Μεταγραφές
Τα “γκελάκια” με το κεράσι, ο Νεϊμάρ και η απειλή του Γκατούζο


Ο Μαστούρ έγινε γνωστός στον ποδοσφαιρικό κόσμο στα 14 του χρόνια όταν η Μίλαν ξόδευε για χάρη του 500.000 ευρώ. Ακολούθησαν τα… κολπάκια στην ιταλική TV μ’ ένα κεράσι και η διαφήμιση με τον Νεϊμάρ. Ο Γκατούζο τον απείλησε, ο Μαροκινός δεν τον άκουσε κι τώρα έρχεται στη Λαμία για να βρει τον εαυτό του.
Ο Χακίμ Μαστούρ από 13 ετών είχε όλο τον ποδοσφαιρικό κόσμο στα πόδια του…
Ίντερ, Ρόμα, Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι έδιναν “μάχη” για να αποσπάσουν την υπογραφή των γωνιών του.
Όλα έδειχναν πως θα καταλήξει στο Μιλάνο για χάρη της Ίντερ, ωστόσο με τις ευλογίες του Αρίγκο Σάκι η Μίλαν άρπαξε μέσα από τα χέρια της συμπολίτισσας της τον 14χρονο επιθετικό με 500.000 ευρώ!
Μέσω των social media και κυρίως του Youtube ο Μαστούρ έγινε σταρ, χωρίς να παίξει ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Ο κόσμος “ερωτεύτηκε” τα… ζογκλερικά του και η βαθύπλουτη “Red Bull” πλήρωσε ένα κάρο χρήματα για να φτιάξει ένα διαφημιστικό που πρωταγωνίστησαν ο πιτσιρικάς με τον παγκόσμιο σταρ, Νεϊμάρ.
Βέβαια, τα φοβερά είχαν συμβεί νωρίτερα, όταν ακόμη ο πελάτης του Μίνο Ραϊόλα ήταν… φρέσκος στη Μίλαν. Στην πρώτη του συνέντευξη, λοιπόν, ως παίκτης των “ροσονέρι”, η ιταλική τηλεόραση του έκανε θέμα, ολόκληρη συνέντευξη.
Όπως θα δείτε και στο VIDEO που ακολουθεί ο Μαστούρ… δούλευε με “γκελάκια”, αρχικά μ’ ένα πορτοκάλι, στη συνέχεια με ένα μπαλάκι του πινγκ πονγκ και ολοκλήρωσε το σόου του μ’ ένα κεράσι! Το κουμάνταρε κι αυτό με περίσσια άνεση…
Η ΑΠΕΙΛΗ ΤΟΥ ΓΚΑΤΟΥΖΟ!
Καλά τα κόλπα, αλλά ο Χακίμ Μαστούρ έπρεπε κάποια στιγμή να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο…
Στη Μίλαν δεν στέριωνε και δόθηκε δανεικός σε Μάλαγα και Τσβόλε, χωρίς ωστόσο να εντυπωσιάσει τα πλήθη και ειδικά την ομάδα του που είχε επενδύσει πολλά στο ταλέντο του.
Εν τέλει, φάνηκε πως ο Τζενάρο Γκατούζο ήταν ο άνθρωπος που θα τον έβαζε στον ίσιο ποδοσφαιρικό δρόμο ή θα προσπαθούσε τουλάχιστον.
Ο τεχνικός του ιταλικού κλαμπ, μάλιστα, είχε αποκαλύψει μιλώντας στο Football Italia ότι απείλησε τον Μαστούρ ότι θα του σπάσει τα δόντια!
Ο λόγος που ο “Ρίνο” τα… πήρε με τον Ιταλομαροκινό, επειδή “ανέβαζε” VIDEO στα social media που τον έδειχναν να κάνει κόλπα με τη μπάλα, παντού εκτός από το γήπεδο…
Αυτός, λοιπόν, είναι ο Χακίμ Μαστούρ που έρχεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας. Θα πιάσει ή όχι δεν ξέρουμε, σίγουρα όμως πρόκειται για ένα παιδί που είναι σταρ από τα 13 του.
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
Γ' Εθνική
Επιβεβαίωση! Ανακοίνωσε τον Άρη Δούβαρα ο ΠΑΣ Λαμία!


