Ακολουθήστε μας

Χωρίς κατηγορία

ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία: Στο Περιστέρι με την ΑΕΚ!!!

Οριστικά στο Περιστέρι το παιχνίδι με την ΑΕΚ…

Οπως έκανε πριν από λίγα λεπτά γνωστό η ΠΑΕ το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ θα διεξαχθεί στο Περιστέρι καθώς το ΔΑΚ δεν κρίθηκε έτοιμο να το φιλοξενήσει….

Η ανακοίνωση:

Ολοκληρώθηκαν χθες (11-9-2017) όλες οι εργασίες κατασκευής του στεγάστρου και ανακατασκευής όλων των λειτουργικών εγκαταστάσεων στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Λαμίας που ήταν απαραίτητες για την αδειοδότηση της ομάδας μας από τη διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος superleague, ενώ οι δευτερεύουσες εργασίες, που υπολείπονται και θα ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες, ουδόλως επηρεάζουν τη διαδικασία αδειοδότησης, όπως διαπιστώθηκε και από την αυτοψία της Επιτροπής Ελέγχου Καταλληλότητας του γηπέδου.
Ως ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, θέλουμε να ευχαριστήσουμε το Δήμο Λαμιέων, τις Τεχνικές του Υπηρεσίες και, προσωπικά, το Δήμαρχο κ. Νίκο Σταυρογιάννη, που όχι μόνο έκαναν ό,τι ήταν ανθρωπίνως δυνατό, αλλά υπερέβαλαν και τις ανθρώπινες δυνατότητες, ώστε ένα έργο εξαιρετικά πολύπλοκο και ιδιαίτερα δύσκολο κατασκευαστικά να ολοκληρωθεί και να παραδοθεί προς χρήση σε χρόνο ρεκόρ για τα κατασκευαστικά δεδομένα της πατρίδας μας και να συγχαρούμε όσους συνέβαλαν με οποιοδήποτε τρόπο σ’ αυτήν την επιτυχία.
Επειδή, ωστόσο, επουσιώδεις, κυρίως διαδικαστικοί, λόγοι, που δεν έχουν σχέση με την πληρότητα των κατασκευών, ενδέχεται να αποτελέσουν την αιτία για την μη παροχή σύμφωνης γνώμης εκ μέρους της εποπτεύουσας αρχής για τη διεξαγωγή του αγώνα με την ΑΕΚ στη Λαμία, με αποτέλεσμα να κινδυνεύουμε να χάσουμε στα χαρτιά αυτά που η ομάδα μας κερδίζει στο γήπεδο και με δεδομένο ότι δεν έχουμε την πολυτέλεια του χρόνου για διορθωτικές κινήσεις, αφού η δήλωση έδρας προηγείται χρονικά, η διοίκηση της ΠΑΕ, ύστερα από πολύωρη σύσκεψη, με την παρουσία και του Δημάρχου, αποφάσισε το πρώτο παιχνίδι που θα γίνει στην έδρα μας να είναι στις 2 Οκτωβρίου με τον Πανιώνιο.
Η ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία 1964, ζητώντας την κατανόηση των φιλάθλων μας γι’ αυτή την απόφασή της, για τη διευκόλυνση της μετακίνησης τους, όπως και στον αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα καταβάλει κάθε δυνατή προσπάθεια, στα πλαίσια των δυνατοτήτων της, να μισθώσει λεωφορεία από τη Λαμία για τον αγώνα με την ΑΕΚ, που θα γίνει στο Περιστέρι, όπου η ομάδα μας έχει ανάγκη από την ενίσχυση και τη δυναμική παρουσία των φίλων της, ιδιαίτερα μετά το επιτυχημένο ξεκίνημά της στο πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Απόψεις

ΠΑΣ Λαμία: Μεγάλος για την κατηγορία, μικρός για τον εαυτό του / Του Νίκου Μώκου

Στη Γ’ Εθνική, οι ισορροπίες είναι απλές. Παίζεις, κερδίζεις, ανεβαίνεις. Ή, δεν παίζεις, χάνεις, βυθίζεσαι. Η Λαμία μοιάζει να έχει βρει έναν τρίτο δρόμο: αυτόν της σταδιακής, αθόρυβης, αλλά σταθερής συρρίκνωσης. Όχι αγωνιστικής. Αυτή δεν φαίνεται να υπάρχει με τα δεδομένα της κατηγορίας. Της συρρίκνωσης της ίδιας της υπόστασής της.

Γράφει ο Νίκος Μώκος

Για μια ομάδα που πέρασε μια σχεδόν δεκαετία στα σαλόνια της Super League 1, που έφτιαξε όνομα και αναγνωρισιμότητα, δεν μπορεί η κουβέντα της πόλης να είναι «μας αδικούν», «μας πολεμούν», «μας έχουν βάλει στο μάτι». Αυτά είναι πολυτέλειες των μικρών. Όχι των ομάδων που ζητούν να παραμείνουν μεγάλες, έστω και μέσα σε μια μικρή κατηγορία.

Η Λαμία, αντί να λειτουργεί ως το κεντρικό σημείο αναφοράς του ποδοσφαιρικού χάρτη στον Νομός Φθιώτιδας, επιτρέπει το αντίθετο: Να συζητείται ότι άλλοι έχουν μεγαλύτερη επιρροή. Ακόμη κι εντός των τειχών. Δεν έχει σημασία αν ισχύει σημασία έχει ότι κυκλοφορεί. Και μόνο που κυκλοφορεί, μικραίνει την ομάδα.

Η δυναμική που χτίστηκε με κόπο, με χρήματα, με δουλειά, με ατέλειωτες ώρες ανθρώπων που δεν φαίνονται βρίσκεται σήμερα διάτρητη. Σαν ένα σακάκι καλό που κάποτε φόρεσες σε επίσημες περιστάσεις τώρα το κρατάς στη ντουλάπα, τσαλακωμένο, χωρίς να ξέρεις αν πρέπει να το φορέσεις ξανά ή να το χαρίσεις. Η Λαμία δείχνει να μην ξέρει τι θέλει να είναι. Και αυτό είναι πάντα χειρότερο από το να ξέρεις ότι είσαι μικρός.

Το πιο ανησυχητικό δεν είναι η κατηγορία, είναι ότι φίλαθλοι και περίγυρος, αντί για παράγοντες σταθερότητας, γίνονται πολλαπλασιαστές αμφιβολίας. Ασχολούνται περισσότερο με τις «χάρες» των άλλων παρά με τις δικές τους αδυναμίες. Σαν να ψάχνεις στον διπλανό το γιατί δεν βρέχει, ενώ κρατάς ομπρέλα μέσα στο σαλόνι.

Μια ομάδα με brand, με ιστορική διαδρομή, με εμπειρία ανώτερων επιπέδων, δεν μπορεί να εκπέμπει εικόνα ομάδας-θύματος. Δεν γίνεται να μιλά για «κέντρα αποφάσεων» και «επιρροές» και «αδικίες». Αυτά είναι ομολογίες μειονεξίας. Και οι μεγάλες ομάδες δεν ομολογούν μειονεξία. Τη διορθώνουν. Βέβαια αυτό απαιτεί και ισχυρό διοικητικό αποτύπωμα. Κάτι που σε αυτή την έκδοση του ΠΑΣ Λαμία, με όσα προηγήθηκαν το καλοκαίρι και όσα ισχύουν σήμερα, λείπει. Μιλάμε για μία διοίκηση πρωτοδικείου που πήρε τη καυτή πατάτα άλλωστε. Δεν μπορούν να υπάρχουν απαιτήσεις.

Η Λαμία μπορεί να επιστρέψει. Έχει τον κόσμο, έχει το όνομα, έχει τη βάση. Αυτό που δεν έχει και πρέπει να ξαναβρεί είναι αυτοπεποίθηση. Όχι αλαζονεία. Αυτοπεποίθηση.

Αν η Λαμία συνεχίσει να μικραίνει τον εαυτό της, δεν θα χρειαστεί κανείς άλλος να το κάνει.

Όταν αποφασίσει να συνειδητοποιήσει ότι είναι μεγάλη, τότε η Γ’ Εθνική θα μοιάζει από μόνη της πολύ μικρή.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

homadamou

Δημοφιλή