, κατακτώντας το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

Την τελευταία διετία φόρεσε τη φανέλα του Βόλου Κ17 και Κ19, ενώ τη σεζόν 2024-25 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα Super League 1 Κ17.

Γιάννης Τσούκας – Πάνος Πλεξίδας : Δύο ακόμη Καρπενησιώτες στη φαρέτρα

Οι Γιάννης Τσούκας και Πάνος Πλεξίδας, ευρυτάνες στην καταγωγή 23 και 28 ετών αντίστοιχα, εντάχθηκαν στο ρόστερ των Αγράφων με στόχο να βοηθήσουν αυτοί με την εμπειρία τους την ομάδα στο παρθενικό της ταξίδι. Ο Πλεξίδας αγωνιζόταν στο ΑΠΟΚ Βελούχι ενώ ο Τσούκας αγωνιζόταν στην Ένωση 2010.

Μπακογιάννης: Το ευρυτανικό στοιχείο

Ο Στράτος Μπακογιάννης αποτελεί μία ακόμη προσθήκη με ευρυτανική καταγωγή.

Ο 18χρονος δεξιός μπακ, γεννημένος στις 28 Μαΐου 2008, ξεκίνησε από τις ακαδημίες Ωρωπού και Οινοφύτων.

Στον Ωρωπό αποτέλεσε βασικό στέλεχος της Κ17, φτάνοντας μέχρι τον τελικό της ΕΠΣΑΝΑ, πριν προωθηθεί στην πρώτη ομάδα.

Λουκάκης: Εμπειρία από τη Γ’ Εθνική

Σημαντική επιλογή για τη θέση του τερματοφύλακα αποτελεί ο Γιώργος Λουκάκης.

Ο γεννημένος στις 16 Ιουλίου 2007 γκολκίπερ αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Γ’ Εθνική με τον Εθνικό Πειραιώς, κατακτώντας το Κύπελλο και συμμετέχοντας στον τελικό.

Προέρχεται από τις ακαδημίες της Α.Ε. Χαλανδρίου, όπου έφτασε μέχρι την πρώτη ομάδα.

Τσιόρμπα: Μία ακόμη λύση στα δοκάρια

Ο Ρόμπερτ Τσιόρμπα, γεννημένος στις 16 Απριλίου 2007, προστέθηκε επίσης στο ρόστερ για τη θέση του τερματοφύλακα.

Έχει αγωνιστεί σε Αιγάλεω, Α.Ε. Ιλίου και Δάσος Χαϊδαρίου, αποκτώντας εμπειρίες από τα πρωταθλήματα της Αθήνας.

Αλεξάνδρου και Θεοδώρου στα άκρα της άμυνας

Στο αριστερό άκρο της άμυνας αποκτήθηκε ο Γιάννης Αλεξάνδρου.

Ο 17χρονος, γεννημένος στις 10 Νοεμβρίου 2008, αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον Κυανό Αστέρα Βάρης στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει περάσει επίσης από Αιγάλεω και Ελλάς Ποντίων.

Για τη δεξιά πλευρά αποκτήθηκε ο Δημήτρης Θεοδώρου, γεννημένος στις 24 Απριλίου 2008.

Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Σάμης στην Α’ ΕΠΣ Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ενώ προηγουμένως είχε αγωνιστεί σε Αστέρα Αλεξάνδρειας, Φίλιππο Μελίκης και Α.Ε. Καψοχώρας.

Ξέστερνος: Το νεαρότερο πρόσωπο με επιθετικές λύσεις

Ιδιαίτερη περίπτωση αποτελεί ο Μιχάλης Ξέστερνος.

Ο επιθετικός, γεννημένος στις 18 Νοεμβρίου 2009, αγωνίστηκε την προηγούμενη σεζόν στον ΠΑΟΚ U17 και τον Μάιο του 2026 κατέκτησε το Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα με το 8ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης.

Ξεκίνησε από τον Ορφέα Αιγάλεω και ακολούθησαν η Ελλάς Ποντίων, η ακαδημία Diamonds και ο Πανφαληριακός.

Στα φιλικά της προετοιμασίας έδειξε από νωρίς την εκτελεστική του ικανότητα, σκοράροντας απέναντι στον Ολυμπιακό U17 και τον Ανδρούτσο Γραβιάς.

Αγγελάκης, Ντε Σόουζα και Όλτεανου

Ο Λάμπρος Αγγελάκης, γεννημένος το 2006, αποτελεί μία πολυσύνθετη λύση, καθώς μπορεί να αγωνιστεί τόσο ως αμυντικός μέσος όσο και ως κεντρικός αμυντικός.

Έχει περάσει από τις ακαδημίες του Ολυμπιακού, την Καλλιθέα και το Κερατσίνι, ενώ προέρχεται από τον Αχιλλέα Κάτω Αχαρνών και έχει συμμετοχές στις μικτές ομάδες της ΕΠΣ Πειραιά.

Ο Βραζιλιάνος Άρθουρ Τζουλιάρι Άλβες Ντε Σόουζα, γεννημένος στις 4 Ιανουαρίου 2004, μπορεί να αγωνιστεί ως αμυντικός μέσος, στόπερ και αριστερός μπακ. Την προηγούμενη σεζόν αγωνίστηκε στον Α.Ο. Λουτρακίου στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει περάσει από Ηρακλή Ξυλοκάστρου και Αγίους Θεοδώρους. Στη Βραζιλία έχει αγωνιστεί στις ακαδημίες των AD Guarulhos, São Paulo FC, Portuguesa και AA Flamengo.

Στην άμυνα προστέθηκε και ο Ρουμάνος Mircea-Marius Olteanu.

Ο 22χρονος στόπερ, γεννημένος στις 20 Μαρτίου 2004 και ύψους 1,92 μ., έχει αγωνιστεί στη Σουηδία με τις Ytterhogdals IK και Assyriska IK, ενώ έχει περάσει επίσης από ομάδες της Ισπανίας και της Ρουμανίας.

Τα πρώτα του βήματα έγιναν στις ΗΠΑ, στις ακαδημίες της Barcelona Academy Florida και της FC Bayern München Academy Florida.

Κυριάκος Ίεντσεκ ο τελευταίος! 

Ο Κυριάκος Ίεντσεκ, γεννηθείς το 2001 είναι το τελευταίο απόκτημα των Αγράφων. Εντάχτηκε ως ελεύθερος από τον Αστέρα Βάρης, υπήρξε παλαιότερα μέλος της ομάδας Κ16, ενώ αγωνίστηκε στο νικηφόρο φιλικό του Κατσαντώνη με την Κ17 του Ολυμπιακού.

Τα πρώτα τεστ της προετοιμασίας


Η προετοιμασία του «Κατσαντώνη» περιλάμβανε δυνατές φιλικές αναμετρήσεις, μέσα από τις οποίες ο Δημήτρης Τσιγαρίδας είχε τη δυνατότητα να αξιολογήσει το νέο έμψυχο δυναμικό και να δοκιμάσει διαφορετικά σχήματα.

Βαριά ήττα από τη Ζάκυνθο

Στις 9 Αυγούστου τα Άγραφα αντιμετώπισαν τη Ζάκυνθο, γνωρίζοντας την ήττα με 7-0.

Το παιχνίδι πραγματοποιήθηκε μόλις μία εβδομάδα μετά την έναρξη της προετοιμασίας και είχε κυρίως χαρακτήρα αξιολόγησης.

Η Ζάκυνθος προηγήθηκε με 5-0 στο ημίχρονο και έφτασε τελικά στο 7-0.

Νίκη επί του Ολυμπιακού U17

Η αντίδραση ήρθε λίγες ημέρες αργότερα, με τα Άγραφα να επικρατούν 2-0 του Ολυμπιακού U17.

Ο Αλέξανδρος Γενιτσαρόπουλος άνοιξε το σκορ με πέναλτι, το οποίο κέρδισε ο Στέφανος Γαλατιανός, ενώ ο Μιχάλης Ξέστερνος πέτυχε το δεύτερο γκολ έπειτα από ατομική προσπάθεια.

Δύο νίκες στη Μεγάλη Βρύση

Ο «Κατσαντώνης» συνέχισε με δύο ακόμη νίκες.

Πρώτα επικράτησε 3-0 της Νίκης Αγίας Παρασκευής, με σκόρερ τους Παναγιώτη Αγριδιώτη και Λάμπρο Αγγελάκη, ενώ το δεύτερο γκολ σημειώθηκε με αυτογκόλ.

Ακολούθησε το 2-0 επί της Θύελλας Μεγάλης Βρύσης, σε αγώνα διάρκειας 40 λεπτών. Τα γκολ πέτυχαν οι Στέφανος Γαλατιανός και Μάνος Αναστασόπουλος, με τον Μανώλη Καψάλη να καταγράφει δύο ασίστ.

Διπλό στη πρόβα τζενεράλε στη Γραβιά

Θετικό ήταν το τελευταίο τεστ της ομάδας των Αγράφων πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής. Σε φιλικό που έγινε στο γήπεδο της Γραβιάς το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 5 επικράτησε του τοπικού Ανδρούτσου με 0-4 (Ημίχρονο 0-1).

Σκόραραν οι : Μιχάλης Ξέστερνος στο 42′, Μανώλης Καψάλης στο 80′, ενώ ο Παναγιώτης Αγριδιώτης ανέλαβε δράση στο 84′ και στο 90′, σημειώνοντας το τελικό σκορ.
Οι δύο ομάδες πριν δυο εβδομάδες είχαν μείνει στο ισόπαλο 2-2 σε φιλικό στη Μακρακώμη. Οι νταμπλούχοι Ευρυτανίας ξεκινούν τις υποχρεώσεις του στον 5ο Όμιλο της Γ’ Εθνικής την Κυριακή 27/9 εκτός έδρας με τον ΠΑΣ Λαμία, ενώ το συγκρότημα του Θωμά Αναγνωστοπούλου ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της Α’ ΕΠΣ Φωκίδας.

Το πρώτο επίσημο ματς και ο αποκλεισμός από τον Αστέρα


Η πρώτη επίσημη δοκιμασία ήρθε στο Κύπελλο Ερασιτεχνών, με τον «Κατσαντώνη» να φιλοξενείται από τον Αστέρα Σταυρού.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν 2-0 μέσα στα πρώτα δέκα λεπτά. Ο Δημήτρης Λέντας έκανε το 1-0 στο 5’, ενώ ο Αλέξανδρος Μαλισσόβας διπλασίασε τα τέρματα με πέναλτι.

Τα Άγραφα αντέδρασαν και μείωσαν στο 43’ με πέναλτι του Μανώλη Καψάλη.

Η αποβολή του Στέφανου Γαλατιανού στο 54’ με απευθείας κόκκινη κάρτα δυσκόλεψε ακόμη περισσότερο την προσπάθεια των Ευρυτάνων.

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, τα Άγραφα δημιούργησαν ευκαιρίες και έφτασαν κοντά στην ισοφάριση, η οποία θα έστελνε το παιχνίδι στα πέναλτι.

Το 2-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος και ο Αστέρας Σταυρού πήρε την πρόκριση.

Τρεις αγωνιστικές τιμωρία στον Γαλατιανό


Η αποβολή του Στέφανου Γαλατιανού είχε ως αποτέλεσμα και την επιβολή ποινής.

Ο αριστερός μπακ των Αγράφων τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο 33 ευρώ, βάσει του Πειθαρχικού Κώδικα.

Έτσι, δεν θα είναι διαθέσιμος στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Σοβαρός τραυματισμός για τον Αγγελάκη


Στα προβλήματα που καλείται να διαχειριστεί ο Δημήτρης Τσιγαρίδας προστέθηκε και ο σοβαρός τραυματισμός του Λάμπρου Αγγελάκη.

Ο ποδοσφαιριστής υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου και αποτελεί σημαντική απώλεια για το αγωνιστικό πλάνο της ομάδας.

Η οικογένεια των Αγράφων στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του νεαρού ποδοσφαιριστή, ευχόμενη ταχεία αποκατάσταση και επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους.

Η ώρα της Γ’ Εθνικής


Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο Ερασιτεχνών σηματοδοτεί πλέον την αποκλειστική στροφή της προσοχής στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Η πρεμιέρα θα βρει τον «Κατσαντώνη» εκτός έδρας απέναντι στον ΠΑΣ Λαμία, ενώ στη συνέχεια ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Κηφισό Κάτω Τιθορέας.

Για τα Άγραφα, η νέα σεζόν αποτελεί ένα ιστορικό ορόσημο. Για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου, η ομάδα θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Με ένα ιδιαίτερα νεανικό ρόστερ, ποδοσφαιριστές που έχουν παραστάσεις από επαγγελματικές ακαδημίες και τη Γ’ Εθνική, αλλά και ένα μείγμα παικτών από διαφορετικές ποδοσφαιρικές διαδρομές, ο «Κατσαντώνης» μπαίνει σε μία νέα εποχή.

Η έναρξη του πρωταθλήματος θα αποτελέσει το πρώτο μεγάλο αγωνιστικό τεστ για το σύνολο του Δημήτρη Τσιγαρίδα και θα ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του Α.Ο. Αγράφων.

Πηγή φωτογραφίας: evrytanika.gr

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή