Κύπελλο
Ο…καυτός Γενάρης της Λαμίας


Φτάνουμε στη δύση του 2019, ίσως του πιο επιτυχημένου έτους της Λαμίας στην ιστορία της, κάτι που θα αναλύσουμε σε επόμενο άρθρο μας, ωστόσο οι κυανόλευκοι ετοιμάζονται να μπουν κατευθείαν στα βαθιά στο ντεμπούτο του 2020 σε έναν Γενάρη κρύο αλλά….καυτό για τον ΠΑΣ Λαμία….
Από την αρχή της σεζόν η Λαμία έχει δώσει μέχρι στιγμής 18 επίσημες αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο με απολογισμό μέχρι στιγμής 6 νίκες, 7 ισοπαλίες και 5 ήττες.
Η συνέχεια θα βρει τη Λαμία να ανεβαίνει έναν….Γολγοθά αφού τον προσεχή Γενάρη θα κληθεί να δώσει όχι έναν, ούτε δύο αλλά 7 αγώνες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, σε διάστημα 22 ημερών.
Κάτι περισσότερο δηλαδή από τους μίσους αγώνες που έχει παίξει μέχρι σήμερα από τον Αύγουστο, θα παίξει σε 22 ημέρες…
Βέβαια παραμένει ερωτηματικό το τι μέλλει γενέσθαι με την αποχή των διαιτητών και το αν θα κυλήσει ομαλά το ήδη υπάρχον πρόγραμμα….
Αναλυτικά ο Γενάρης της Λαμίας:
5/1/2019 Πανιώνιος – Λαμία 17:15 (SL)
9/1/2019 Τρίκαλα – Λαμία 19:30.(ΚΕ)
12/1/2019 Λαμία – Ολυμπιακός 17:15 (SL)
15/1/2019 Λαμία – Τρίκαλα 15:00 (ΚΕ)
18/1/2018 Παναιτωλικός – Λαμία 20:00 (SL)
23/1/2019 Λαμία – ΠΑΟΚ 19:00.(SL)
27/1/2019 Λαμία – Αστ. Τρίπολης 20:00.(SL)
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Κύπελλο
Νέα εποχή στο Κύπελλο Ελλάδας: Φάση ομίλων στα πρότυπα του Champions League


Extreme makeover στο φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας, με την ΕΠΟ να προχωράει σε σαρωτικές αλλαγές για να το κάνει πιο ανταγωνιστικό, θυμίζοντας τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις! Το SDNA έχει το ρεπορτάζ…
Ο Μάκης Γκαγκάτσης παρουσίασε στην Επιτροπή Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου το προτεινόμενο νέο φορμάτ του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, το οποίο αλλάζει ολοκληρωτικά.
Δεν πρόκειται άλλωστε για μία απλή αναβάθμιση, αλλά για ένα… σάρωμα στη μέχρι πρότινος δομή του, στα πρότυπα του δοκιμασμένου μοντέλου των διοργανώσεων της UEFA, όπου θα συμμετέχουν όλες οι ομάδες της Superleague και ενιαία βαθμολογία.
Θα υπάρχει προκαθορισμένη αγωνιστική ανάπτυξη μέχρι και τον τελικό με βάση την κατάταξη της League Phase, αλλά και επιβράβευση του επιθετικού ποδοσφαίρου στα κριτήρια ισοβαθμίας.
Αξιοσημείωτο φυσικά κι ότι για πρώτη φορά θα υπάρχουν μονοί αγώνες στα προημιτελικά της διοργάνωσης.
Πάμε να δούμε αναλυτικά τι προβλέπεται στο νέο Κύπελλο Ελλάδας:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-
Η δική μας 21η Μαΐου… (pics & vids)
-
Το πρώτο πλήγμα, όχι το τέλος – Ο Παπαϊωάννου είναι το στήριγμα, η Λαμία η αποστολή!
-
…δεν υπάρχουν αντίο στο δρόμο μας…
-
«Καμπανάκι» για τον ΠΑΣ Λαμία: Δεν έλαβε άδεια συμμετοχής για τη Super League 2 της σεζόν 2025-26
-
Pics | Με νίκη αποχαιρέτησε την κατηγορία η Κ-19 του ΠΑΣ Λαμία – Το “αντίο” με πέναλτι του Ζαλοκώστα
-
Ο χάρτης της Super League 2 της νέας σεζόν
-
Ανέλαβε τον Ηρακλή ο Μπάμπης Τεννές – Η σφραγίδα στην αποτυχία ενός πειράματος!
-
Στάικος: “Δεν χρειάζονται μεμψιμοιρίες για τη φετινή σεζόν – Όλα έχουν πάντα ένα σκοπό”
-
Αποχωρήσεις στον ορίζοντα για τη Λαμία – Περιζήτητοι Βλαχομήτρος και Τσιμπόλα
-
“Φρένο” στα σενάρια εξαγοράς ΑΦΜ από τον ΠΑΣ Λαμία!
-
Ο Ολυμπιακός Βόλου θέλει να αγοράσει το ΑΦΜ του ΠΑΣ Λαμία!
-
Μετ’ εμποδίων το φινάλε για τη Λαμία κόντρα στην Athens Καλλιθέα
-
Η αγάπη για την ομάδα δεν υποβιβάζεται!
-
Πίτι: “Πόνεσα όταν διάβασα την είδηση / Όταν παίζεις με την φωτιά θα καείς”
-
Στις 14 Σεπτεμβρίου η σέντρα της νέας Super League 2 – Τον Αύγουστο η απόφαση για τον αριθμό των ομίλων
-
Ο κύβος ερρίφθη – Ο ΠΑΣ Λαμία υποβιβάστηκε στη Super League 2!
-
Σοβαρός τραυματισμός και χειρουργείο για Σουρδή!
-
Γ’ Εθνική: Είδε το ΑΠΟΚ Βελούχι – ΑΕ Ερμιονίδας ο Θανάσης Στάικος
-
Vid | Μαρτσούκος: “Προς ανανέωση του τηλεοπτικού με ΣΚΑΪ – Θα ζητήσω VAR από τον Βρούτση – Νέα διοργάνωση για τα ερασιτεχνικά σωματεία!”
-
Στα άκρα Λαμία και Σαράνοφ – Το CAS επιδικάζει 55.000 ευρώ στον Σέρβο τερματοφύλακα