Την έναρξη της συνεργασίας τους με τον 27χρονο επιθετικό ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Λαμία 1964, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες που είχαν γίνει γνωστές για την επικείμενη μετακίνησή του από τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας.
Ο Δούβαρας αποτελεί μία ακόμη προσθήκη στο ρόστερ της ομάδας, με στόχο να ενισχύσει τις επιθετικές επιλογές του τεχνικού επιτελείου και να πλαισιώσει τον Χριστόφορο Αρβανίτη ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.
Ο έμπειρος επιθετικός, γεννημένος στις 6 Αυγούστου 1999, προέρχεται από τον Κηφισσό Κάτω Τιθορέας, με τη φανέλα του οποίου πραγματοποίησε εξαιρετική παρουσία την περασμένη σεζόν. Συγκεκριμένα, σημείωσε 16 γκολ, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πορεία της ομάδας προς την άνοδο στη Γ’ Εθνική.
Στο παρελθόν έχει αγωνιστεί στην Αταλάντη και τη Μαλεσίνα κατά τη συμμετοχή τους στη Γ’ Εθνική, ενώ έχει φορέσει και τη φανέλα του Παρνασσού Αμφίκλειας. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα τα έκανε στον Ελατειακό, έχοντας αποκτήσει σημαντικές παραστάσεις από τα γήπεδα της Φθιώτιδας.
Με την απόκτησή του, ο ΠΑΣ Λαμία προσθέτει στο δυναμικό του έναν ποδοσφαιριστή που γνωρίζει καλά το τοπικό ποδόσφαιρο και έχει αποδείξει την εκτελεστική του ικανότητα
Η ανακοίνωση:
Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.
-




Θλίψη στην οικογένεια του ΠΑΣ Λαμία – Έφυγε από τη ζωή ο Κωνσταντίνος «Ντίνος» Σκαφτούρας
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: «Το πιστέψαμε μέχρι το τελευταίο λεπτό» μετά τη νίκη του ΠΑΣ Λαμία
-




ΠΑΣ Λαμία για Ντίνο Σκαφτούρα: “‘Ενας από τους πιο εμβληματικούς παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Α.Σ. Λαμία”
-




Ήττα με ανατροπή για τον ΠΑΣ Λαμία από τον Ταμυναϊκό
-




ΠΑΣ Λαμία Γυναικών: Στον 4ο όμιλο της Γ’ Κατηγορίας – Όλο το πρόγραμμα
-




ΠΑΣ Λαμία: Ορίστηκαν οι διαιτητές για την πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική
-




Γ’ Εθνική (5ος όμιλος): Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου
-




ΠΑΣ Λαμία: Η «μαύρη τρύπα» του 60’-65’
-




Πρεμιέρα στην Γ’ Εθνική με ντέρμπι στην Τιθορέα-εντός έδρας ο ΠΑΣ Λαμία! Ζωντανά από τον LAMIA POLIS 87.7 – ΒΙΝΤΕΟ
-




Α.Ο. Άγραφα: Ιστορική πρεμιέρα στη Γ’ Εθνική – Το νέο ρόστερ και η προετοιμασία
-




Στον Φωκικό ο Λάκης Παπανικολάου!
-




Vid | Ο αρνητής πέναλτι Τσίντζας και η παγκόσμια “πρώτη” με την αποβολή(;) γιατρού!
-




Πρεμιέρα με τρίποντο στο φινάλε / ΠΑΣ Λαμία – ΑΟ Αγράφων 1-0
-






Kοντά στην απόκτηση του Άρη Δουβάρα ο ΠΑΣ Λαμία!
-




Γ’ Εθνική: Πλησιάζει η πρεμιέρα για ΠΑΣ Λαμία, Αστέρα Σταυρού και ΑΠΣ Κηφισσός στον 5ο όμιλο
-




Γιώργος Ζαχαρόπουλος: Στη Μακρακώμη για το Ένωση 2010 – Εθνικός Κομποτάδων πριν την πρεμιέρα του ΠΑΣ Λαμία
-




Γ’ Εθνική: Το πανόραμα της 2ης αγωνιστικής
-




ΠΑΣ Λαμία – Φωκικός: Το παρελθόν, η τελευταία μονομαχία και το ραντεβού της Κυριακής!
-




Πρώτο διπλό για τους κυανόλευκους / Αναγέννηση Σχηματαρίου – ΠΑΣ Λαμία 1-2
-




Mεταγραφικά: Απέκτησε τον Ηλία Παναγάκο ο ΠΑΣ Λαμία

































