Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

Φαντομάδες: “Όποιος δεν μπορεί ας φύγει”

Επιστολή στην οποία ξεκαθαρίζουν το τοπίο και καλούν το κόσμο να συσπειρωθεί εστάλη πριν από λίγο στην σελίδα μας προς δημοσίευση από τον οργανωμένο πυρήνα των οπαδών της Λαμίας, τους Fadomades.

Στην ανακοίνωση που ακολουθεί γίνεται κάλεσμα στον κόσμο να συσπεριωθεί έτσι ώστε να ωφεληθεί η ομάδα μιας και στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τα Τρίκαλα το ΔΑΚ θύμιζε “νεκροταφείο”.

Επίσης ξεκαθαρίζουν για ακόμη μία φορά πως μέλημά τους είναι να δίνουν τα πάντα για την ομάδα τόσο εντός όσο και εκτός, όπως κάνουν χρόνια τώρα άλλωστε, πάντα με την φωνή τους και όχι να προκαλέσουν θέτοντας σε κίνδυνο την ομάδα…

Αναλυτικά η ανακοίνωση:




Kαλησπέρα σε όλα τα αδέρφια και σε όλο το φίλαθλο λαό της ένδοξης Λαμίας μας……


Πραγματικά δεν θα θέλαμε να ασχοληθούμε καθόλου με ανακοινώσεις αλλά οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα είναι ραγδαίες…


Δεν θα μείνουμε στο αγωνιστικό κομμάτι, όλοι είδαμε αυτά που γίνανε…


Παρακολουθήσαμε τις αντιδράσεις του κόσμου και ψυθηριστά έλεγαν όλοι “Που ειναι οι οργανωμένοι?” “Τι κάνει ο σύνδεσμος για αυτό?”(ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ)  


Για να μην κοροιδευόμαστε οι κύριοι από τον αναγνωρισμένο σύνδεσμο της Λαμίας είναι ικανοί να πουλάνε γκαζόζες και πατατάκια και φανέλες σαν να είναι παζάρι..


Κύριοι το γηπεδο δεν είναι νεκτροταφείο. Χωρίς κόσμο δεν υπάρχεις..Αλλά ίσως να βολεύει μερικούς οι οποίοι ενδεχομένως να έχουν κάτι να κερδίσουν από την όλη κατάσταση…λέμε τώρα..
δεν ξέρουμε…!!! 


Όποιος δεν μπορεί απλά ας φύγει. Αν δεν είχατε πρόβλημα με κανέναν και αγαπούσατε την ομάδα θα φεύγατε μόνοι σας..


Ο κόσμος ξέρει…Θυμάται δεν είναι χαζός….Εκτός αν προτιμάτε το ΔΑΚ να το κάνει δικό του ο κάθε πικραμένος..


Αν εσάς σας άρεσε αυτό που βλέπατε στο παιχνίδι της χρονιάς τότε λυπούμαστε… Υπάρχει και σινεμά και θέατρο μπορείτε να πάτε….


ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ…


Και λέμε λαό με πάθος και ορμή. Με φωνή και τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο,..


Αυτό μας νοιάζει εμάς κύριοι.


Να δίνουμε εντός και εκτός ότι έχουμε για την Λαμιάρα μας….Και όχι επεισόδια γιατί αυτά τα λένε τα παπαγαλάκια …


Ποτέ δεν προκαλέσαμε κανέναν κύριοι….


Ο κόσμος είναι ο μόνος που κρίνει ….


Στηρίζουμε και αγαπάμε την ΛΑΜΙΑΡΑ ΜΑΣ πιο πολύ στα δύσκολα…!!!



FADOMADES LAMIA CLUB

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Απόψεις

ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου

Στη Γ’ Εθνική, οι ισορροπίες είναι απλές. Παίζεις, κερδίζεις, ανεβαίνεις. Ή, δεν παίζεις, χάνεις, βυθίζεσαι. Η Λαμία μοιάζει να έχει βρει έναν τρίτο δρόμο: αυτόν της σταδιακής, αθόρυβης, αλλά σταθερής συρρίκνωσης. Όχι αγωνιστικής. Αυτή δεν φαίνεται να υπάρχει με τα δεδομένα της κατηγορίας. Της συρρίκνωσης της ίδιας της υπόστασής της.

Γράφει ο Νίκος Μώκος

Για μια ομάδα που πέρασε μια σχεδόν δεκαετία στα σαλόνια της Super League 1, που έφτιαξε όνομα και αναγνωρισιμότητα, δεν μπορεί η κουβέντα της πόλης να είναι «μας αδικούν», «μας πολεμούν», «μας έχουν βάλει στο μάτι». Αυτά είναι πολυτέλειες των μικρών. Όχι των ομάδων που ζητούν να παραμείνουν μεγάλες, έστω και μέσα σε μια μικρή κατηγορία.

Η Λαμία, αντί να λειτουργεί ως το κεντρικό σημείο αναφοράς του ποδοσφαιρικού χάρτη στον Νομός Φθιώτιδας, επιτρέπει το αντίθετο: Να συζητείται ότι άλλοι έχουν μεγαλύτερη επιρροή. Ακόμη κι εντός των τειχών. Δεν έχει σημασία αν ισχύει σημασία έχει ότι κυκλοφορεί. Και μόνο που κυκλοφορεί, μικραίνει την ομάδα.

Η δυναμική που χτίστηκε με κόπο, με χρήματα, με δουλειά, με ατέλειωτες ώρες ανθρώπων που δεν φαίνονται βρίσκεται σήμερα διάτρητη. Σαν ένα σακάκι καλό που κάποτε φόρεσες σε επίσημες περιστάσεις τώρα το κρατάς στη ντουλάπα, τσαλακωμένο, χωρίς να ξέρεις αν πρέπει να το φορέσεις ξανά ή να το χαρίσεις. Η Λαμία δείχνει να μην ξέρει τι θέλει να είναι. Και αυτό είναι πάντα χειρότερο από το να ξέρεις ότι είσαι μικρός.

Το πιο ανησυχητικό δεν είναι η κατηγορία, είναι ότι φίλαθλοι και περίγυρος, αντί για παράγοντες σταθερότητας, γίνονται πολλαπλασιαστές αμφιβολίας. Ασχολούνται περισσότερο με τις «χάρες» των άλλων παρά με τις δικές τους αδυναμίες. Σαν να ψάχνεις στον διπλανό το γιατί δεν βρέχει, ενώ κρατάς ομπρέλα μέσα στο σαλόνι.

Μια ομάδα με brand, με ιστορική διαδρομή, με εμπειρία ανώτερων επιπέδων, δεν μπορεί να εκπέμπει εικόνα ομάδας-θύματος. Δεν γίνεται να μιλά για «κέντρα αποφάσεων» και «επιρροές» και «αδικίες». Αυτά είναι ομολογίες μειονεξίας. Και οι μεγάλες ομάδες δεν ομολογούν μειονεξία. Τη διορθώνουν. Βέβαια αυτό απαιτεί και ισχυρό διοικητικό αποτύπωμα. Κάτι που σε αυτή την έκδοση του ΠΑΣ Λαμία, με όσα προηγήθηκαν το καλοκαίρι και όσα ισχύουν σήμερα, λείπει. Μιλάμε για μία διοίκηση πρωτοδικείου που πήρε τη καυτή πατάτα άλλωστε. Δεν μπορούν να υπάρχουν απαιτήσεις.

Η Λαμία μπορεί να επιστρέψει. Έχει τον κόσμο, έχει το όνομα, έχει τη βάση. Αυτό που δεν έχει και πρέπει να ξαναβρεί είναι αυτοπεποίθηση. Όχι αλαζονεία. Αυτοπεποίθηση.

Αν η Λαμία συνεχίσει να μικραίνει τον εαυτό της, δεν θα χρειαστεί κανείς άλλος να το κάνει.

Όταν αποφασίσει να συνειδητοποιήσει ότι είναι μεγάλη, τότε η Γ’ Εθνική θα μοιάζει από μόνη της πολύ μικρή.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή