Ακολουθήστε μας

Μεταγραφές

Ψαχτηκε για Μπλάνκο η Λαμία…

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Την περίπτωση του πρώην επιθετικού της ΑΕΚ Ισμαέλ Μπλάνκο έψαξε η Λαμία, όμως η διαφορά στο οικονομικό δεν ήταν δυνατό να γεφυρώσει τις δύο πλευρές και να υπάρξει τελικά συμφωνία…

Για δεύτερη σεζόν η ομάδα μας ψάχνει το κάτι παραπάνω στη θέση του φορ προκειμένου να βάλει ποιότητα στην γραμμή κρούσης της.

Την περασμένη σεζόν οι επιλογές του Μπάμπη Τεννέ “δεν του βγηκαν” αφού Ντακολ, Κρισάντους, Βουό και Μπούντνικ αποδείχθηκαν εκ του αποτελέσματος λανθασμένες. λύσεις..

Φέτος αν και το ρεπορτάζ θέλει την Λαμία να έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Αντώνη Πετρόπουλο, η υπόθεση του έχει κολλήσει, ενώ η εφημερίδα sportime αποκάλυψε πως οι κυανόλευκοι έψαξαν την περίπτωση του Μπλάνκο.

Ο 36χρονος πλέον φορ έμεινε ελεύθερος από την Τουκαράν και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Παρά το προχωρημένο της ηλικίας του όμως φαίνεται πως ο Αργεντινός έχει ακόμη “αλμυρό” κασέ….

Η αλήθεια είναι πως η ομάδα μας έχει πάρει ήδη αρκετά ρίσκα τα τελευταία χρόνια τα οποία δεν της βγήκαν στο γήπεδο, συνεπώς θα ήταν σκόπιμο να ασχοληθεί με ποιο “βατές” λύσεις…

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Μεταγραφές

Mεταγραφικά: Απέκτησε τον Ηλία Παναγάκο ο ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Ηλία Παναγάκο, ενισχύοντας την αμυντική του γραμμή με έναν νεαρό ποδοσφαιριστή που προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του Ολυμπιακού.

Ο Παναγάκος είναι 20 ετών, καθώς γεννήθηκε στις 27 Ιουλίου 2006, και αγωνίζεται στη θέση του κεντρικού αμυντικού.

Ο νέος ποδοσφαιριστής της Λαμίας αποτελεί προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού, έχοντας περάσει από όλα τα ηλικιακά τμήματα των «ερυθρόλευκων». Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στον Πειραιά, κατέκτησε τίτλους σε Ελλάδα και Ευρώπη, αποτελώντας μέλος των επιτυχημένων τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Μέχρι πρότινος, ο 20χρονος στόπερ αγωνιζόταν σε επαγγελματικό επίπεδο με τον Ολυμπιακό Β΄, αποκτώντας εμπειρίες από το πρωτάθλημα και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.

Η ανακοίνωση: 

Ο ΠΑΣ Λαμία 1964 είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη της συνεργασίας του, με τον Ηλία Παναγάκο.

Ο Παναγάκος, που είναι 20 ετών (27/07/2006) και αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός είναι γέννημα θρέμμα της ομάδας του Ολυμπιακού, καθώς έχει περάσει απ’ όλα τα τμήματα υποδομών του και έχει αναδειχθεί πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης με τους “ερυθρόλευκους”, ενώ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν ως επαγγελματίας στον Ολυμπιακό Β΄.

Η οικογένεια της Λαμίας τον καλωσορίζει και του εύχεται να έχει υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας!

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
ΩΡΑ16:00
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΓ' ΕΘΝΙΚΗ
ΑΓΩΝΑΣΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΦΩΚΙΚΟΣ
ΑΠΕΣΤΑΛΜΕΝΟΣ🎙️ NIKΟΣ ΜΩΚΟΣ

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή