Ακολουθήστε μας

Κύπελλο

Μάκης Χάβος «Έτσι είναι το ποδόσφαιρο…»

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Ο Μάκης Χάβος δεν είχε παράπονο από τους παίκτες του και στάθηκε στην… άγρια ομορφιά του ποδοσφαίρου η οποία σήμερα (14/1) κόστισε στη Λαμία.

Ο έμπειρος τεχνικός της Λαμίας αναφέρθηκε αρχικά στο πρώτο ημίχρονο λέγοντας ότι… «Θεωρώ ότι έγινε ένα καλό παιχνίδι. Αν το αναλύσουμε καλύτερα, στο πρώτο ημίχρονο ήταν εμφανές ότι και οι δύο ομάδες προσπάθησαν να διαφυλάξουν το μηδέν και παρά να δημιουργήσουν. Κι αυτό ήταν λογικό μετά τη διακοπή του Πρωταθλήματος, εμείς όμως είχαμε καλύτερο ρυθμό γιατί είχαμε δώσει έναν αγώνα στο Κύπελλο. Γενικώς όμως, φοβόταν ο Γιάννης το θεριό και το θεριό τον Γιάννη», για να συμπληρώσει για το δεύτερο ημίχρονο.

«Στο δεύτερο ημίχρονο ήμασταν πιο δημιουργικοί, ίσως θα μπορούσαμε να προηγηθούμε με τις φάσεις του Μπαράλες και του Μπερτόλιο. Και ο Άρης έχασε μια ευκαιρία με τον Γιουνές. Το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία αλλά δυστυχώς δεν την πήραμε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, άλλες φορές θα βάλεις γκολ στις καθυστερήσεις κι άλλες θα φας. Με χαροποιεί το ότι κοιτάξαμε κατάματα τον αντίπαλο». 

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Κύπελλο

Κύπελλο Ερασιτεχνών: Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΣ Λαμία

ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΥΚΗΦΙΣΣΟΣ ΚΑΤΩ ΤΙΘΟΡΕΑΣΦΩΚΙΚΟΣΟΠΟΥΝΤΙΟΣ ΜΑΡΤΙΝΟΥΔΑΦΝΗ ΛΙΒΑΝΑΤΩΝΑΕ ΜΑΛΕΣΙΝΑΣΕΘΝΙΚΟΣ ΚΟΜΠΟΤΑΔΩΝΘΥΕΛΛΑ Μ. ΒΡΥΣΗΣΕΝΩΣΗ 2010ΑΙΟΛΟΣ 2025ΗΡΑΚΛΗΣ ΡΟΔΙΤΣΑΣΑΟ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥΝΙΚΗ ΑΓ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣΑΟ ΚΑΛΑΠΟΔΙΟΥΑΡΗΣ ΑΓ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ

Την Παρασκευή η κλήρωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών – Στην κληρωτίδα Αστέρας Σταυρού, ΑΠΣ Κηφισσός και ΠΑΣ Λαμία

Την Παρασκευή 31 Ιουλίου στις 10:00 θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Athens Marriott η κλήρωση της 1ης και 2ης φάσης του Κυπέλλου Ερασιτεχνικών Ομάδων για την αγωνιστική περίοδο 2026-2027, με το ενδιαφέρον να στρέφεται και στις ομάδες της Φθιώτιδας που θα μπουν στη «μάχη» της διοργάνωσης.

Στην κληρωτίδα θα βρίσκονται ο Αστέρας Σταυρού, ο ΑΠΣ Κηφισσός και ο ΠΑΣ Λαμία, οι οποίοι έχουν τοποθετηθεί στο 9ο γκρουπ, μαζί με ομάδες από τη Βοιωτία, την Εύβοια, τη Φωκίδα και την Ευρυτανία.

Οι τρεις εκπρόσωποι της Φθιώτιδας θα διεκδικήσουν την πρόκριση απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, όπως ο Α.Ο. Θήβα, ο Α.Ο. Νέας Αρτάκης, ο Ταμυναϊκός, ο Φωκικός, η Αναγέννηση Σχηματαρίου και η Α.Ε. Μαλεσίνας, σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό γκρουπ.

Το 9ο γκρουπ της κλήρωσης

  • Α.Ο. Αγράφων «Ο Κατσαντώνης»
  • Αναγέννηση Σχηματαρίου
  • Απόλλων Ευπαλίου
  • Αστέρας Σταυρού
  • Α.Ο. Θήβα
  • Α.Ο. Καρύστου
  • ΑΠΣ Κηφισσός
  • Κιθαιρών
  • ΠΑΣ Λαμία
  • Α.Ε. Μαλεσίνας
  • Α.Ο. Νέας Αρτάκης
  • Α.Ε. Προποντίς Χαλκίδας
  • Ταμυναϊκός Αλιβερίου
  • Φωκικός

Συνολικά, στην 1η φάση της διοργάνωσης συμμετέχουν 130 ομάδες από τη Γ’ Εθνική και οι Κυπελλούχοι ή φιναλίστ των ΕΠΣ που δήλωσαν συμμετοχή. Οι ομάδες έχουν χωριστεί σε 14 γεωγραφικά γκρουπ, ενώ μετά την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης θα προκύψουν 68 ομάδες που θα συνεχίσουν στη διοργάνωση.

Αμέσως μετά θα πραγματοποιηθεί και η κλήρωση της 2ης φάσης, από την οποία θα διαμορφωθούν οι 64 ομάδες που θα συνεχίσουν στην 3η φάση του θεσμού.

Η διαδικασία της κλήρωσης θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού Hellenic Football Family της ΕΠΟ στο YouTube, με καλεσμένο τον προπονητή του Α.Ο. Τρικάλων, Νίκο Μπαδήμα, του περσινού Κυπελλούχου Ερασιτεχνών.

Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα κυανόλευκα νέα στην Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο. Ακολουθήστε το lamiara.gr στο Facebook, στο Twitter και στο Instagram για να μαθαίνετε σε χρόνο dt όλα τα νέα.

Περισσότερα

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΙΣ

LAMIA POLIS 87,7
Δεν υπάρχουν προγραμματισμένες μεταδόσεις.

STAY SOCIAL – STAY LAMIARA.GR

Δημοφιλή